Karja já ji synovi venku taky nedávám, děti, co jí venku mají, bych během procházky spočítala na jedné ruce. Syn chápe, se v některých situacích se musí, no, musel jí mít i na cvičení, když tam asi 3x byl, než zavřeli. Ona si dcera taky zvykne. Co třeba jí na to něco namalovat nebo dát nějakou samolepku?
Koronavirus
tv kupuju synovi český roušky Mesaverde. Jsou fajn, zatím se nám jen jednou podařilo utrhnout gumičku, ale to byla moje chyba.
Ja dnes koupila 3 detsky ruzovy respiratory, v lekarne. Musela jsem na nakup do tesca, u nas jsou sloty na doručení vybrane na 2 tydny dopredu... A deti nemel kdo pohlidat. U nas kdyz se jde do 9, tak tam je 5 a pul cloveka... Ale dobry pocit jsem z toho nemela.
Instagram mi právě (sic!) nabídl reklamu Košíku, nabízejí dětské respirátory FFP2
Takže Bureš přece jen srazil podpatky a Blatný už to nechce dělat...
Sweet Potato parada, jen nevim jestli kdyz to poslu mame, ktera veri ze v rusku ockuji sputnikem tak, ze armáda vylamuje dvere a ockuje vsechny nasilim, ze to pochopi...
rasaNori Bojím se, že by to ani nedočetla. Ale třeba by sis z toho mohla vycucnout, jak s ní o tom mluvit?
Sweet Potato mamce je 51, doted jsem ji mela za rozumnou zenskou. Nicmene nase posledni debata o ockovani se ukoncila tak ze se ocividne neshodneme. Ona se nechce nechat ockovat, stav v nemocnicich neni tak vazny jak nam prezentuji atd atd. Vycuc by byl fajn, ale uz se vidim jak to s ni probiram. Moje nervy. A do toho tchyne z druhe strany rozhlasuje ze nemuzu zhubnout, protoze nechci! Nejsem o tom presvedcena a tak proto mi to nejde a az se budu mit rada, tak to pujde samo
:D
rasaNori co je tchýni po tvém hubnutí?
Evaeva ja se jo ptala na zkusenost s vyzivovou poradkyni no a ona na me takhle. Je ten typ z toho clanku od SP co jede ve sve astralni vlne...
rasaNori aha, já už si myslela, že měla nějaké narážky na tvojí váhu nebo něco. No vem to jedním uchem ven, druhým tam;)
rasaNori Moje matka nejen, ze nechce ockovani, ale vzdycky kdyz s ni mluvim, tak me premlouva, at se proboha taky nenechavam ockovat. Tak jiste...![]()
A ezokecy, na ty jsem specialne vysazena!![]()
Sweet Potato díky, jdu šířit dál, než to smažou ![]()
Tak prof. Beran s prof.Ševčíkem se rozhodli, že absolutně zahodí logiku - opatření můžou za počty mrtvých protože po jejich zavedení ty počty mrtvých stoupají
Co na tom,ž e příčina obou těchto jevů je v třetím jevu....
https://www.facebook.com/22487394100/videos/3904816492894682
rasaNori Sweet Potato zde vycuc z toho clanku.

Lamicka Ano, to je těch závěrečných 12 bodů.
výcuc je super, akorát problém současné situace je, že se objevuje děsně moc odborníků, kteří začínají plácat nesmysly, ale ty dezinformace už je strašně těžké odhalit. Jako Janeček, Šmucler, Ševčík, Beran...... Jsou to všechno polopravdy tak chytře zabalené, že to je o to těžší odhalovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY