Renusatko Necítit smrad musí být fajn. ![]()
Udivuje mě tak rychlý průběh. V úterý jsem myslela, že umřu, a od pátku se cítím takřka zdravá.
Renusatko Necítit smrad musí být fajn. ![]()
Udivuje mě tak rychlý průběh. V úterý jsem myslela, že umřu, a od pátku se cítím takřka zdravá.
Dalia moc držím palce, ať je ti jen líp!
marieu Děkuji! ![]()
Dalia Teď jsem se docetla. No uf, dalo se to očekávat. Důležité je, že je to podstatně se lépe. ![]()
A rozumím tvé snaze vyhnout se za současné situace hospitalizaci při vyndávání portu. Moje maminka se bohužel musela nechat hospitalizovat kvůli zánětu v noze, po nástupu negativní, po deseti dnech to už neplatí. Je očkovaná, dostala protilátky, zatím se drží... Ale je ji přes osmdesát.

Hanka H Nemocnice jsou semeništěm všeho, co člověk nechce chytit. Doufám, že to maminka dobře zvládne. ![]()
Pinot Noir
. Zabilas! Prskám prosecco po gauči.
Ty blaho, když ji plíce neodpraví COVID, zvládne to sama. Paní si právě vyzkoušela, proč je chlor bojový plyn. ![]()

continuity A btw, je těhotná. Kráva. Na to už nemám slušných slov.
continuity no ty kokos, tohle je teda fakt síla! ![]()
continuity no tyvole ta ma vymleto, to je strasny
continuity panebože čo to chudák dieťa ![]()
To je hodně darwinistické.
Tuhlectu CDS sektu ja z dusev uplne nesnasim. To, co predvadeli na jejich fcb, to bylo na zaloby ![]()
Sweet Potato ostře nabroušený atom ![]()
to člověk neví, jestli se má smát nebo plakat..
Lama_z_Lana jo, ty jseš toxikolog vlastně. No je to strašné.
continuity Někteří lidé fakt nejsou normální
a ještě těhotná. Sweet Potato a jak žiletka prošla jehlou, to mi taky hlava nebere![]()
![]()
continuitynejlepsi ty komenrare tam, ze ma bejt vlastne rada, pac si procisti plice!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.