Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:27

continuity no ale to mi vyda jen ze ji to reknu? Protoze moje doktorka chtela, at ji vysledek testu zavolam, ze se k nemu nedostane...No nebudu v tom stourat, sem rada ze mi bude stacit test, na ktery si zajdu den predem a hotovo:)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:30

viktorka_od splavu GDPR dostane na prdel. Když vezmu, jak líčila známá, jak je školili, že nesmí v čekárně nikoho ani oslovit jménem, atd. a teď se bude kde kdo hrabat v osobních údajích. 

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:30
Reakce na continuity:

711990 MUDr ti vydá potvrzení, pokud nemáš test. Muž si to takto zařizoval kvůli práci. 

​a co když ten test neindikoval mudr, tak ti ho asi nedá...

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:30

711990 ty testy jim chodí se zpožděním. Po muzi to taky chtěla zavolat, ale pak to už měla. Pokud je to víc než pár týdnů, sla bych do toho a nemusis řešit testování. 

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:32

viktorka_od splavu já ti nevím, jak jim to tam běhá, ale me přijde dobře, aby praktik věděl, že jsem byla nemocná. A myslím, že hygiena se na PL ptala, ale už si to nepamatuji. 

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:32

711990 my dostali výsledky pcr do mailu, takže sice mně už není nanic, ale dítě co ho mělo teď na jaře ten mail používá místo antigenu v práci, takže se nemusí co týden testovat, to samý kolegyně

já si furt říkám, že by bylo logický, aby mně byly co k čemu ty protilátky, ale logicky na nich nedávám nikomu vydělat, takže nejsou. čímž mi vychází, že celej zasranej kovid je jen jeden velkej kšeft. pardon. už toho mám tak akorát

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:34

continuity pak jsou lidi kteří pl nemají, nebo k němu ze zásady nechodí, nebo on na ně dlabe. no a hygiena, hahaha

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:36

viktorka_od splavu tak kdo jim test indikoval? Buď hygiena nebo PL. Ještě si ho mohli platit sami a tam pak zadávás ten email a potvrzení ti přijde tam. ( Já ho nemám, protože PL se na email nezeptala a zadala to bez toho). 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:37

viktorka_od splavu No přesně to si říkám taky. Loni jsem řešila strašnou kauzu škola verzus nemocnice. Syn byl déle nemocný a docházel do dětské. Škola chtěla potvrzení od lékaře, moje nestačilo a v dětské mu odmítali dát razítko, že tam chodí. Dětská to stejné, s tím, že nesmí vůbec škola vědět ani tohle. Najednou to můžou vědět všichni všude, možná za chvíli i v obchodě.

A osobně je mi to jedno, protože kadeřnictví i kosmetiku mám doma. Aby zase někdo neřekl, že brbláme a vše problém, když ještě ani není jasno

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:41

continuity hele nevim, mail můžeš smazat.. no já bych se v případě kdybych to potřebovala, normálně obrátila na tu laborku, protože musejí vést evidenci takže by to stopro našli. ale podnikat tohle abych pak ten dokument ukázala pedikérce nebo kočeně co mi bude střihat čokla, no tyve to je docela maso ne?

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:42

Renusatko  jo, já osobně problém nemám vůbec s ničím, ale tenhle stát zjevně už úplně se vším.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:48

Jsem ráda, že žádnou ze služeb, co se otevírají, nevyužívám. Představa, že pedikérce ukazuju očkovací certifikát + OP, aby mě ztotožnila mi přijde víc než absurdní. 

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:51

viktorka_od splavu tak já bych klidně vyzadovala i jenom čestné prohlášení, ale v tomto Kocourkově, kde se zejména přemýšlí, jak co ocurat by to asi nebylo úplně funkční. 

Že bude po překonání Covidu ochranná lhůta se ví určitě víc než tři měsíce, takže pokud nekdo zlikviduje potvrzení, že ten Covid mel, asi mu není pomoci. 

A ještě jednou, je to pouze možnost. Pokud nechceš s kadeřnici sdílet sladké tajemství, že si covid měla, můžeš vzdy přijít s testem nebo byt dlouhovlasá. 

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:51
49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:52

continuity jojo, však nemáme co tajit ne od tebe to fakt sedne to je super

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:54

viktorka_od splavu jeste jednou: říkat ji to nemusíš, nikdo te nenutí. 

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 21:55
Offline nika
685 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:05

viktorka_od splavuja jsem pro testovani, ale myslela jsem, ze to budou samotesty a  hlavne plivaci nebo tak... Abych si kvuli necemu volnocasovemu nechala kazdy tri dny od osoby ve skafandru vrazet spejli do hlavy, na to asi nemam.  

49434 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:12

nika já bych si ještě tak dovedla představit, že použiju test ať už donesený nebo připlatím za nějaký co bude k dispozici na místě, poskytovatel služby zkontroluje čárky a pak mě obslouží, sice pakárna ale budiž. no ovšem nařízení podle kterýho bych měla prokázat občanku asi? a k tomu výsledek lékařského/laboratorního vyšetření, tak to ani prd no naštěstí to fakt nepotřebuju. zatím. kdoví, kam to ještě povede.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. dubna 2021 22:35

viktorka_od splavu Tak mám asi výhodu...prý potvrzený zaměstnavatelem pokud ho dělal zdravotník. To by šlo. Ještě mi bude líto, že nikam nechodím.