continuity mělo by to být ok, syn tam byl na pcr a žádný problém. nj to víš, brněnské ceny-brněnské platy![]()
Koronavirus
viktorka_od splavu já ti nevím, třeba na letišti mi to přijde výslovně zlodějina.
Rozumné testy do 24 hodin s certifikátem a úredními hodinami i odpoledne má Pražské AIDS centrum, za 1600, všechno ostatní co jsem našla, je dražší.
Já jsem havarovala už na tom, že jsem poblíž nenašla odběrové místo na PCR, kde by mi děti otestovali až odpoledne, aby dopo mohly ještě do školy.
Čo si myslíte o očkovaní po prekonaní iba jednou dávkou Pfizeru?
V Nemecku, vo Francúzsku a v Taliansku sa vraj tí, ktorí prekonali covid očkujú iba jednou dávkou.
No k nám na Slovensko príde všetko vždy s patričným oneskorením, teraz váham, či ísť na druhú dávku
V Německu to platí jen do 6 měsíců od prodělanéo covidu (pozitivního PCR). A teda potom, co měl táta po první dávce Pfizera 3 dny horečky vyšší než když měl covid tak bych asi byla radši, kdyby mu tu druhou dávku alespoň odložili...... On měl i protilátky, ale naočkovali ho i přes to (nevím, proč ho na ten test vlastně posílali
)
barbucha ja v uzavrenych prostorach nejsem + nemci rousky nezrusili ani lonske leto,tady to v uzavrenych prostorech jede vlastne uplne od zacatku.Jen rousky nahradil respirator.
Já myslím,ž e to nezruší, ale teda už to flákají i tady (nejvíc mě fascinují lidi, co si stahují roušku když mluví...). Nicméně ono je dle mého nsazší to prostě nechat zavedené jinak zase budou tanečky na podzim kdy to teda zase zavést......
A666 Dík za reakciu. Ja som prešvihla tých 6 mesiacov po kovide o jeden týždeň. Zajtra mám dostať druhú dávku, idem, hoci nerada. Už po prvej som sa cítila horšie ako pri kovide.
Ale zase by som mohla bezproblémovo cestovať len tri mesiace odo dňa prvého očkovania, ak pôjdem na druhú dávku, je to tuším 9 mesiacov.
Ako vždy, všetky logické opatrenia ohľadom kovidu k nám prichádzajú vždy s oneskorením oproti Nemecku či iným krajinám.
A666 Dík za reakciu. Ja som prešvihla tých 6 mesiacov po kovide o jeden týždeň. Zajtra mám dostať druhú dávku, idem, hoci nerada. Už po prvej som sa cítila horšie ako pri kovide.
Ale zase by som mohla bezproblémovo cestovať len tri mesiace odo dňa prvého očkovania, ak pôjdem na druhú dávku, je to tuším 9 mesiacov.
Ako vždy, všetky logické opatrenia ohľadom kovidu k nám prichádzajú vždy s oneskorením oproti Nemecku či iným krajinám.
Držím palce, ať to není tak silné. Ale táta jde v pátek na druhou a co Ti budu povídat, mám z toho docela strach....
Mě tohle jak to je v Německu vsvětloval kolega co to prodělal, říkal, že má i normální certifikát ale že pravděpodobně bude časem muset být přeočkovaný......
A666 Ďakujem, nápodobne, nech otec druhú dávku zvládne bez problémov.
Inak, čítala som cez týždeň jeden článok, kde na základe výskumov vedci dospeli k názoru, že je možné, že človek, ktorý prekonal kovid a bude plne zaočkovaný získa možno doživotnú imunitu.
No, kiežby táto predpoveď vyšla.
Jsem rozhodnuta nechat ockovat obe deti, ale vysvetlete mi, proc se rozhodnou spustit registraci deti od 1. cervence... Vsichni odfrcej pryc, protoze se terminy nedaji predvidat a planovat, tak se o prazdninach urcite registruje jen minimum deti, a pak si bude Vojtech a jemu podobni stezovat, ze o ockovani v tehle vekove skupine neni zajem. Tohle taky nekdo vymyslel hlavou.
Emerald Asi jako když středoškoláky vrátili do škol v maturitním týdnu. Jsou totálně održení od reality.
Sweet Potato No presne. A ja bych za jinych okolnosti svoje deti registrovala hned. Tak doufam, ze v zari bude porad dost vakcin.
do statistiky,dnes druhá dávka a zatím dobrý,oproti první mě ani nebolí místo vpichu.
Emerald klidně registruj. Junioři nad 16 jsou registrovaní už nějaký týden a PINy nechodi. Jedou se hlavně druhé dávky.
Makara Radši to nebudu riskovat. Náhoda je blbec. Počkám si, jestli do půlky července otevřou očkování bez nutnosti registrace, jak dneska řekl Vojtěch.
barbucha Je to dobrý, možná nebudeme horší než Albánie.
Jo, když nebudeme best, tak aspoň better (než Albánie a jiný Ugandy) ![]()
Hlásim včera druhú dávku, zatiaľ okrem väčšej bolesti ruky žiadna reakcia. Môžem dúfať, že to tak už ostane či ešte môže dačo nastúpiť?
Mrakoplas Môžem sa spýtať, po koľkých dňoch od prvej dávky ste dostali druhú dávku a koľko dní dopredu vám prišla sms s termínom? Predpokladám, že ste očkovaná pfizerom. Čakám na druhý termín.
dorota ja som mala termin presne po 4 týždňoch. Sambo bol na prvej dávke v pondelok, druhú dostal na sobotu (čiže štyri týždne + 5 dni). Záleží asi od kapacity konkrétneho očkovacieho centra. Ja som bola v TT, on v BA.
Sms-ky s termínmi chodia vždy v stredu, občas vo štvrtok. Takže sa stane, že ti termín môžu prideliť iba deň až dva vopred (stalo sa mame).
Mrakoplas Vďaka za info. Počula som, že to nemusí byť presne 4 týždne, ja som práve rátala s tými 4 týždňami, kvôli robote, bola som očkovaná v ZA, v sobotu, pracujem v BA. Švagor bol očkovaný druhou dávkou presne na 28. deň, kamarátka ide na druhú dávku zajtra (28 + 3 dni), sestra bude mať zajtra presne 4 týždne od prvej dávky a sms jej zatiaľ nedošla. Každý z nich bol očkovaný v inom centre, všetci v Žilinskom kraji, len v iných mestách.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY