Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 19:57

Renusatko A mám to potvrzené! :-) Právě vyhlásili, že stačí test ze zaměstnání. Vždyť to bylo na hlavu postavené! 

Offline Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:01

Nakonec bude stačit i test samodomo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:12

ionicera Já jsem opravdu nezpochybňovala, že je to nařízení na hlavu. Jen to, že zrovna ty bys chtěla, aby to někdo porušoval, když se sama rozčiluješ, co lidé porušují. To je vše. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:16
Reakce na Tak Betty:

Nakonec bude stačit i test samodomo.

​Do otevření je ještě daleko. Jen dneska jsem viděla tři různé návrhy, takže možná to nakonec bude ještě i bez testu.

Online Kokoska
35146 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:23

To je furt stejny, tak stejny! Neco se vyhlasi, lidi remcaj, tak se to zmeni, nikdo nevi, co vlastne plati a vzapeti se to zmeni zas...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:27

Presne tak,opakuje se to pořád dokola.

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:35

Kokoska Přesně, mně se z toho fakt chce brečet. Ještě jsem muži říkala, chtěla jsem se objednat, ale týden počkám, ono to bude do tří dnů stejně jinak...ale že jako do tří hodin. Fakt nemám slov.  

Mimochodem, na ten antigen v práci dostáváte nějaké potvrzení, nebo ho bude zaměstnavatel vydávat na požádání? 

Offline Maky
319 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:48

Garfie 

Co vím tak při samotestu se žádné potvrzení nevydává alespoň u nás ani tam co vím. Zaměstnavatel jen vyplňuje tabulku kde se krížkuje negativní/pozitivní. Na základě té tabulky se pak nárokuje ten příspěvek za test na hlavu. To potvrzeni se vydává jen tam kde testuje v zaměstnání najatý zdravotník/zdravotnická společnost.

Vydají dodatek, že zaměstnavatel musí vydat potvrzení na vyžádání možná.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 20:51

Garfie V práci testy eviduji a když je třeba vydám potvrzení a to archivuji, pro případ kontroly..., ale jak moc jsou ty testy spolehlivé a jak moc si chlapi zarazí tyčku do nosohltanu, tak to opravdu nejsem schopná posoudit...., tak až budu chtít jít ke kadeřnici, vystavím si potvrzení sama sobě

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 21:08

Kokoska 
Řekněte mi někdo jednu jedinou věc, kterou za ten rok a čtvrt udělali napoprvé dobře. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 21:09

A tímto příspěvkem od Sweet Potato vlákno skončilo. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 21:27

Garfie my dostáváme do ruky papírové potvrzení a mailem chodí elektronické. Po testu čekáme na výsledky tam. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 21:36
Reakce na Renusatko:

ionicera Já jsem opravdu nezpochybňovala, že je to nařízení na hlavu. Jen to, že zrovna ty bys chtěla, aby to někdo porušoval, když se sama rozčiluješ, co lidé porušují. To je vše. 

​Já bych ale nechtěla, aby někdo porušoval něco, co mu vyhovuje a souhlasí s tím. Prostě bych se kadeřnice zeptala, jestli mě vezme s testem ze zaměstnání. Pokud by řekla ne, po nikom bych žádné porušování  předpisu, který nedává smysl,  nechtěla. Roušky ve vnitřních prostorech podle mne smysl dávají. 

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 21:44

žluťásek kde "tam"? to máte nějaké testovací středisko se zdravotníkem asi.. já si dělám test v kanclu a zapíšu se do papíru pro tu evidenci, to je vše. potvrzení teda nevím jaký, to by museli zas všecko v práci přeorganizovat a proč by to dělali, abych já mohla ke kadeřnici?

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 21:49

viktorka_od splavu máme v budově vyčleněný místo, testy se dělají dva dny v týdnu všem zaměstnancům, odebírají zdravotníci. Objednáváme se na čas. 

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 22:03

Tak mi dnes z toho všeho stresu třeští hlava, že už jsem měla 6 nalgezinů a možná ještě nějaký přibude. Od rána obvolávám objednané s tím, jestli platí náš termín a  přijdou i za podmínek, které vláda oznámila a půjdou se otestovat. Stihla jsem obvolat 36 lidí, zítra je budu obvolávat zase? 

Já fakt nemám slov, jasně, že budu ráda když to budou mít zákaznice jednodušší, ale... asociace kadeřníků s nima už týdny piluje podmínky, lobuje za jednoduchost a oni né, musí být po jejich a za pár hodin je všechno jinak...

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 22:06

Catherinne To je děs. Pevné nervy a velkou nutelu!

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 22:11

Catherinne hele,ty nalgesin, já kubánskej rum...Je to psycho.Drž se!

Offline nika
685 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 22:11

My mame na vyber, bud k zavodnimu lekari nebo na testovaci misto, jednou tydne, den jsme si vybrali sami. Dost z nas chodí na brnenske vystaviste. Vysledek dostavam v SMS, ty si uschovavame a za provoz je mailem hlasime vedeni - jmeno, datum, cas, kde byl test proveden, vysledek. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 27. dubna 2021 22:12

Catherinne jo a Pražákovi z Asociace klobouk dolů...