Aranel ano, po tri generace, vim, vim ![]()
Koronavirus
tvtak to teda opravdu nechápu... ![]()
Lamicka já taky nosila respirátor pořád. Ale už jsem si to začala prevlikat, ven roušku, dovnitř respirátor. Chodíme ven na dlouho a je to fakt rozdíl.
Nevíš jestli je Hvězda zastaveny území? Já nejsem schopná to najít, nějak jsem to nepochopila. Jestli jako můžu legálně v lese roušku sundat, když je to les ve městě.
žluťásek no já četla někde výklad, že v podstatě komplet pražské parky jsou v zastavěném území, takže Hvězda, Petřín, Stromovka, Modřanská rokle, Krčský les...
Dokonce tady přece někde proběhl ten status z FB / Twitteru, že ta ztráta plodnosti bude po očkování DĚDIČNÁ!!
Na 3 pokolení!
Teď koukám, že už to tu proběhlo. No, je vidět, že si to s @jinx pamatujeme správně ![]()
žluťásek priznavam se, ze uplne nevim, jak se ta Hvezda ma kvalifikovat. Asi by meli vydat nejaky specialni seznam. Podle UP je Hvezda nezastavene uzemi, dle funkcniho vyuziti je to lesni porost. Stejne jako drtiva vetsina Sarky. UP rika, ze to je les urceny k rekreaci na pozemcich urcenych k plneni funkce lesa. Stromovka je pak teda parkova zelen, neboli architektonicky ztvarnena plocha městské zelene. Tam bych teda rousku predpokladala. Ale ted je to nezastavene uzemi
namatkove treba Divci hrady jsou plocha travnich porostu.
Proste radu podivejte se do UP povazuju za uplnou kravinu, ani já sama nevim, co tam mam podle narizeni vlady hledat ![]()
Ono to zastavěné území většinou končí fakt vnější hranicí zástavby města nebo obce a je to jeden celek. Vnitřní parky jsou většinou, možná vždycky?, v zástavbě a taky bývají často jako zástavba vedené třeba hřbitovy, i když jsou fyzicky od zástavby oddělené, jakože někde mimo za vesnicí. Najde se to v hlavním výkresu územního plánu, vždycky je tam (tlustá) linie, která tvoří hranici zastavěného území. Je to takový ten hodně barevný výkres s velkou legendou.
dynda a toto si někdo myslí, že je normální, abychom řešili, než vylezeme ven?
Vždyť je to na palici, hledat, která tlustá čára je ta katastrální a která zastavěná.
continuity nejenze to neni normalni, ale ja si myslim ze takovou povinnost nam vlada proste nemuze ulozit.
žluťásek s Hvezdou vubec nevim :) treba v te obci, kde mame chalupu je silnice - vpravo zastavena plocha (s domy), vlevo nezastavena (louka). Takze teoreticky, kdyz jdu po strane, kde je ta louka, tak rousku mit nemusim, ale jakmile vlezu na tu cestu, tak jo.
Pavlena jsem ráda, že vaši už jsou naockovani, akorát tenhle chaos, kdy se asi očkuje podle náhodného výběru, to je teda...![]()
dynda podle mě se obecně dá říct, že nezastavěné území jsou ve městech jen "přírodní památky" třeba jako ta Šárka.
No já si s dovolením v lese na prázdné cestě roušku sundám, kvůli tomu tam jdu, trochu se vyvětrat. I když je to městský les
Na běžný ulici taky nepociťuju riziko, když mě někdo mine, ale budiž, snad to zas brzy zruší. V lese mě to ale vyloženě štve.
Evaeva jenže to bych cekala, že se k tomu vydá nějaký výklad vyhláška nevím co.
Vždyť ta stávající situace je stejná, jak kdybych si před cestou autem měla zjistit, ktera silnice je hlavní, protože značky na ulici nejsou.
Vždyť ta stávající situace je stejná, jak kdybych si před cestou autem měla zjistit, ktera silnice je hlavní, protože značky na ulici nejsou.
zni to sice absurdne, ale skoro by se to mohlo stat.. jestli to pujde dal jako doposud
Ja cerpam z tohodle(snad bude fungovat odkaz), vyjelo mi to jako prvni odkaz na "zastavene uzemi Praha". Ale je to jen nejaky pdf a netusim, jestli se to tak da vykladat:)
continuity je to na palici. Proto taky soudím, že by to nejprve řešili domluvou.
Některým už opravdu asi hrabe
Bývalý šéf Pfizeru šíří hoaxy - očkování podle něj způsobuje neplodnost, kolegové ho nepoznávají.
žluťásek continuity 711990 Evaeva
Ono se to dá asi nejlíp zobrazit tady, v metropolitním plánu. Když si nahoře vedle nápisu metropolitní plán kliknete na Z01, zmizí plochy a je tam asi nejlíp vidět ta hranice zastavěného území ve smyslu územního plánování. Jsou to ta oranžová téčka. Hvězda je teda v zastavěném území. Ona se ta hranice dá hezky sledovat, jak objíždí celou Prahu, sem tam je něco uvnitř vyňaté, sem tam je něco vně přidané. Jako je otázka, jaký by byl koronavýklad pojmu zastavěné území tváří v tvář policistovi, no... Můžete to na ně zkusit vytáhnout ![]()
dynda to bohuzel nejde na mobilu otevrit:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY