Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 11:24
Reakce na Kokoska:

barbucha šla jsem ve FNKV s tezce pohyblivym tatou jako doprovod na sono a to me teda ted za covidu z ty cekarny vyhodili, ze jen pacienti. Tak holt ho svlikali a oblikali sami, nebo nevim, jestli cekali, az on to udela svym snecim tempem sam.

​To je hrozný. Přece dá zdravej rozum, že ten doprovod asi nebude pozitivní - to by se asi ke stařičkýmu příbuznýmu vůbec nepřibližoval t.j. nedělal mu ani ten doprovod...

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:10

barbucha no on ten doprovod nemusi vedet, bezpriznakovy pripady zname. Ono je to jak kde, na ocnim jsme oba podepsali papir, ze pokud vime, neprisli jsme s covidem do styku, na urologii jen tata, na koznim nam obema i merili teplotu. Teda v ruznych zarizenich, nebylo to jen na Vinohradech. 

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:12

Kokoska 

To je jasný, jen si myslím že ty doprovody jsou vzhledem ke svejm seniorům přece jen úzkostlivější a hlídaj si to (kdyby jim byli senioři fuk, nejdou s nima ani k těm doktorům, že jo).

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 04. dubna 2021 12:33

barbucha to je fakt.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 16:57

Tak jak se těšíte na Sputnik?

https://cnn.iprima.cz/babis-po-krachu-jednani-v-eu-musime-premyslet-o-nakupu-ruske-vakciny-sputnik-v-22301

Jako jistě opět pohorším zdejší jemnocitné a veskrze slušné osoby, ale zde a na tomto místě prohlašuji, že je Babiš ukázkovej imbecil.

Vrtat do něčeho, do čeho mu nic neni... místo čapnout velkorysou nabídku a šoupat nohama, v týhle situaci... to hned tak někdo nedokáže. 

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 17:13

barbucha mně fakt nikdo nevymluví, že to nedělá schválně

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 17:28

Sice TV Noe, ale můj oblíbený novinář

https://www.tvnoe.cz/index.php/porad/31025-v+souvislostech+ondrej+houska+proc+neni+dostatek+vakcin

Omlouvam se, z mobilu mi ten odkaz jinak vložit nejde.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 17:52

viktorka_od splavu 

To si nemyslím. Spíš bych řekla, že je to takovej blb, že nerozumí ničemu... ale u všeho musí bejt.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 18:53

barbucha taky mám pocit, že prostě chce předvádět svou dokonalost a inteligenci, ale nějak mu to nevychází. Naprosto stejný debilní krok jako se šestou dávkou z lahvičky.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 18:59

Kokoska Jenže oni to zase otočej a marketingově prodaj. Vždyť už to jede, hamižná Unie nás ošidila o x vakcín.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 19:01

Sweet Potato já o tom nepochybuju, že všechno si dokáže ohnout ke svému prospěchu. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 19:26

Kokoska Doporučuju si občas přečíst diskusi pod protibabišovskými články na novinkách. Jak se ho někteří zastávají. Jak je chytrý! Všemu rozumí! Mluví anglicky, francouzsky - atd. Ono mu ta hra na všeuměla vychází. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 19:48

ionicera na to nemam nervy

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 20:26

ionicera 

Ty diskuse bych taky nedala... nevšimly si ty jeho koblihy, že - jako českej premiér - ten jejich polyglot neumí česky? Ergo kladívko s jeho fanklubem nemá cenu ztrácet čas.

Kokoska 

Jo, ta šestá dávka byla za všecky prachy. Ten tvor nedokáže nepodělat cokoliv, na co sáhne...

Se Sputnikem to bude další výhra. Jednak s jistotou očekávám, že nastane - k všeobecný radosti kavárny a jiné pakáže velký klanění a děkování rusákům... a za druhý to, a nepochybuju že za velký prachy, zůstane ležet někde ve skladu, anžto se tím nenechaj naočkovat ani komouši. Nakonec to bude dobrá zkouška loajality!

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 20:44
Reakce na barbucha:

Se Sputnikem to bude další výhra. Jednak s jistotou očekávám, že nastane - k všeobecný radosti kavárny a jiné pakáže velký klanění a děkování rusákům... a za druhý to, a nepochybuju že za velký prachy, zůstane ležet někde ve skladu, anžto se tím nenechaj naočkovat ani komouši. Nakonec to bude dobrá zkouška loajality!

​No já zrovna včera četla na CNN, že argentinský prezident, který se nechal Sputnikem slavně naočkovat na konci ledna, má už koronáč potvrzenej i PCR. V Maďarsku, kde se jím taky rozhodli očkovat, jim čísla mrtvých taky pořád stoupají a přitom se chystají rozvolňovat...

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 20:52

wendulka 

To je dobrý

Já se těším, až bude třeba takovej Foldyna stát první ve frontě! Hned za ním Filip... Nejedlý s Mynářem jsou už zcela jistě zaopatřený, ale takovej Ovčáček by se moh taky přidat!

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 20:56
Reakce na barbucha:

Jako jistě opět pohorším zdejší jemnocitné a veskrze slušné osoby, ale zde a na tomto místě prohlašuji, že je Babiš ukázkovej imbecil.

​V tomto případě klidně přitvrď !

Offline Samara
příspěvků moje polička 05. dubna 2021 20:59

Koronavirus muzete dostat po kazde vakcine, ne? 

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 21:04

Samara 

To můžeš, ale měla bys mít lehkej průběh, a rozhodně ne smrtelnej.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 05. dubna 2021 21:05

barbucha 

Tak ruská strana to komentovala tou jejich odrhovačkou, že 91% účinnost před nákazou a 100% před hospitalizací, ale taky mám zatím nějak problém uvěřit náhodě, že zrovna argentinský prezident by měl takovou smůlu a patřil k té úzké skupině.

No jsem náramně zvědavá, s jakými daty přijde San Marino.