baltik Nic takového není, je to hoax. Bohužel rozšířený ![]()
Koronavirus
Rodice 89 a 94 nemeli po ockovani Pfizerem reakci vubec zadnou, ani po druhe davce. Pry ty starsi rocniky nemivaji.
Kdopak to asi zaplati? Pocitam, ze ti dva odpiraci to asi nebudou. Navic podle tech obrazku nemam pocit, ze by to zabranilo sireni cehokoli.
baltik všichni odborníci tvrdí, že je to blbost.
Kokoska Utemovat ze všech stran!
Sweet Potato No jo, chybi dekl! Bez pruduchu.
Sweet Potato vývěva ![]()
Kokoska Vakuovany, ale porad Volny?
Prosim vas, cetly jste nekde neco podlozeneho o vlivu tohoto ockovani na budouci plodnost, ze by se nemelo doporucovat zenam v produktivnim veku? Pritelkyne meho synovce, ktera dela osetrovatelku v domove senioru se kvuli tomu odmita ockovat.
ježišmarja, on tomu fakt někdo věří?
Babička, 87, Pfizer, po obou dávkách pohoda, žádné vedlejší účinky.
Kolegyně, 36, AZ, jeden den trochu únava a cítila tu ruku.
Matka, 63 (starší učitelka, ale zdravá), jde zítra. Otec, 74 po mrtvici s cukrovkou, se taky odmítá registrovat do centra nebo do nemocnice a radši bude ještě měsíc čekat, aby mohl k obvoďačce. A to se registrovali ve stejný den... Ale nikdo ho nepřesvědčí.
Moje tchýně je to samé - do žádného očkovacího centra ji nedostaneme, čeká, až ji oočkuje obvoďačka. Tak nakonec jsme rádi, že aspoň tak, odmítala vůbec očkování jako takové, ze začátku. Je jí 85 let, budu ráda, až bude oočkovaná.
U nás v práci celý rok bez covidu. Po první dávce 15 pozitivních lidí asi 14 dní po očkování. Tím nemyslím, že by to nějak souviselo. Naštěstí vše na vedlejším pracovišti. U nás jen jedna jediná očkovaná lékařka je pozitivní, chodí na obě pracoviště. Z neočkovaných to kupodivu nikdo nemá. Na druhou stranu britská mutace, ale žádné potíže, v pátek jim nebylo dobře, sobota lehli, neděle a pondělí testy a všichni hlásili, že můžou už do lesa na dříví.
Mě docela štve, že praktik moji mámy NEZVEDA telefony. Nemá žádné stránky, jen pevnou. Týden se tam snažila dovolat, aby zjistila, jestli bude očkovat, aby se nemusela registrovat do jiného města. Tak se nedovolala. Pokud by potřebovala zadanku na test třeba nebo recept, nevím, jak by to udělala. To je ten z lékařů, kdy nemocní čekáte v čekárně třeba tři hodiny.![]()
Tak jsem jí zaregistrovala, ale u nás, ve Zlínském kraji, se podle mě vůbec neockuje. Já jsem registrovaná od konce února a nějaký PIN2, o tom si můžu nechat jen zdát. Ale raději bych naočkovanou dřív mámu, no.
tv tchyne ma doktora se stejnym chovanim, sice se asi po 30 dovolala, ale odmitnul ji dokonce vystavit zadanku na crp, kdyz mela vsechny priznaky
a prasknul ji telefonem. Doufam, ze uz ho konecne zmeni.
Lamicka tady doktoři nejsou, není kam přejít.![]()
tv Pripomnela jsi mi pacientku ze zhruba kvetna minuleho roku, ktera se divila, ze na ni budu sahat. Mela v breznu covid a rikala, ze od te doby smi u praktičky jen stat u dveri a ani nesmi jit dal. Kdo je praktik a dela to dobre, tak ma muj obdiv, ale ne kazdy je takovy, bohuzel.
Do statistiky: po očkování jen lehká bolest v místě vpichu. Ještě druhý den, dnes ok.
https://www.facebook.com/22487394100/videos/4129720727121866
Nevím, jestli to půjde přehrát.
Vím, že ho tady moc nemusíte, ale pardon, musela jsem. :-) Mně to dává smysl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY