Jdu zítra taky na 3.davku.
Neví tu někdo, jaká je poočkovací reakce? Normální jak předchozí?
OliveOyl kdyz se grafy za lonsko a letosek posunou tak, ze "den 0"je ten, kdy bylo poprve 1000 pripadu, trend rustu je hodne podobny
Teda před tou 3. dávkou bych si asi nechala změřit protilátky... prej ti, co je maj vysoký, můžou mít po 3. dávce komplikace, píšou Lidovky (četla jsem jen ten nezamčenej začátek)....
jo a píšou o protilátkách, ne o imunitě!
999 no právě protože měla protilátky nulanulaprd! ![]()
Já neměla na první dvě dávky vůbec žádnou reakci. Resp jsem jen pár týdnů cítila místo vpichu. Jinak nic.
Tudíž si myslím, že to s protilatkami nebude nijak slavné.
Ale někde jsem četla, že ty protilátky úplně nestačí, snad něco s mutace i apod. Prostě je lepší třetí dávka, než spoléhat na imunitu.
Škola je z pohledu možné nákazy docela rizikové pracoviště. ![]()
Dcera má v krku stále vetřelce a nikdo neví, co s tím. ![]()
Dadoo taky jsem nemela zadnou reakci a protilatek mam dost
moora Takže na 3. dávku nejdeš?
ionicera jdu
Dadoo
Jdu zítra taky na 3.davku.
Neví tu někdo, jaká je poočkovací reakce? Normální jak předchozí?
Na to přece není nějaká uniformní odpověď. Já osobně neměla kromě lehkého pobolívání v místě vpichu žádné potíže.
Dadoo vybavuji si, že jsi posílala fotku, ale už ji neumím dohledat, bylo to myslím v blbých dotazech. Když ji pošleš ještě jednou, případně mě navedeš na tu straně, kde fotka je, ukázala bych to nějakému krčařovi a zeptala se na rady, co dělat.
Jinak stále mě napadá, zda tam ta epiglotis nebyla viditelná i dříve, jen to dcera nikdy tak detailně nezkoumala (ale až s těmi kolemcovidovými potížemi)
Fiction píšu sz. Jsi zlatá!
viktorka_od splavu a nedá se jít někam na testovací místo bez objednání?
V Bohémě se prý očkuje bez objednání.
Tak barbucha ji má a myslím, že si pochvalovala :-).
Jo jo, já dostala v třetí dávce nějakej životabudič! ![]()
Píše mi kamarádka - Pozitivní očkovaný muž naší zaměstnankyně. Volá na hygienu, zda jí dají karanténu, aby mohla být doma. Ne, je očkovaná, může do práce. Takže si bere sick days. Je jí blbě, jde na test. Pozitivní. Teprve teď jí dají karanténu. Tak. A Plaga dnes mektá v médiích, že doufá, že se děti po prázdninách vrátí do školy.
Lamicka
achjo.
Lamicka toto je naprosto nelogické, když se ví, že očkovaný se může taky nakazit. Ale mě už nic nepřekvapí asi.![]()
Už je to vážně na budku. U nás škola, 2.stupen distanční, 3 a 4 třída v karanténě takže jsou ve škole pouze prvnacci a druhaci. To je prostě super. A ten debil Babiš mektá něco o tom ať to jde dělat Válek![]()
Takze deda v nemocnici, uz tak 2 mesice, vcera pozitivni na covid. Tatka s brachou o vikendu prechod hor, jeden z party taktez pozitivni, u dedy se v nedeli stavovali v nemocnici,vcera vecer 2 sms. No a do toho ve skolce pozitivni 1 teta a 2 deti, a wait a second, mala taktez pozitivni... Uz ma karantenu do 25, zitra jde damska cast rodiny na pcr, protoze starsi dite ma teplotu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.