Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jos
příspěvků moje polička 05. prosince 2021 15:12

Lama_z_Lana No krev mi prijde v pohode, materske mleko na experiment dejme tomu taky. Ale to vys popsane je proste uchylny! A to na 1.lf v anatomaku je sbirka hymenu, myslela jsem, ze to je vrchol bizaru na akademicke pude

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 15:22

Lama_z_Lana no jen aby milý pan profesor jednou nezjistil, že jeho panna je těhotná. 

Tak mě teď napadá, nevylučují se ženské pohlavní hormony močí? Příště se pana profesora můžeš zeptat, jestli se nebojí, že mu vyrostou prsa. 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 16:00

continuity Já bych se spíš bála, aby nechtěl ověřit, jestli jeho panna nekecá

Offline Torrah
3408 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 18:45

Dávala jsem to do vlákna rozhlasového, ale tam se asi moc nechodí.

Tak to dám ještě sem. Doporučuji si to poslechnout, je to náhled do - pro mne - naprosto jiného světa.

To je pravda, napsala

Anotace:

Ochrání vás pití bělidla před covidem? Přiletí, nebo nepřiletí vrtulník, když zneškodníte chemtrails octem? Tereza Reková ve čtyřdílném dokuseriálu zkoumá, co je to manipulace, dezinformace, hoax, konspirační teorie, a jak je poznat. Taky dostáváte řetězové e-maily plné strašlivých vyhlídek do budoucnosti? Anebo jste na sociálních sítích narazili na nečekanéh informace o plazech řídících Hollywood i o nacistech žijících na Měsíci? Tak čtěte a poslouchejte, než to smažou.

Online slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 23:30
Reakce na Lama_z_Lana:

dzizisketa Karja tak urinoterapiectaky frci. Znam teda bohuzel jednoho, kterej pouziva vyhradne panenskou moc. No. 

​Ja sa priznám, že prvé ma napadlo panenský - za studena lisovaný a čudovala som sa, ako to robí....

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 00:14

Tak mám za sebou booster (po dvou Pfizerech Modernu) a sejmulo mě to teda zatím nejvíc (bolest ruky začala už 2 hoďky od aplikace, dneska celý den teplota a bolest hlavy). Tak nějak doufám,ž e to znamená, že si imunita covid pamatovala (nebo alespoň spike proteiny)

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 12:49

Přišly mi výsledky toho blot testu ze Synlabu s odstupem necelé dva týdny po odběru v AeskuLab s úplně jinými hodnotami. Sim vás, chápu z toho správně, že momentálně těch téměř 9 měsíců od druhé dávky mám protilátky i proti deltě, ale k infekci (prodělání) u mě nedošlo? Čili jako to mám všechno zřejmě jen z toho očkování i proti té deltě nebo u mě zafungovala ta slavná buněčná imunita?

Samé otázky.

Pro srovnání mojí sestře, která má 6 měsíců po druhé dávce, vyšlo toto...

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:19

Vláda avizuje zpřísnění, hlavní hygienička se nechává slyšet že zpřísňování není potřeba. Tak do háje zelenýho, aspoň kdyby měli jednotný mediální výstupy! Takhle si do nějakýho řešení sami házej vidle.

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:27

Jako chápu, že chtějí zavřít školy dřív, ale proč proboha nemůžou učit online, proč musí být hned volno. Vždyť těm dětem odpodá něco co chvíli.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:36

brrr Taky jsem si to říkala, ale na druhou stranu mám pocit, že v tu dobu toho ve škole už moc nedělají... Teda u nás určitě.

Offline horse_66
155 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:43
Reakce na wendulka:

Přišly mi výsledky toho blot testu ze Synlabu s odstupem necelé dva týdny po odběru v AeskuLab s úplně jinými hodnotami. Sim vás, chápu z toho správně, že momentálně těch téměř 9 měsíců od druhé dávky mám protilátky i proti deltě, ale k infekci (prodělání) u mě nedošlo? Čili jako to mám všechno zřejmě jen z toho očkování i proti té deltě nebo u mě zafungovala ta slavná buněčná imunita?

Samé otázky.

Pro srovnání mojí sestře, která má 6 měsíců po druhé dávce, vyšlo toto...

wendulka A jsou ty různé testy ve stejných jednotkách ? Já myslím, že tam moje sestra volala a nechala si výsledky testů vysvětlit.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:04

horse_66 

Ano, obě laborky BAU/ml, stejná mez.

Ale u AeskuLab je to jen jeden řádek. Tak teď nějak nechápu, co mi to tam vlastně naměřili.

A začínám chápat, jak tu continuity psala, že to asi opravdu nebude rozmar politiků, proč se jim do uznávání protilátek zatím moc nechce.

A i jsem na základě toho teda přehodnotila u sebe booster, že ho kvůli mamce nebudu odkládat na jaro a půjdu už příští týden.

Sestře jsem tu třetí dala ale až na leden. 

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:11

moonlight Online aspoň k těm vánočním hodinám moc nesvádí

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:24

andulka01 pockej na novou vladu, ta bude mit s hlavni hygienickou shodu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:25

wendulka Já myslím, že jsi covid neprodělala, buněčná imunita tady v tom vůbec zmíněná není. Pokud bys covid měla, buněčná imunita zafungovala a neměla bys očividný průběh, tak bys měla protilátky po prodělání. Protilátky, které máš, jsou jen z očkování. Nejdůležitější je ta první hodnota a to, že u tebe očkování funguje i proti deltě. My si necháváme ze Synlabu dělat tu totální klasiku, tyhle vidím poprvé, tak možná by ti lékař odpověděl líp. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:27

brrr on line se učit nemuže, protože u nás by to bylo on line vánoční bruslení, on line dárky a on line tvoření. Nějaké děti z Prahy 5 se prý chystají do kina

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:35

Renusatko 

Jo, já si taky myslím, že je to jen z očkování,.ale nebyla jsem si jistá, proto jsem to sem dala 

Na infolince Synlab mi teď místo vysvětlení taky řekli, že to mám zkonzultovat s PL.

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:36

Nevite nekdo jak je to s karantenou u neockovanych kdyz nemaji zadny kontakt, ktery by je nahlasil KHS, ale neciti se dobre a maji podezreni, ze by to mohl byt covid. PL by mel vystavit zadanku a co ten clovek, vztahuje se na neho v takovem pripade nejaka karantena az do vysledku testu?

Ockovany musi na test v pripade ze ma covid spolubyvajici osoba a vztahuje se to i na vyznamne kontakty na pracovisti?

Mam toho dnes plne zuby, tento bordel nahrava tem co nic dodrzovat nechteji, jedna pani tady na me od rana rve, ze ona je ockovana, ze ona nic nemusi, ze ten strasny kasel neni covid kdyz je ockovana.Dneska v praci resime jenom to, ze lidi nechteji chodit na PCR testovani kdyz maji zdrav. problemy a to nedelam v HR, takze se ke mne dostane jenom zlomek toho co resi oni.

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:37

continuity No, tak by nebylo bruslení, ale čeština.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:40

Černá kočka podle mě karanténu do testu nemá, tu vystavuje hygiena, žádanku na test i izolaci pro pozitivního vystavuje PL. Očkovaný kontakt skutečně nemusí nic.