rasaNori jezis![]()
Koronavirus
711990 a do toho ma sara IgE na 240. Normální hodnota je prý do 50 ve 2 letech.
rasaNori
pěkně se to u vás rozjelo! Ta vyrážka s tím souvisí? Přeju všem co nejmírnější průběh.
Evaeva nevi, brali ji DAO na histaminovou intoleranci, ale to jeste nevime, zato ze by to moh byt covid vime teprve od vcera. Jestli ma vyrazka a covid souvislost, to taky nevime. A starsi ma teplotu
diky, budeme to muset nejak dat doma:)
rasaNori já myslím, že holky budou v pořádku, děti mívají lehký průběh. To zvládnete!
rasaNori to je bajecny teda:(( takze jeste nejaka alergicka reakce?
A já si říkala, kde se berou ty vysoký čísla zas, a ono u řasů. Né, konec srandy, lehký průběh všem!
rasaNori no teda, držím palce. Zas kdyby si zjistilo, že ta vyrážka je z akutní nemoci, tak by to bylo asi ještě to nejlepší východisko z těch špatných.
Ať jste hlavně brzo v pořádku.
dynda continuity dik, jsem z toho nejaka presla, nejvic me dere ze 3 dny chodila nachcipana teta do skolky. To jeste budu resit, az se trochu uklidnim. Jako snad jo, zbyle vysledky budou az zitra nebo v patek, vysadila jsem male vsechny potencialne skodlive potraviny a uvidime.
rasaNori no nachcípaná teta u dětí ve školce je
vždyť tam je nulová ochrana, pomáhá jim s jídlem, oblékáním, je s nimi celý den, respirátor asi taky nenosila.
Nosí učitelky v jeslích/ve školce roušky?
Tabea nemusí, jen při styku s rodiči a to pouze uvnitř.
Tak abych vyrovnala statistiku, tak nase skolka je naopak tvrda dost. V podstate tam ted nikdo nechodi, protoze deti posilaji domu sotva smrknou. Mela jsem syna tyden doma s lehkym nachlazenim, po prvnim dnu ve skolce mi ho vratili, ze tam zakaslal. Totez se stalo vsem, co znam, nekterym opakovane, fakt staci, ze dite popotahne, a leti. A nemyslim, ze by zrovna tihle lide posilali do skolky nachcipane deti. Pro pracujici rodice to musi byt radost. Driv to tak nebylo, myslim, ze kdyz ucitelky vedely, ze je dite čilé a ze bylo predtim tyden doma, tak nejake zachrchlani neresily. Aspon mne se to teda nestalo, ze by mi dite reklamovaly. A ucitelky bez rousek tam moc nevidam.
Jinak v okoli dost prituhuje, vim o spouste karanten v mistnich zarizenich. Tak trochu doufam, ze jak nas ty ucitelky skoro vsechny z te skolky vyhodily, ze se nam to tento mesic vyhne.
Já jsem dneska četla statistiku v naší městské části a postupuje to strašně rychle. V karanténě je skoro 600 dětí, z 27 různých tříd. Máme 15 základních škol, covid je v 10 z nich.
Já jsem fakt nevěřila, že to letos zas udeří v takový síle. K tomu ty školkový děti a divná respirační nemoc, co maj teď všechny kolem. Ach jo.
žluťásek u nas na malomeste 5 tis obyv. 1 pozitivni, jsem z vysociny, na kraji, 40 km od brna. Ale to prijde. Je to dost beznadejny, v tomto se zit tak nejak neda. Od ockovani se cekalo vic a ti, co nechteli, uz nepujdou. Ja jsem se ockovala, ze tu nemoc vubec nechcu, ani lehkej prubeh, a snazim se verit, ze to nelapnu. Kdyz je nekomu blbe a mate ho rad, drzite ho za ruku a kdyz je blbe vam, drzi zase on vas, s touto nemoci to nejde. Navic mate pozitivni test, je vam dobre,ale za tri dny se stav muze tak zhorsit, ze zemrete. A to je desive. V podstate jste sam, nechany napospas, bud to date nebo ne. Ostatni nemoce se nejak leci, s touto se dostanete az do spitalu, az kdyz je hodne zle.
žluťásek jo jeste me tak napadlo, loni to uderilo, ze jsme pry nenosili v lete ochranu dychacich cest, letos jsme cele leto v uzavrenych prostorach nosili dokonce respiratory a je to tady zase a bude to uplne stejne jako loni, akorat se uvidi, jestli ti ockovani budou mit aspon lehci prubeh. A nasi stari rodice kovid nedaji, kolikrat daji vakcinu, kdyz ucinnost tak rychle vyprchava?
žluťásek No rozjelo se to pěkně
čekám, kdy spadneme do nějaké karantény nebo hůř kovidu
nika tak apokalypsa klepe na dveře ![]()
Kora a vy si myslite, ze to bude nejak jinak nez loni? To asi ne.
nika letos se realne v lete taky nikde nenosilo, bohuzel. Byli jsme v zari v Krkonosich a tam se na nas vsichni koukali jak na blbce, co nasazujou respirator. Stejne tak ve skole(dodelavam si VS) se taky nikdo neobtezoval, ani na chodbe, natoz v ucebnach. Ale poprve s tebou musim souhlasit, vystihla jsi tu samotu. Asi by me to samotnou nenapadlo, ale je to tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY