Ted jsem slyšela v rádiu, že o otevření obchodů od 3.5. se definitivně rozhodne až ve čtvrtek. O službách nic neříkali...
Koronavirus
Mermaid to jo, to je jejich strategie, v pondělí nastíní co by šlo a ve čtvrtek potvrdí jestli ano nebo ne...
Catherinne aha, já právě myslela, když jsem celý víkend četla, že dneska vláda rozhodne o otevření obchodů a služeb, že to tedy dnes projednají, rozhodnou a vyhlásí...a ono teda ne. Njn, nemusím rozumět všemu ![]()
Mermaid ono to prostě přes veškerou snahu pochopit nejde. Ty kadeřnické služby by měly otevřít určitě, ale stále neznáme ty podmínky
mirajo Jako že to máš moc dlouhé?![]()
Sweet Potato Převelice, úplnou deku na hlavě. Však uvidíš, jestli mě v pondělí k Borisovi pustí![]()
Lamicka V Praze možna není problém se jít otestovat, ale jinde ano. U nás je odběrné místo v okrese jedno a to testuje 3 nebo 4 krát týdně. V Ostravě je odběrných míst do deseti a ani náhodou nejedou 7 dní v týdnu.
brrr to uz jsem psala driv, ze u nas na malomeste je to problem, mit u nas zivnost, hodim si mašli
brrr ja pred dovolenou jela na pcr testy do FM, protoze ova byla na 2 tydny dopredu vybrana...
Negatívny antigenovy test majú pýtať skoro všade, jedine však v práci a v škôlke podpisujem cestné prehlásenie, že som negatívna. Čo som a čím ďalej, tým viac ![]()
Pinot Noir Kup si samotesty, viděla jsem je i v Kauflandu, budou je mít všude. Měly by mít platnost na jednu návštěvu provozovny, jsem někde četla.
999 nerozhodují teď o tom, jestli nebudeš muset mít test z odběrového místa?
tv Tak to nevím, poslední informace, kterou jsem slyšela bylo, že pokud máš antigenní samodomo, platí na jednu akci. Ale v tomhle státě nikdy nevíš...
rasaNori My jsme metodou pokus omyl zjistili, že jednu dobu byla místa v Bílovci nebo Krnově.
Každopádně jsem chtěla říct, že to všude není tak jednoduché jak by to z některých míst mohlo vypadat.
letfenixaPre učiteľov, ktorí sú zaočkovaní, asi neplatí výnimka z testovania, však?
Chodím sa testovať každý týždeň, ale test mi teda ešte nikto nekontroloval. Nebola som teda v kaderníctve ani v inom obchode ako potravinách zatiaľ, ale na pošte napríklad áno a tam testy nikto nekontroloval.
dorota výnimka platí
999 Bohužel je poslední informace, ze test musí být z odberoveho místa ![]()
nonemy tak a je to na hovno!
Antigen nebo PCR ![]()
Jsem tak nasraná! Ve fabrice stovky lidí a samotesty stačí a my...
nonemy To jsou fakt idioti...
nonemy jsou to kreténi, já bych musela do odběrového místa do jiného města..a nejsem určitě sama. Hlavně, že se testuju v práci 2x týdně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY