Karoleena já půjdu plivací vyzkoušet v úterý:-)
Koronavirus

Divala jsem se a pry je prvni davkou v CZ naockovanych pres 700k lidi, jsou to realna data prosim? Prijde mi to docela dost.
tv a navic dělají dobré pivo. ![]()
0zero7 jj, to je správně. Ve srovnání s Evropou to není žádný průser,ale mohlo by to být lepší.
Mně přijde teda šílené, že nahnali do nemocnic středoškoláky a soukromé kliniky jsou v klidu.
continuity Ok, diky!!
0zero7 continuity Podle mzcr má první dávku půl milionu lidí, z toho půlka má i druhou dávku, cca 700k dávek celkem
OliveOyl aha, díky za opravu.
tv
moje povolení tedy není takto humorné, ale vypadá poměrně podobně.
ale jsou stejně úplně zbytečná, protože ani cestou z brna, což je dost přes sto km, opět nic, a tentokrát jsem ani vůbec žádnou hlídku neviděla. a to jezdím po nejhlavnějších tazích krajem, tak když nejsou tam, tak kde teda jsou?
OliveOyl Aha! Tak dik vam obema i s continuity to dava smysl.
Jiná Realita na brne severu pry stoji hlidka furt, ale zastavuje podle spz![]()
OliveOyl Hele, vracím se k tomu očkování v okresním městě, dneska prý zvládli přes 400 lidí. Snad se to už rozjelo.
Jiná Realita na brne severu pry stoji hlidka furt, ale zastavuje podle spz
Ne, ne
.
Jiná Realita ...a to jezdím po nejhlavnějších tazích krajem, tak když nejsou tam, tak kde teda jsou?
Hlídají u nás (ve stř. Čechách) před Penny - nevím koho, co ![]()
viktorka_od splavu jakože jen ty, co maji na spz B? Dnešní zkušenost.
Karoleena u muže nakoupili nějaké asi za 250 korun, jen pro pár lidí, zbytek je na ho. Jenže stát přispívá jen 60 korun.
Jako že je zbytek na ho..o? nebo jsou zaměstnanci na home office? Sorry, ale ty samotestovací se zvažují i tady.
Korsičanka no to je právě dobr strategie, místo aby se namáhali chytáním přespolních po kraji, počkají si na ně na jediném místě, kam v podstatě mohou mít důvod přes hranic jet - v supermarketu. u nás taky lidi jezdili do vedlejšího okresu už jen do penny, ono ta jinak není co dělat.
Jiná Realita Aha, to by mě nenapadlo. A pak že jsou blbí...![]()
Pavlena Já tak půl na půl. Když jsem měla podezřelý kontakt, tak kloktací PCR ze slin. Když chci jen kvůli práci nebo návštěvě babičky, tak těsně předtím antigenový šťourací z nosu.
Ale už dvakrát jsem šla na antigenní a tam mi řekli, že je tam fronta, tak jestli extra nespěchám na výsledek, ať jdu rychle na kloktací PCR, ať nemusím čekat ve frontě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY