Garfie no právě, kdyby byla argumentace, že někde je Brazilská mutace, asi se zavřu doma i sama, tam omezení pohybu na nějaké územní celky dává smysl. Ale tyto data nikdo nemá, protože se to nezjišťuje. Dělají to tři laboratoře v republice, více méně jako samostatnou aktivitu. Je to kolonce, co by se rozhodne mělo dělat a vláda na to dlabe, čímž nám všem může zavařit do budoucna.
Koronavirus
continuity
Na to kašlou, zavřít všechno dočasně aneb na věčný časy, to dokáže i analfabet. Alenka a ministr pod obojí taky tvrdili, že na kompenzace jsou peníze cca do půlky roku a pak už ne. Je apríl, to už je docela na spadnutí, řeší tohle někdo? Nebo doufaj v počasí a Flegrovy pampelišky?![]()
continuity Jakožto pražan se silnou citovou vazbou na Náplavku jsem strašně, ale strašně nasraná. A máma, která bydlí přímo nad ní je v šoku, včera mi brečela do telefonu že se bojí. Ne Covidu, ale ztráty svobody a návrat před samet, nebo že to prostě lidi nevydržej a rupne to a bude zle.
andulka01 Vzpomněla jsem si na tebe, když zase vyhlašovali, že farmářský trhy prostě ne, Kaufland ok. A reakce malých výrobců a zemědělců, kolik jich svoje produkty neprodá a zkrachuje.
mirajo Hele mě se z toho dělá úplně špatně. A jak to hraje Burešovi do karet... strašný, strašný, strašný. Gardenisty máma v podstatě adoptovala, ty to přežijou, nějak. Ale třeba Králíčkovi, bio zelenina, vůbec netuším.
viktorka_od splavu tak mama nebydlí na sídlišti. Ale my už jsme z toho tak zoufalý, ze ji nabízíme, ze pro ni dokedem a pak zas odvezem, uzávěra neuzavera....jenže zas si rikam, ze takhle na to už serou všichni....a prave, ze tyhle nařízení už proste postrádaj smysl ![]()
U tech chat a chalup nejde jen o rekreaci, ale ze se o ne musi majitel starat. Na to panove asi zapomneli. Nam tam zase mesic stoji prace a bylo by to vic, kdybychom vse dodrzovali a nejeli tam na jarni prazdniny. Nehlede na to, ze majitel mesic nevi, co se tam odehrava. Kdyz se tam cokoli stane, tak mi to uhradi stat? Asi tezko.
Lamicka my ted jeli pres 3 okresy vytycovat vykop vody, protoze bagrista netusil kudy kam. A museli jsme cela familie, protoze jsme na to byli potreba dva a hlidacu deti se nam aktualne dost nedostava... A taky bychom asi vypadali podezrele, kdyby nas nekdo zastavil.
U tech chat a chalup nejde jen o rekreaci, ale ze se o ne musi majitel starat.
Dokonce to snad stát ukládá majiteli zákonem, ne?
Potrefenáhusa no tak to je její věc. Já se takhle tluču do hlavy že jsme nejeli v lednu na "služební cestu" na hory,tehdy se mi to zdálo jako blbost a teď mě to štve. Teď mi připadá lákavá představa pobytu kdekoliv
ani tam nemusí být wellness a vleky, spokojila bych se s blbýma běžkama![]()
viktorka_od splavu Běžky vůbec nejsou blbý! Vytáhla jsem 20let starý Nordicy, s takovou lehce chlupatou skluznicí /nanogrip??, odborníci na lyže poradí/, jako nový. Tam, kde všichni stoupali stromečkem, já šla kolmo a přes hůlky táhla dítě. Stihli jsme ten poslední týden před uzávěrou, žádná služebka to nebyla, pronájem chalupy![]()
Kolegyně v práci mě varovala, že z cizí chalupy určitě dostaneme covid. Protože její známí jeli na cizí chalupu ve 12 lidech a přivezli si ho. Říkám, my pojedeme sami, nemyslíš, že z 12 lidí to tam někdo přivezl? Ne, to určitě ne, majitelé to nedesinfikují, to bylo určitě ze zařízení chalupy. Mě pořád překvapuje, jak lidi uvažujou
Covid jsme nepřivezli ani tam ani zpět. Covid dostala paní, co nám v té době hlídala kočky, tak jsme cestou domů kupovali germicidní lampu v Datartu a vypálili byt. Zvířata nevydesinfikuješ, ale už je to dlouho, tak k přenosu přes kočku nedošlo.
viktorka_od splavu no je to děsný, jak jsme si nejdriv špitali, jak radi bysme si někde dali kafe a teď si spitame, jak radi bysme aspoň někam jeli (někam mimo okres Kladno.....![]()
)
barbucha zakonem jo, ale v navrhu opatreni k omezeni volneho pohybu to bylo jako vyjimka, pak to ale skrtli, tak nevim, ktery zakon je nadrizeny a podrizeny. Hlavne nevim, jaky by byl ucel cesty.
Lamicka myslim tam bylo cosi jako ochrana majetku, zabraneni skodam na majetku. Jsem si rikala, ze na horskych chatach budou mit vsichni malem utrhany okapy pod tihou snehu..
Ted bych aplikovala treba kuny okusujici elektricke vedeni..?![]()
Já v honbě za babyšpenátem navštívila Billu a Lidl a bylo to hrozné, hlava na hlavě. A to teda měli omezený počet košíků a počítali lidu vevnitř. Zlatý Globus, tam bylo včera poloprázdno.
brrr vcera v Albertu taky moc lidi nebylo. Chodim teda do velkyho, ty malicky Albert prodejny se mi nelibi. Aspon ty co mame v okoli jsou takovy podivne zapskly a u pokladen je vzdycky fronta
Pavlena je to spis do stiznosti, ale kuny nam vyziraji izolaci ze strechy a asi nam prekously kabl v aute
ale mozna to byl vzteklej mourovatej kocour, co jsem ho vyhnala ze zahrady. ![]()
No hurá, děti do školek můžou bez roušek.
bram ještěze tak. Akorát bych potřebovala, aby chodili i nepredskolaci.
Lamicka mno myslim ze nejaky poblbly vladni dekret nemuze stat nad zakonem. zatim:-/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY