Renusatko já jsem musela syna vnutit ke své PL, která je teda hrozná (závodní doktorka), ale aby mu aspoň někdo napsal ty PCR testy... a to měl dětskýho výbornýho...
Koronavirus
tv Moji rodiče (73 a 76) ze Zlínského kraje jsou právě rozočkovaní, v půlce dubna oba druhou dávku Pfizer, v nemocnici ValMez. Normálně přes registraci, žádná tlačenka...
tv Moji rodiče (73 a 76) ze Zlínského kraje jsou právě rozočkovaní, v půlce dubna oba druhou dávku Pfizer, v nemocnici ValMez. Normálně přes registraci, žádná tlačenka...
Moje teta má 80, je registrovaná do Valmezu a termín stále nemá. Máma má 72 a termín nemá. Já se registrovala jako pedagogický pracovník, potom se registrovali až 70+ a termín nemám. Takže toto nechápu. Do nemocnice Valmez všichni.
mirajo Lamicka Já teda musím říct, že momentálně hledám praktika pro syna. Musí odejít z dětkého. V okolí ti dobří neberou a nechci aby cestoval přes půl města nemocnej, ale ani tak nikde nikdo. Je to celkem drsný. Kamarádka mi říkala, že dceři bylo 19 v lednu a pořád nikoho nesehnala.
Jestli by slo nejcentrovatejsi centrum, tak ten muj myslim porad jeste bere :-) Osamostatnil se z nejakeho centra pece, tak proto.
Hele rozumím tomu správně, že od pondělí když na liduprázdné ulici poběžím, tak nemusím mít roušku a když půjdu s dítětem za ruku, tak oba v roušce? ![]()
Ty opatření jsou čím dál tím lepší, dává to všechno smysl a dobře se to takhle dodržuje, fakt že jo.
žluťásek no protože kdyz poběžíš, tak tě ten virus přece nedoběhne, zatímco když se couráš s dítětem za ruku, tak na tebe může hupnout kdekoliv, to dá rozum, ne? ![]()
![]()
žluťásek to uz plati ted, ne?
Dadoo ajo vlastně, nechápu že místo očkování radši všichni neběháme ![]()
viktorka_od splavu leda bys byla profesionální sportovec
žluťásek Já mám teda pocit, že venčení dítěte je náročnější sport než běh :o)
viktorka_od splavu V zastavěném území myslím právě ne.
žluťásek já jsem doted byla v tom, že chůze je sport. Dokonce z něj má Československo olympijskou medaili. ![]()
continuity Pokud na procházkách štráduješ jako Jožka Pribilinec, možná to ukecáš![]()
DruI ja myslim ze bezci a cyklisti narozdil od lonska nic letos nenosi
neze by to nebylo jedno, zejo:-)
jo, je to tak...vyjimky:

=profici maji vyjimku venku+uvnitr, vsechny "cvicici osoby" jen venku
a teda ta formulace na seznam.cz "nove bude legalni.." je otresna
viktorka_od splavu No, většinou nenosí, ale mám pocit, že podle stávajících pravidel by v zastavěném území momentálně měli. Je v tom prostě bordel.
Sweet Potato ti běžci, co je potkávám, taky nejsou žádný Bekele. Když se za sport považuje rekreační běh, tak proč ne rekreační chůze? ![]()
ježišmarja, on tomu fakt někdo věří?
ja mluvila s vs vzdelanou ososbou, ktera vaha s ockovanim, protoze "by jeste nekdy mela rada deti a boji se" a "vi to od znamych, co jsou zdravotnici, a rozhodne se ockovat nebudou". Jako ja nikdy nemela v lidstvo kdo vi jakou duveru, ale uz se fakt nedivim nicemu. Toz tak :(
viktorka_od splavu teď ty tři týdny je právě nosit měli, od pondělí opět nemusí.
Evaeva no a na zaklade ceho tak usuzujes? (tohle co postuju je soucast vladniho narizeni platneho do 21.3.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY