Článek od Grossularie k Covidu u deti
https://www.iniciativa-snih.cz/deti-a-covid-19-rizika-a-nasledky/

Článek od Grossularie k Covidu u deti
https://www.iniciativa-snih.cz/deti-a-covid-19-rizika-a-nasledky/

Dadoo ta noha celkem ilustruje, co se mi několik týdnů dělalo na všech prstech všech končetin ![]()
neee, tohle prostě fakt není možný, to je neuvěřitelný, čím se zabývá vláda
výjimka pro rybáře.
Jiná Realita mi připadá neuvěřitelný, že toto se musí upravovat výjimkou. Všechny venkovni koníčky jsou zakázané a zrovna rybáři by měli mít výjimku?
( Jako chápu výjimku zduvodu zarybnovani nebo péče o revír, ale to počítám jako výkon práce).
Jiná Realita vcera muz prinesl stare pruty ze sklepa a ptal se, kam vyrazime ![]()
Lamicka tak delali jsme si srandu, ze staci mit s sebou zvire a clovek muze porusovat zakaz nocniho vychazeni. A oni nam to zjednodusili! Staci rybarsky prut..!![]()
Delnicke profese v duchodu, zvlast po tom, co vetsinu produktivniho zivota poslouchali, jak jsou zakladem spolecnosti, museli byt silene rozcarovani
Jenže rozumnej člověk si uvědomí, že to vyzdvihování dělnickejch profesí bylo proto, že to bylo jednak z politickejch důvodů - aby komouši potlačili "inteligenci" která byla už z principu nebezpečná... a taky proto, aby jim - místo slušnýho platu - mohli dát aspoň něco pozitivního a nic to nestálo... aby se jim nebouřili i dělníci. Víme, jak to dopadlo když ta inteligence získala na svoji stranu i Kolbenku ![]()
Takže rozčarování není na místě. Ale nepopírám, že u mnohých jednodušších lidí to tak funguje ![]()
Evaeva díky. Registraci mají v okresním městě středočeského kraje. Koukala jsem že se tam denně naočkuje cca 70-80 lidí ale kolik jich tam je registrovaných a jaká je tedy pravděpodobnost terminu jsem nikde nenašla
viktorka_od splavu a když chodíš do práce, tak zavoláš šéfovi a reknes mu co? Manža má covid, zůstávám doma?
ne, zavolas svemu PL at ti vystavi neschopenku, ne? nebo mi neco uniklo?
ne, zavolas svemu PL at ti vystavi neschopenku, ne? nebo mi neco uniklo?
Ale... pokud jsi v té 90 denní lhůtě od pozitivního PCR testu tak ti řekne, že se na tebe karanténa nevztahuje a na neschopenku nemáš nárok pokud tedy nemáš jasné příznaky. (Zkušenost z rodiny)
viktorka_od splavu a PL vystavují neschopenku i na karantény? To dělala přece hygiena, jak to ma ten PL overit?
Maky technicky nemáš nárok ani na test. muže poslali před mesicem na test, protože tyto výjimky nikdo neresil. On to vůbec nevěděl, takže v roce 2022 očekávám účet z pojišťovny.
Maky technicky nemáš nárok ani na test. muže poslali před mesicem na test, protože tyto výjimky nikdo neresil. On to vůbec nevěděl, takže v roce 2022 očekávám účet z pojišťovny.
Myslíš že to budou pojišťovny zpětně vymáhat?
Týká se to i těch bezplatných antigenních myslím a i těch nařízených v zaměstnání kde ovšem zaměstnavatel trvá na tom, že je podstoupí i ti co jsou v té 90 denní lhůtě
viktorka_od splavu a PL vystavují neschopenku i na karantény? To dělala přece hygiena, jak to ma ten PL overit?
Určitě i PL vystaví klasickou neschopenku s kódem karanténa. Jaký formulář vystavuje hygiena netuším. V okolí vždy hygiena řekla, že pro vystavení neschopenky mají volat svému lékaři
Maky ja vůbec nevím, co bude. Předpokládám, že to těm odběrovým místům nebudou chtít platit, protože nemají podle čeho. ( I když se to nezdá, ani pojišťovna nemůže posílat ty peníze jen tak kamkoliv).
No takže buď to odběrové místo vezme na sebe nebo se domluví, že to bude někdo vymáhat od toho,co tam byl a na službu neměl nárok. Nebo se to změní zpětně.
barbucha ja vyrostla v rodine "inteligence", moji rodice, prarodice, vsichni jejich pratele byli vysokoskolaci, ve zdravotnictvi, skolstvi, stavebnictvi a strojirenstvi. Vsichni s vlastnimi domy a byty, nejaka ta chata k tomu. Chodila jsem na ZS na vyberovou jazykovku, kde byly deti z podobnych rodin, protoze jejich rodicum zalezelo na jejich vzdelani a dali je tam, pak gympl a cvut. Vyrostla jsem v takove bubline. Pak jsem potkala sveho muze, ktery je naopak z te "delnicke" rodiny. To je uplne jiny svet, se kterym jsem se do te doby nikdy nesetkala. A nemuzu jim nijak vycitat, ze je zajima to, jak se maji prave ted, a nemuzu je oznacovat za blbce, ze narozdil ode me nevidi dusledky v budoucnosti. Nebo za spatne lidi, co podporuji zlo. EU je pro ne zlo, co jim zavrelo v kraji cukrovary a prisli hodne o praci, vymysli si se zarovkama a pomazankovym maslem. Nejake volne cestovani je nezajima, nemaj na nej stejne penize, to ze ja diky grantum od EU cas studovala a pracovala v zahranici je pro ne naprosto imaginarni zalezitost, je zajima, z ceho poplati slozenky. Takze bych jen poprosila "inteligenci", at je prestane utvrzovat v jejich nazorech tim, ze je bude oznacovat za koblihy, lovce slev, podporovatele zla a podobne, pokud jim nedokaze srozumitelne nabidnout "spravnou" alternativu, ktera je oslovi.
Já mám takovej blbej dotaz, necháte ty vaše naočkovaný starý rodiče normálně trajdat po obchodech, až je otevřou? Můj otec se strašně těší, jak bude zase po roce jezdit do supermarketů, měl to jako společenskou událost :-).
999 moji rodiče se mě rozhodně nebudou ptát, co smějí dělat.
999 budeš po očkování jezdit do zahraničí na dovolenou? Těžko jim to zakazovat, když návrat do normálu je jeden z hlavních důvodů očkování. Samozřejmě po zdraví. Asi bych chvíli pockala, pár týdnů po 2. Dávce, ale pak už těžko zakazovat. Ale je to teda těžký. Zvlášť v tom, co se děje v CR
Pinot Noir MaeGandal Proto jsem to napsala, jako blbý dotaz. Nemyslím zakazovat, ale přesvědčit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.