Renusatko prošel čip , musí projít žiletka ![]()
Koronavirus
Renusatko hlavně že mají péči o moje žiletky velikosti jednoho atomů.
Lama_z_Lana to si je teda pročistila, to je fakt. Chlorem. ![]()
Ale nanožiletky snad jsou fór, ne? Žejo?!
A to vdechování čehosi, to je zas co? To je nějaký vylepšený Savo? Já už se v těch alternativních léčivech ztrácím.
Mě úplně fascinuje, jak si někdo odmítá nechat aplikovat škodlivou chemii a pak pije bělidlo ![]()
žluťásek no ona to vdechla jaksi omylem. Doufejme, ze z toho nebude novej trend v léčbě.
continuity když já nevím co to vařila, já jsem s chemií skončila na ZŠ a už to asi nikdy nedoženu ![]()
Ale už sem se tu naučila, že Savo jen se studenou vodou :)
žluťásek no CDS je chloritan sodný a Savo je chlornan sodný. Jaký je v tom prakticky rozdíl by asi věděla Lama_z_Lana , ale problém je, pokud se začne uvolňovat chlor. Ten byl používaný jako bojový plyn. No nic, ale lipidy ve vakcíne zabíjí. ![]()
continuity Víš co a já si při čtení toho příspěvků říkám ty jo a tohle střevo má určitě děti a ty ji mezi těma srac.ama lítaj. A bohužel ještě ne no....
continuity no to jejich slavny cds je oxid chloricity, vyrabej prave z toho chlornanu. Tam se nadejchala nejspis pekne tim oxidem chloricitym, co se nerozpustil ve vode. Plynnej chlor by tam snad pri tomhle postupu byt nemel. Ale i tak je sracka. Mne tahle skupinka snad z altr sceny stve nejvic i tim jejich hajzlovskym pristupem. Na diskuzi o doktorek jen spina, ale na webu si hrdinove pekne krejou zadicka. Pan savo-guru uz ma na evedomi pekny prusvihy.
Edit: tak asi pro predstavu. Ale hlavne nechodit k dokoturum nic nevedi a nicemu nerozumi.

Lama_z_Lana A jako z čeho to vyrábejí a to má nějak pročistit? Prostě jako Savo, nějak se promejt zevnitr?
Karja jak se to vyrábí, nevím, ale jinak je to přece učiněný zázrak! Vyléčíš tím všechno, od podebraného palce, přes covid až po HIV, léčí se tím starci, mladí, děti, kočky, psi. Je to fajn jako lék i prevence. Přece do sebe nebudeš cpát nějaké experimentální sračky aka vakcíny nebo léky, když si můžeš navařit takovej zázrak!
Karja to mas na vsechno! Od inhalaci, pres piti az po klystyr! A je to hlavne na vsechno! Od rymy, odrenyho kolene pres rakovinu a roztrousenou sklerozu. Covid samo bez debat ![]()
Vyrabej to rci chlarnanu ("savo") s kyselinpu citronovou.
Lama_z_Lana díky za vysvětlení.
Lama_z_Lana Už to čtu na nějakých stránkách. Ty jo to je fakt bizar. Ty jo, ty máš jako chemik slusnej potenciál, stačí vymyslet nějakou takovouhle kravinu, já bych se svejma znalostma mohla akorát tak vydělávat na ,,poznej svoji jóni,, a takovejch už je dneska hodně!
Karja my meli kdysi s kamaredem lepsi plan. Jeden cas frcela obava z carovejch kodu - respektive z toho "pipani". Takze se do kramu chodilo s lihovkou, kod se zacernil a vyrobek se musel cvakat pekne ruco. Tak jsme chteli vymyslet nejakou jakoze "antictecku", treba pekne modre svitici, aby to jako ten carovej kod vochranilo
bohuzel jsme to nezrealizovali. Ale podle by se aspon jeden na to chytil!!
Karja já ti nevím, podle mě jednou začnou ty lidi zavírat. To takto prodáváš hračku bez českého návodu, jinak je nezávadná a musí se ztáhnout z prodeje. Tady tráví lidi chemikáliemi a neděje se nic.
continuity jo, proto me tak vytaci tem vyblitek na jejich strankach.
Já nevím, ale taky ve vás spojení "žlutá voda" s antivax scénou evokuje moč? Nezkoumala jsem jejich stránky, ale jestli o ni fakt jde, ani mě to nepřekvapuje.
dzizisketa Tak to by bylo ještě dobrý!
dzizisketa ano, evokuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY