Takže na vycházku jedině s počítačem na zádech?
Koronavirus
dynda nebo hrát na mobilu šachy? ![]()
To by asi taky šlo...
Muz pouziva nejakou apku katastralniho uradu.
Jo nařízení... Tak včera dítě (12 let) bylo vyhozeno ochrankou z obchodu (Tesco), že nemá respirátor. Mělo chirurgickou roušku z lékárny (novou a čistou, na obličeji cca 15 minut), kterážto byla označena za "vytahanej hadr" a dítěti "neni 5, aby mělo ňákou vyjimku"....
luciole no sbohem. ![]()
Jinak mi přijde, ze mira frustrace ve společnosti plynule roste a resit konfliktni situace vyžaduje mnohem vetsi trpělivost než předtím.
Nebyla jsem u toho, bohužel, jinak bych to na místě řešila.
Zvláštní, dítě tam takto bylo už xkrát, ochranka stejná a nikdy žádný problém...
luciole no ty bláho, to bych asi - a to jsem veliký kliďas - šla do obchoďáku a stěžovala si.
Můj bratr...
neměl žádné příznaky covidu a šel na protilátky. Má hodnotu 4328. Pozitivní hodnota je nad 0,9 nikdo nechápe ani doktoři, prý to ještě neviděli. U nás holka s horším průběhem a náběhem na zápal plic má 12.
Renusatko neni to nejaka chyba v mereni? Takovyhle divny cisla obcas plivaly nemeritelne hodnoty nebo spatne nastavene tisky.
Kokoska Není, dvakrát opakovaný test a dvakrát opakovaný odběr.
Dávejte si na něj pozor, ať vám ho nerozkrájej na sérum.
dynda Hned hlásil, že tam neměl chodit, aby ho teď nezkoumali![]()
luciole no ty bláho, to bych asi - a to jsem veliký kliďas - šla do obchoďáku a stěžovala si.
![]()
Renusatko Jsem teďka taky byla na protilátkách a mám pěknou nulu, no a bodejť bych neměla, na ostatní už nezbylo!! ![]()
![]()
Karoleena já šla taky na protilátky a 3,8 jako v prosinci
a to jsem byla v kontaktu s mámou c+
Jen tak pro info..jak to chodi jinde.![]()
Obchody otevreli na tyden!uz jsou zase zavrene.![]()
luciole A ony smí být jen chirurgické roušky? Už v tom mám zmatek, myslela jsem, že v obchodech smí být jen respirátory.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY