Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 07:43

Maky tak o tom mluvim uz pul roku.. jenze na tom nikdo nevydela, jako na smejd testech z ciny, tak neni duvod. kazdopadne cele to pretahovani kdy a jake potvrzeni budem potrebovat zastira ten fakt, ze cely tento princip je zle

​naprostý souhlas 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 08:47

viktorka_od splavu ovsem predpoklada to na vsech mistech ctecky QR kodu... kdyz si vzpomenu, co bylo za rev kdyz se mely kupovat EET pokladny, moc to nevidim. 

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 08:48

Kokoska kdyz dostane napr. catherinne nebo muz od Meri na vyber bud zustat zavreni nebo si ji poridit a muzou otevrit, co si asi vyberou.. ja bych tu hru nehrala, jenze ja taky nemusim. zatim.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 08:56

viktorka_od splavu no ja jen ze to neni tak uzasny, jak se to tvari, natoz aby to byla vstupenka do normalniho zivota. Jednak to porizeni ctecky, i kdyz to je treba 2-3 tisice, neni bezna vec, kor s vyhlidkou, ze za rok to treba nebude potreba. A porad zustava fakt, ze nez by se lidi nechali testovat, pokud nemeli covid a nemaji prokazane protilatky nebo ockovani, zustanou radsi doma. Nejde jen o kadernictvi, ale kdybych mela chut dat si nekde na vylete kafe nebo pivo a musela si kvuli tomu predem zajit na test, fakt si necham tu chut zajit.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 08:57

Kokoska QR kody umi cist mobil

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 08:58

baltik s bezplatnou aplikaci?

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 08:59

Kokoska ano

ja ho mam dokonce v tech zakladnich ikonkach, jak je zapnuti wi-fi, bluetooth atd. (samsung)

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 09:02

baltik tak to potom jo

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 09:02

A když se teď musíte prokázat testem, aby vás pustili třeba do nemocnice, tam gdpr nevadí?

A když ukazujete občanku, že už vám je 18?

Offline nika
685 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 09:42

Kokoska snad si budeme moct vzit o poledni pauze jidlo aspon do krabičky, jako to děláme teď...

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 10:54

Dám sem svůj postřeh k očkování - celkem 4 lidi, 2 menší problémy, bolest ruky, horečka, zato dva muži se po očkování cítily skvěle jak dlouho ne, prý dostali vitamínovou bombu a elixír mládí. 

Máte někdo taky takovou zkušenost ? wendulka , Renusatko 

49434 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 10:58

Sweet Potato Tak můj ošetřující lékař potažmo celý zdravotnický systém už moje údaje má. ale fakt netoužím se o ně dělit se svou kadeřnici sorry jako

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:01

viktorka_od splavu a o co jako konkrétně se budeš s kadeřnicí dělit? O výsledek testu? Jestli chodíš k někomu, kdo tě zná, pochybuju, že bude chtít občanku, rodné číslo, počet plomb a výpis z banky.

49434 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:06

Kokoska Znovu opakuju že já se toho účastnit rozhodně nemíním, děkuji.

Ale snad každému je jasné že ne vždy je kadeřnice zároveň tvůj kámoš.. A vůbec nechci si brát do pusy zrovna tuhle profesi spousta lidí si třeba nechá dělat v obchoďáku manikúru, taky vpoho.. To že tobě osobně to nevadí ještě neznamená že to odpovídá zákonům České republiky

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:11

Ja své klienty znám, tudíž po nich žádný doklad totožnosti nebudu vyžadovat,ale s tím vyžadováním potvrzení negativního testu prostě problém mám.Právě proto, že jsou to klienti, které znám a důvěřuju jim.Když se jednou až dvakrát týdně testují v zaměstnání, nevím proč by kvůli mně měli běžet na test do odběrového místa.A proč by nemělo stačit, když mi řeknou že jsou negativní.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:14

viktorka_od splavu mně to vadí, ale když už nesnesu to, co mám na hlavě, asi mi nic jinýho nezbude, než na ten test jít. Snad kadeřníkovi nebudu muset hlásit, kde mě zrovna bolí záda, fakt si nemyslím, že by ho cokoli jiného kromě toho testu o mně zajímalo. Ale mám štěstí, že mám testy poměrně dobře dosažitelné, že to je pro někoho obtížně zvládnutelný opruz, o tom nepochybuju. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:14

A vůbec se mi nelíbí kam to tady celé směřuje...Na ústavu se kašle,na soukromí lidí,ve všech se vidí potenciální zločinec.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:15

Kokoska taky si myslim,ze ani druha strana neskace radosti,ze bude muset neco vyzadovat a kontrolovat.

Online Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:16

EDITH4B já třeba do práce nechodím, můj muž je na HO a ani jeden z nás ještě na testu nikdy nebyl.

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. dubna 2021 11:21

Viděla bych problém v tom, že velká skupina naočkovanych netuší, co to je QR kód