continuity ja jsem napsala "tuším", ne ze vim. Ze tady snad ani neni primo osobne diskuterka ze zavreneho oboru.
Koronavirus
Kdybyste si chtely zoufalstvim zakricet, tak reportaz s popiracem. Obdiv doktorum, jak bych ty jeho kecy nezvladla...
continuity skoda, ze tady nediskutuje, tuším, nikdo z tech nejpostizenejsich oboru.docela by me zajimal jejich uhel pohledu.
Diskutují. Jenomže ty děláš dojem, že stejně nečteš, jenom jedeš pořád to svoje.
V 10.30 má mít Blatný tiskovku, no a co bude potom, to jsem zvědavá. Myslím, že Arenberger už se třese na funkci, nás už zachrání jedině, když Babiše klepne...
Pinot Noir proc me napadate? Nic jsem vam neudelala.
nika no psalas, že by tě zajímal úhel pohledu. Tak těch úhlů od postižených tu bylo dost
viktorka_od splavu dekuju, ja uz to prave vsechno na mzcr prosla a nikde jsem to nenasla, jenze tam se nic najit neda
tak jsem dospela k nazoru, ze to ASI teprve vydaji.
Vcera jsem analyzovala to upravene opatreni upravujici navraty do CR ze zahranici, to je neprehledny paskvil a ma to 19 stran!
Plácli a čekaj na reakce na Facebooku, jestli to maj vydat ![]()
nika vy sapohybujete iba v tomto vlakne ale to ze niekto nepise tu neznamena ze v inom vlakne sanepostazuje. Naozaj posobite dojmom ze iba savypisete zo svojich obav co sice je v pohode ale treba aj citat . Nikto vas tu nenapadol a uz vobec nie Pinot Noir .
Tak Betty tak kadernice bude asi rikat, ze si bezpecnost si ohlida nebo prodavačky v obuvi nebo odevech, ze s opatřeními muzou fungovat. Minuly tyden jsem šla kolem pepca, tak jsem si rikala, ze jsou takovou dobu asi na sedesati procentech a jaky maji asi ted dlouhodobe plat. Je mi tech lidi tak lito.
nika nejsou na sedesati procentech ale na sto.
žluťásek že jo?
Ach jo. Ale to už známe.
nás už zachrání jedině, když Babiše klepne...
Se úplně bojím, co bude. Jsem doufala, že Blatný začal konečně poslouchat Smejkala a spol. a dají si tentokrát větší pozor. Tady ty veletoče s výměnou MZ nejsou podle mě v této době vůbec vhodné. Už ta všechna rozvolnění, co plánují od příštího týdne
Hlavně, že chtěli kopírovat Portugalsko. Ti to otevírali pomaličku, postupně, po dvou týdenních odstupech, co vím.
Antje tak to je dobre. Ja jsem kdysi prodavala a plat stal dost za houby.
Fiction já Arenberga vůbec neznám. Mame se bát?
continuity já se divím že se mu to stojí za to ?
Je původně dermatolog a nevypadá nejmladší, jestli to má zapotřebí ...
Už to řídil právník, chvíli epidemiolog, pak hematolog, teď kožní. Proč ne?
continuity jen jsem se podivila že se raději nechystá do důchodu .
Janulik03 ja su treba ráda, ze mame castecne otevreno, na druhou stranu se bojim nakazy. Hodne me stresuji ty kazdotydenni testy, uz den před tim mam psychosomaticke obtize. Kdyz jedu z testu, vždycky se mi do výsledků vylozene podlamuji nohy ze strachu. A to ani nemame existencni problémy, zatim praci mame. Je to proste na....
continuity právě doma vtipkujem, že příští kolo se bude losovat mezi podology a očaři
continuity Ještě by moh nastoupit Roman Šmucler.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY