Sairon jezis to jsem rada, ze uz jde domu. A jatra snad zregeneruji! Tak at se ji dari
Koronavirus
viktorka_od splavu Taky si myslím, že ty referenční meze z různých laboratoří se liší, tady se psalo, že systémy jsou dva a hodnoty se liší řádově 10 x, možná i 100x, možná je jich i víc. Vzájemně bych neporovnávala.
Velká pochvala pro očkovací centrum v Brně na výstavišti. Na to, kolik lidí tam projde, nic nedrhne a nikdo se o nikoho nepřeráží, perfektní organizace i přístup personálu. Dávají pfizer. Registrovala jsem se minulý týden ve čtvrtek a dneska mám první dávku.![]()
Volala mi kosmetička, jestli budu chtít termín a já zjišťuju, že se asi bojím.
Během rozhovoru z ní vypadlo, že věří nějakým konspirátorům (mutace nejsou mutace, ale je to válka, vypouští to někdo z jeskyně, říkají to epidemiologové, konkrétně Peková...), tak se bohím určitě.
Sweet Potato to bych se asi taky bála, vzhledem k tomu, že tam budeš bez respirátoru.
Renusatko To zkoumají v Brně u Thona, možná i jinde, to nevím
, běžně to asi použitelné není kvůli složitosti a ceně. Já nechávala dělat po první dávce protilátky jen proto, že mě asi 4-5 týdnů bolely klouby. Ale moc, ze dřepu jsem skoro nemohla vstát, drobný ruční klouby taky. Tak mě zajímalo, jestli jsem nevyrobila nějakou velkou hromadu
a nevyrobila. Druhou dávku jsem trochu posouvala, až tyhle potíže polevily.
Renusatko jo no, a jeste mi ted rikal kolega ze zena ockovana astrou u ol/sveho zamestnavatele mela na prvni davku hroznou reakci s horeckama.. a ctrnact dni nato chytla covid. a ted nevi jestli si davat druhou nebo ne.
Sweet Potato Dej na instinkt a jdi, až se ti bude chtít. Ještě by ti plácla na obličej netopýr!
mirajo tak Husa chtela vedet cislo, sice mi nebylo jasny k cemu ji to bude, ale ma ho mit:-) no vidim ze sama nevi proc
Sweet Potato tam bych sla leda vyzbrojena octem v rozprasovaci a s alobalem na hlave!![]()
mirajo Měly by ty hodnoty být jen dvě a liší se 10x, alespoň víc jsem jich neviděla ani nikde v oběžníku nečetla, což neznamená, že nejsou. Jsou v hodnotách U/ml, ev. AU/ml víc by se lišit neměly.
viktorka_od splavu Ta naše kolegyně už druhou dávku nechce, ale vzala si ty protilátky. Myslím jí to nikdo nerozmlouval, když jich má tolik. Jak se to bude řešit běžně, to netuším. Spíš předpokládám, že to nikdo obecně řešit nebude a bude to na rozhodnutí těch lidí, jestli se po prvním očkování, kdy mají horší reakci, nechají podruhé.
viktorka_od splavu Husa chtěla vedet číslo, neb má taky číslo a chtěla ho porovnat - ze to k nicemu není, prave ví
Volala mi kosmetička, jestli budu chtít termín a já zjišťuju, že se asi bojím.
Během rozhovoru z ní vypadlo, že věří nějakým konspirátorům (mutace nejsou mutace, ale je to válka, vypouští to někdo z jeskyně, říkají to epidemiologové, konkrétně Peková...), tak se bohím určitě.
Jestli je upovídaná a nezavře pusu, tak to bude relax dost na houby. Já jsem jednou absolvovala masáž hlavy u kadeřnice, která mi při masáži popisovala rekonstrukci jejího domku, pořád čekali na řemeslníky a když se někdo uráčil, tak to stálo za houby. Topenáři si stěžovali na obkladače, obkladači na zedníky, že to bylo křivý, zedníci na architekta, že plánu nešlo vyhovět. No dostala se do takové ráže, že mi při masáži, která bývá pomalá a jemná, drkotaly zuby a hlavu mi vylomila až na záda. Jo meditační hudbu pustila a svíčky zapálila.
Renusatko no mi šlo spíš o to že i když měla velkou reakci na očkování tak to pak stejně chytila..
Potrefenáhusa nemáš ho z naší laboratoře... I kdyby to byl stejný typ testu není to standardizované a mezi jednotlivými laboratořemi porovnávat nelze nelze nelze
Renusatko myslím, že hodnot bude víc...my máme testy IgG s referencni mezi 50... Já a dcera cca 7x nad referenční mez, manžel cca 27x nad referenční mez. C+ druhá půlka prosince, protilátky kontrolovány po 4 měsících po. Praktický lékař říkal, že by o očkování uvažoval až klesnou na cca 60... Očkování se nás zatím netýká, nespadame do žádné prioritní skupiny.
viktorka_od splavu No u nás to chytli po očkování všichni skoro komplet, ať reakci měli nebo ne. Je právě blbé, že ani z té reakce nemůžeš na nic usuzovat. Prostě se to chová u každého jinak a nedá se ani předpokládat. Zrovna ten manžel od kamarádky měl po druhém očkování taky dva dny vysoké teploty a přesto má protilátek minimum. Podle nějakého doktora v očkovacím centru bude možná nutná u někoho i třetí dávka, ale zatím to není v řešení.
Sweet Potato Já se byla dnes objednat ke kadeřnici. Také z toho mám rozporuplné pocity. Ona má chirurgickou roušku, zákaznice neměla nic a na chodbě kolegyně testovala druhého zákazníka, ona bez rukavic, jí tam plival do kelímku. ![]()
viktorka_od splavu mám to ze synlabu, referenční mez 12 a číslo podobny tvymu - jak teda jinak porovnávat? Mne to zaujalo kvůli tomu prohlášení, ze mate protilátek na rozdávání, tak jsem chtěla vedet, kolik to je
Maky
Tak potom je pravda, že to už srovnávat nejde. O takových hodnotách jsem zatím od nikoho neslyšela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY