Renusatko Mluvim o sv.Anne, vcerejsi tiskova zprava.
Jo,tak já mám stejný info(zdroj zdravotník od sv.Anny)
Renusatko Mluvim o sv.Anne, vcerejsi tiskova zprava.
Jo,tak já mám stejný info(zdroj zdravotník od sv.Anny)
Pavlenamám to skoro úplně přesně na den půl roku. Včera mi přišla sms, tak jsem se objednala hned. není proč otálet ![]()
taky jsem vcera objednavala rodice, prisla jim sms vyzva a az prijde pin2 tak to budu muset dotahnout, no.. prijde mi ze se ten system od jara moc nevylepsil
viktorka_od splavu a nedá se jít někam na testovací místo bez objednání?
Garfie Tak kamarádka, která pracuje na té JIP, říká něco jiného. No nedělám tam, taky jsem s ní mluvila asi tři dny zpět, tak už to může být jinak.
Renusatko a co kamarádka říká? Plné JIP očkovaných?
Pavlena ze by nekde jeli nablind? to tezko.. samozrejme da se pres praktika, ale jestli se neco zmenilo s distribuci to teda pochybuju
PavlenaTo ne. Jen mě zajímalo odkud ta zpráva je, protože to říkala trochu jinak. Psát to nechci, nikdy člověk neví, kdo tady čte a ona nikomu nic takového vykládat nemá.
viktorka_od splavu já se teď doklikala na nějaký seznam očkovacích míst, kde se zobrazují volné dávky. Jako úplně naslepo bych tam nešla, ale třeba zkusila provolat, zda lze..
viktorka_od splavu Mně přišla druhá sms snad během tří minut. Takže u nás v lokalitě je to ok ![]()
Renusatko Safra a to by mě zrovna zajímalo. :-) Ale ono to opravdu může být rychlé, druhá fakultka říkala v pátek 38, včera o deset víc (cca teda, přesně si to nepamatuju).
Jsem zvedava, kdy bude volat hygiena, jedna z tet ze skolky od mensi je pozitivní.
nejsem schopná nikde najít predikci vývoje covidu od uzis
continuity ty to určitě budeš vědět :)
OliveOyl teď vůbec nemám kapacitu to sledovat
. Prý Dušek něco vyplodil, ale neviděla jsem.
Trochu se bojím, že se řítíme do podobného stavu jako loni, ale potřebovala bych na jednak půl dne času a jednak trochu kapacity v hlavě, abych si na to udělala názor.
Renusatko Sakra, nemůžeš alespoň naznačit? Já jen , jestli mám zas zavést v krámě rouškový teror .![]()
ionicera rouskovy teror nic (moc) nevyresi, pokud se lidi budou chovat jak osli. Odposlechnuto od provozovatele (pomerne noblesni) vinarny: "to bylo na nic ten muj covid..! Sice jsem cich a chut ztratil jen na 8 dni, ale ja jsem normalne nemohl lidem nic servirovat, protoze jsem nic necitil..! To bylo na houby, ctvrty den uz jsem do prace nesel teda, jak bych lidem mohl predlozit vino, za ktere nerucim.." ![]()
Jako, ze jim zaroven naserviroval covid ho vubec netrapilo.
Pavlena Někdy mi zůstává rozum stát nad blbostí lidí. A připadá mi, že je to čím dál tím horší. Na nás zas jedna antirouškařka řvala, že jí máme dát pokoj, že jí nějakej covid nezajímá. Tak jí prodavačka suše oznámila, že jí ale jo, tak ať si tu roušku laskavě nandá. A argument té paní byl, že si to nenandá, že je těhotná a že nemáme právo to na ní chtít.
Ale mezi námi, když to nemusí mít školkové děti, které nejvíc chrchlají a nudlají a pusu si nezakryjí, je to opravdu o ničem. Mám honit rodiče a přitom to děti nemají.
continuity děkuju, kouknu na to, já si právě pamatuju, žes sem dávala nějakou tu Duškovu prezentaci, ale už jsem to nenašla.
A ty čísla mě vůbec netěšej :/
edit: a někde jsem dnes zachytila, že čísla odpovídaj tý pesimistický variantě
OliveOyl no to jsem dávala dávno, on to Dušek dost sysli a dataři teď taky trochu ztratili drive. Delali to různí fandové. už bych řekla, že by to konečně po roce a půl mohli přebrat i veřejné instituce. No moc toho ted není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.