Maky tak o tom mluvim uz pul roku.. jenze na tom nikdo nevydela, jako na smejd testech z ciny, tak neni duvod. kazdopadne cele to pretahovani kdy a jake potvrzeni budem potrebovat zastira ten fakt, ze cely tento princip je zle
naprostý souhlas
Maky tak o tom mluvim uz pul roku.. jenze na tom nikdo nevydela, jako na smejd testech z ciny, tak neni duvod. kazdopadne cele to pretahovani kdy a jake potvrzeni budem potrebovat zastira ten fakt, ze cely tento princip je zle
naprostý souhlas
viktorka_od splavu ovsem predpoklada to na vsech mistech ctecky QR kodu... kdyz si vzpomenu, co bylo za rev kdyz se mely kupovat EET pokladny, moc to nevidim.
Kokoska kdyz dostane napr. catherinne nebo muz od Meri na vyber bud zustat zavreni nebo si ji poridit a muzou otevrit, co si asi vyberou.. ja bych tu hru nehrala, jenze ja taky nemusim. zatim.
viktorka_od splavu no ja jen ze to neni tak uzasny, jak se to tvari, natoz aby to byla vstupenka do normalniho zivota. Jednak to porizeni ctecky, i kdyz to je treba 2-3 tisice, neni bezna vec, kor s vyhlidkou, ze za rok to treba nebude potreba. A porad zustava fakt, ze nez by se lidi nechali testovat, pokud nemeli covid a nemaji prokazane protilatky nebo ockovani, zustanou radsi doma. Nejde jen o kadernictvi, ale kdybych mela chut dat si nekde na vylete kafe nebo pivo a musela si kvuli tomu predem zajit na test, fakt si necham tu chut zajit.
Kokoska QR kody umi cist mobil
baltik s bezplatnou aplikaci?
Kokoska ano
ja ho mam dokonce v tech zakladnich ikonkach, jak je zapnuti wi-fi, bluetooth atd. (samsung)
baltik tak to potom jo
A když se teď musíte prokázat testem, aby vás pustili třeba do nemocnice, tam gdpr nevadí?
A když ukazujete občanku, že už vám je 18?
Kokoska snad si budeme moct vzit o poledni pauze jidlo aspon do krabičky, jako to děláme teď...
Sweet Potato Tak můj ošetřující lékař potažmo celý zdravotnický systém už moje údaje má. ale fakt netoužím se o ně dělit se svou kadeřnici sorry jako
viktorka_od splavu a o co jako konkrétně se budeš s kadeřnicí dělit? O výsledek testu? Jestli chodíš k někomu, kdo tě zná, pochybuju, že bude chtít občanku, rodné číslo, počet plomb a výpis z banky.
Kokoska Znovu opakuju že já se toho účastnit rozhodně nemíním, děkuji.
Ale snad každému je jasné že ne vždy je kadeřnice zároveň tvůj kámoš.. A vůbec nechci si brát do pusy zrovna tuhle profesi spousta lidí si třeba nechá dělat v obchoďáku manikúru, taky vpoho.. To že tobě osobně to nevadí ještě neznamená že to odpovídá zákonům České republiky
Ja své klienty znám, tudíž po nich žádný doklad totožnosti nebudu vyžadovat,ale s tím vyžadováním potvrzení negativního testu prostě problém mám.Právě proto, že jsou to klienti, které znám a důvěřuju jim.Když se jednou až dvakrát týdně testují v zaměstnání, nevím proč by kvůli mně měli běžet na test do odběrového místa.A proč by nemělo stačit, když mi řeknou že jsou negativní.
viktorka_od splavu mně to vadí, ale když už nesnesu to, co mám na hlavě, asi mi nic jinýho nezbude, než na ten test jít. Snad kadeřníkovi nebudu muset hlásit, kde mě zrovna bolí záda, fakt si nemyslím, že by ho cokoli jiného kromě toho testu o mně zajímalo. Ale mám štěstí, že mám testy poměrně dobře dosažitelné, že to je pro někoho obtížně zvládnutelný opruz, o tom nepochybuju.
A vůbec se mi nelíbí kam to tady celé směřuje...Na ústavu se kašle,na soukromí lidí,ve všech se vidí potenciální zločinec.
Kokoska taky si myslim,ze ani druha strana neskace radosti,ze bude muset neco vyzadovat a kontrolovat.
EDITH4B já třeba do práce nechodím, můj muž je na HO a ani jeden z nás ještě na testu nikdy nebyl.
Viděla bych problém v tom, že velká skupina naočkovanych netuší, co to je QR kód![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.