Renusatko A medvědit se bude?![]()
Koronavirus
dynda Hned hlásil, že tam neměl chodit, aby ho teď nezkoumali
To bych se taky bála
Radši je nechcem vědět:)
Sweet Potato
To nevím, on se nepodělil ani s vlastní ženou a dětma.
Renusatko Reni, prý výsledky jednotlivých laboratoří nejde porovnávat, četla někde kámoška:( Má 6,5 a je to prý jako nula - podle naší laborky.![]()
Korsičanka Ano jsou dva druhy jednotek (jedna je 10x vyšší než druhá) ve kterých se to vykazuje. Takže v jedné jednotce jsi pozitivní prokazatelně od 1,2 a v druhé je to 12. A brácha to má v těch jednotkách, kde 1,2 už je pozitivní.
ionicera Respirátory, ale taky bych se pozastavila nad takovým zacházením s dítětem.
Renusatko Dík za vysvětlení. Koukám, že u nás nemůže být nic jednoznačné. Každopádně (k) bratrovi gratuluju!![]()
ionicera deti respiratory nenosi, neb pro ne nejsou, to je snad dostatecne znamo
btw popisoval dnes v tv nejaky chlapek ze maly respirator tak aby byl fuunkcni a slo pres nej volne dychat je nemozne vyrobit (fyzikalne nemozne)
Jo, už jsem trochu vychladla... No, řešit to budu co nevidět, když je to nejbližší obchod, kam chodíme pro jídlo... ![]()
ionicera dětské respirátory neexistují, do 15 let stačí chirurgická rouška.
Ano, děti 2 - 15 let mají výjimku a platí pro ně to, co pro ostatní v zastavěném území obce:
...respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95), zdravotnická obličejová maska nebo obdobný prostředek naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek) normy ČSN EN 14683+AC, které brání šíření kapének.
viz www.vlada.cz
luciole Díky. To o tom věku jsem nevěděla. Když jsme zavřeli, přestala jsem to sledovat.
ionicera deti respiratory nenosi, neb pro ne nejsou, to je snad dostatecne znamo
btw popisoval dnes v tv nejaky chlapek ze maly respirator tak aby byl fuunkcni a slo pres nej volne dychat je nemozne vyrobit (fyzikalne nemozne)
Tak evidentně to dostatečně známo není. Myslela jsem, že vyjímku mají tak děti do 6 let. Ale jak jsem psala, když se zavřelo, přestala jsem to sledovat.
ionicera každopádně ochranka obchodu, který je otevřený by to vědět měla.
ionicera jsem taky myslela, že děti musí mít respirátor, stejně jako dospělí.
Můj bratr...
neměl žádné příznaky covidu a šel na protilátky. Má hodnotu 4328. Pozitivní hodnota je nad 0,9 nikdo nechápe ani doktoři, prý to ještě neviděli. U nás holka s horším průběhem a náběhem na zápal plic má 12.
Nene
,
Nám dnes dorazil pán, který se nakazil loni v říjnu s těžkým průběhem, kdy ho teprve teď začátkem ledna propustili a týden starý test na protilátky od Aeskulab (to je myslím zrovna v tom 10krát vyšším číslování) mu vyšel 137, takže po konzultaci s doktorem se rozhodl ještě s první dávkou počkat.
Nic jako dětský respirátor oficiálné neexistuje, přesto se tu prodávají - jsou to padělky bez certifikace CE.
„Respirátory evropské ochranné třídy FFP1 až FFP3 se ve velikostech pro děti nevyrábějí. Norma EN 149 je totiž pracovní normou a děti v Evropské unii pracovat nesmí. Proto se respirátory při certifikaci podle této normy na dětech netestují,“ vysvětlil předseda výkonné rady Asociace nanotechnologického průmyslu ČR Jiří Kůs.
luciole aha, nesleduju pozorně, já už mám nějaké objednané.
Nemáte tip na dětské chirurgické roušky? Nebo něco jiného pro děti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY