Jak mě celý tě koronavirus sejří tak mě nadchlo řešení mého rodného města s registrací občanů. Kdo neumí s internetem nebo nemá koho zapřáhnou, zavolá si na sociální odbor ve městě a tam si ho pozvou a zaregistrují. ![]()
Koronavirus
Tak babi od muze je v nemocnici s covidem. Je ji 82 a ma po prvni davce ockovani...
rasaNori držím palce, ať to dopadne dobře.
rasaNori ty jo, držím palce. Snad jí ta první dávka bude chránit aspoň trochu.
rysamona myslím, že je to celkem běžný postup,a he ro dobré, protože někdo fakt nemá nikoho kdo b nu s tím pomohl.U nás, ale jo to obec necelých 2000obyvatel,je tato možnost taky, navíc v případě potřeby doprovází starosta důchodce i na očkování.je možnost stejně jako na jaře nechat si dovézt nákup.
rasaNori dostala to až později, nebo je možný že to souvisí s tím očkováním? My prodělali Covic doma skoro všichni. Bydlím s prarodiči, děda to dostal i přesto, že jsem celou svoji nemoc chodila za nimi dolů a vařila v roušce a vše šplíchala dezinfekcí, a bohužel na to (zápal plic) tento týden umřel :( babička to za celou dobu nechytila, nebo se to neprojevilo. Váháme, jestli ji teď nechat naočkovat nebo ne, co je větší riziko. Já už to snad nemůžu přinýst když jsem to prodělala, a babička chodí jen do obchodu a vídá se se sousedkou která to už taky prodělala.
Vlm U nás v obci je to stejné, pomůžou s rezervací, nákupem, na jaře dávali k dispozici roušky. Ale mám pocit, že něco podobného jsem zahlídla i na stránkách ostravského magistrátu.
Jiná Realita to není pravda, kolikrát tito nadřazenci nejsou žádný mozkový trust, spíš jednooký mezi slepymi. Spousta velice inteligentních lidí, má v sobě obrovskou pokoru. Dost často špičkoví vědci.
No, já můžu říct, že empatických lidí jsem ve vědě zase tolik nepotkala (pokora nervná se emptie). A co si pmatuji, tak z těch profláklých výzev vědců empatie taky moc nestříkala ![]()
Nicméně musím říct, že v koronavirové krizi ostává zabrat i moje empatie. Plus teda začínám mít strach, že mám nějakou fobii z lidí, včera jsem ve více natřískaném obchodě než normálně (mluví se o rozvolňování a na chování lidí je to okamžitě znát!) byla na hraně panické ataky.....
Jiná Realita Na povidani o korporatnich psychopatech jsem tu nedavno davala odkaz...Jenze, clovek, co ma vysoke IQ a v emocnich vecech se moc nevyzna, ma na to nahled a ten nedostatek dokaze kompenzovat treba tim, ze si na to poridi lidi a necha si od nich poradit, muze byt Asperger, obchazel kolem nej autismus, ale neni to psychopat. Psychopat si poridi spolupracovniky, protoze musi, pripadne na ozdobu, ale urcite jim nenasloucha. Proc by mel, kdyz on vi vsechno nejlip. Lidi pouzije, kdyz jsou opotrebeny nebo z mody, tak je zahodi, protoze je pouziva jako veci. Proste se to tak nejak stane
. Toho prvniho muzu mit klidne i rada, to druhy je pro me to cisty zlo.
Souhlas. Nejhorší je, jak se ta korporátní psychopatie rozmáhá ve vědě
Současný stav jak věda funguje omu bohužel jen nahrává
A pod takovým psychopatem se pracuje fakt blbě.
A666 počkejte, vy žijete ale v Německu, nebo ne? Jak píšete o tom natriskanym obchodě a jak je řeč o rozvolneni a to je hned znát. Pořád čtu články, jak jsou Němci disciplinovani a ohleduplni, tak mi to nějak nejde dohromady.
@brrr jj ja předpokládám, že je to běžné, roušky taky obec rozdávala,nebo i přivezli domů,tem co se báli zbytečně vycházet
A666 počkejte, vy žijete ale v Německu, nebo ne? Jak píšete o tom natriskanym obchodě a jak je řeč o rozvolneni a to je hned znát. Pořád čtu články, jak jsou Němci disciplinovani a ohleduplni, tak mi to nějak nejde dohromady.
no,ale v sobotu jsou v nemecku kramy natriskane korona nekorona,v nedeli je zavreno.
A holt si chteli lidi nakoupit zrovna tak jako A666 ![]()
no,ale v sobotu jsou v nemecku kramy natriskane korona nekorona,v nedeli je zavreno.
Hele ne, já chodím v sobotu nakupovat pravidelně a byl to rozdíl. Takovéhle fronty u pokladen (a běželo všech 5 najednou) nebyly už několik týdnů ani v sobotu
Moje teta je sestra na detskem oddeleni v okresni nemocnici a rikala ted do telefonu, ze maji u nich na pediatrii po pokojich rozdelene pacienty i z gyndy, urologie a dalsich oddeleni, ktera cela ted slouzi jako kovidove jednotky. Pred vanoci meli c+ pacienty na interne a aru, ted uz skoro vsude. A pry u nich, kdo to udycha sam, to prezije, ale jak nekoho intubuji, tak to vetsinou uz neda. Uplne se mi z toho udelalo zle
tak hlavne ze Volny zase dneska demonstroval na Vaclavaku
právě jsem se vrátila z odbojové činnosti.
byla jsem se projít stezkou mezi poli do vedlejšího okresu!
Jiná Realita Ty jsi rebel! ![]()
Garfie čekala jsem, ze kterého křoví na mě vyskočí maskované komando! aneb, jak říkají na slovensku, kukláči (jáj ten termín miluju).
Jiná Realita Já rebeluji takhle a jezdím k segre na zahradu. V pátek mi při pakovanu do auta tak obe dvě děti rvaly, ségra radi, ať jedu přes les a já říkám ,,mě někdo zastavit, tak já je pošlu po celym dní snad do pr (kouknu na děti).. do pekla:-D.
Hele, dostane se k nám legálně tchán z jiného okresu? Potřebujeme od něj nějakou práci na pozemku....Je v invalidním důchodu (jo, to v souvislosti s prací zní divne:-D), ale je to jen mereni:-D.
včera říkala matka, že nějakou její známou nejen, že zastavili, ale prohledali jí celé auto ![]()
takže asi raději nevozte příbuzné schované v kufru a tak. (jiný důvod toho prohledání nějak nevidím
)
Karja To asi nemůže, když nikdo nesmí nikam, kromě "nouze".
Ale tak ... u nás ob jednu zahradu dnes veselá dětská párty. Cca 6 dospělých a podobný počet dětí. Takže se to evidentně zase tolik neřeší
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY