Prosím potřebuji informaci. Příští týden v pondělí mám kadeřnici, ráno půjdu na ten bezplatný antigen test do nemocnice. V pátek mám domluvené masáže a fyzioterapeutka chce antigen, ale nesmí být starší 3 dny. Mám za to, že antigen platí 7 dní, nebo se pletu? Potvrzení z nemocnice na papíře mít budu (razítko, datum, podpis), žádná sms. Díky.
Koronavirus
Kan Antigen platí jen 72hod. Týden platí PCR.
mirajo Tak proč ve firmách je testování pouze jednou týdně?
Kan to netusim, proc se testuje jen 1x tydne, ale zas v patek rano mas znovu narok na ten bezplatny....i kdyz je to vopruz:)
711990 Tak hlavně to postrádá logiku.
Potrefenáhusa muzu ti jen napsat, co tvrdi ten nas znamy doktor (je celkem kapacita a uz par mesicu dela na covid odd) - od 20 je to super, pravdepodobnost opetovne nakazy je mala, mutace tezko rict, ale spis se vsichni priklani, ze to nechytis nebo s mirnym prubehem. Kazdopadne dodava, ze je dulezite byt nadale obezretny, nechodit tomu naproti a urcite se nechat ockovat.
Kan Vyhrožovali tím, že bude 2x a pak asi zjistili, že by se z toho už všichni...děti teď na prvním stupni přecházejí taky na antigen jen v pondělí. Jestli to tak je ve všech školách, to jsem nehledala, domáhat se testování i ve čtvrtek určitě nebudu
Zatím během 3 týdnů v jejich škole nebyl pozitivní nikdo. Buď jsou všichni zdraví nebo testy tak málo senzitivní nebo nejspíš obojí.
viktorka_od splavu kolik stačí, jak se to meni, jestli to chrání před mutacema...protože po očkováni jsou ty hodnoty dvoj - trojnásobný? (Ke 200)
No to úplně není pravda. Vím o několika lidech z okolí, kteří si nechali po očkování vzít protilátky. Někdo má i 40 000, ale někdo má taky třeba 30. Dokonce manžel jedné mojí kamarádky nemá po dvou očkováních téměř nic. Je to úplně stejně individuální, jako po covidu. Mnohem víc je samozřejmě těch s vysokou hodnotou.
711990 neva, že se ptáš, chtěla jsem sem napsat, ale jsem obvykle ráda že prolítnu dětský vlákno a víc prostoru mi záškodníci nedají.
Už je dobrá, dneska ji pouští z nemocnice ![]()
Akorát jí teda pravděpodobně remdesivir v kombinaci s ivermektinem dost poškodili játra
Kvůli tomu byla vlastně v nemocnici tak dlouho, plice a žaludek měla OK už minulý týden. Ale tak hlavně že to zvládla.
Díky všem co drželi palce.
Renusatko 40 000, to jsou ale asi ty jiný jednotky, než kde je minimum 12?
Lamicka dekuju
Sairon to je dobrá zpráva. Ty játra teda už míň, ale to se určitě spraví.
Potrefenáhusa Nejsou, opravdu je má tak vysoké. Kombinace trochu horšího covidu a jedné dávky očkování. Můj brácha má tyhle hodnoty též a to dokonce ani o covidu nevěděl a očkování neprodělal. On má 4300, ale hranice pozitivity tam byla 1,2 ....takže výsledek stejný.
mirajo1x týdně se teď bude testovat celý první stupeň, 2x druhý, školky vůbec tam, kde jsou otevřeny úplně. Jestli teda platí to, co v pátek;)
711990 Tak hlavně to postrádá logiku.
logiku v tom nehledej.Ja se mám otestovat jednou týdně samotestem.Klient buď antigen v zaměstnání nebo odběrovém místě-platí 72hodin.Nebo PCR-platí sedm dní.Když se otestuje u mě v kadeřnictví (stejným testem,kterým se testuju já jednou týdně) platí test pouze po tu dobu co bude u mě v salonu.
Renusatko Tuhle hranici 1.2 pouzivaji u nas. Po prvni davce jsem mela 2.5, pred ocko nic. Zadna slava, kolik mam po druhe uz jsem neresila, mam zvetsenou uzlinu v podpazi, neco se asi udalo. Jak je na tom bunecna slozka imunity se z toho clovek stejne nedozvi a ta je u virovych infekci skoro dulezitejsi nez protilatky.
Potrefenáhusa haha tak to nikdo nevi, a pokud tvrdi ze ano tak keca. a vysledky z ruznycb laborek nejsou porovnatelny. ref mez jsem uvedla a to je tak vse. zajimave je imho sledovat jak se hybou v case, ale i kdyz se to da zprumerovat tak o konktretnim pripadu ten prumer nevypovi nic. imunita je dost slozity system.
logiku v tom nehledej.Ja se mám otestovat jednou týdně samotestem.Klient buď antigen v zaměstnání nebo odběrovém místě-platí 72hodin.Nebo PCR-platí sedm dní.Když se otestuje u mě v kadeřnictví (stejným testem,kterým se testuju já jednou týdně) platí test pouze po tu dobu co bude u mě v salonu.
Tak tohle je snad ještě víc na palici. Vzhledem k tomu, že bych ráda, až otevřou zašla na spinning, solárko, kosmetiku a pořád ty masáže, tak to abych chodila ta ty antigeny opravu co tři dny.
Kan uvidíme jak to dlouho vydrží...
mirajo To je pravda a je škoda, že se ta buněčná imunita nedá zjistit jednoduše. Protilátky jsou pohyblivé a vlastně nikdo neví, jak dlouho je kdo bude mít, ani jak moc jich potřebuješ na ochranu. Je to vše ještě ve výzkumu a nic se 100% neví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY