nečo z toho možná bude v příští sérii výjimek.
![]()
Evaeva A co ve sprše?![]()
Renusatko no ale my máme mezi sebou 1,7 metru!
tak asi budem stěhovat stoly
stehovani stolu uz máme za sebou, čímž jsme ušetřili zaměstnavateli za plexiskloprepazky
.
Sweet Potato já vlastně nevím, jestli se to týká i vnitřních bazénů. Neotvírají se jen koupaliště?
Evaeva Nevím, ale na koupalištích jsou taky sprchy![]()
Makara jasu to představují tak, že všichni budou v plastových kadibudkach, aby pak společně vyrazili na oběd.
Jinak mi přijde, že dodržování rozestupu má cenu, když někoho potkám na chvilku v parku nebo v samosce nebo MHD, ale v te škole nebo kancelári, kde sedím s těma lidma celé dny, to nějak nemá cenu.
Sweet Potato no, tak to je otázka. Já bych řekla, že ty u šaten budou zavřené a ty venkovní jspu součást bazénu, ale tady logika moc nefunguje. Mě popravdě ke štěstí stačilo, že s dětma můžeme někam k vodě, ambice se potom osprchovat už nemám.
Tys je chytila na švestkách čoveče! Ani snad na záchodě není ještě ošetřeno, jestli roušku jo nebo ne... ![]()
Zatím jsem to viděla jako návrh bez jasných podmínek a ještě nějaké řeči, že uprostřed města, kde se nemůžeš vyhýbat to bude i dál. Nemyslím, že se chystají zrušit ty roušky venku úplně všude, proč by jinak na otevřeném koupališti už teď věděli, že bez roušky ne. Ráda bych byla překvapená.
To nebude potřeba nosit roušku na veřejných prostranstvích, pokud nebude v blízkosti přítomen jiný člověk.
A Prymule, když se konečně zbaví ty falešný skromnosti, bude už uplne dokonalý ![]()
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rozhovor-s-prymulou-u-vojtecha-v-uradu-se-me-boji-106348
ad testy - v soucasnosti prochazi povinnym testovanim nekolik kolegu jako "kontakty" nakazeneho - pres objednani na presny den a hodinu (kazdy jindy, neznamo proc) je cekaci doba mnohahodinova. v souvislosti s nizkym vyskytem nemocnych a testovaci kapacitou ted uz prevysujici potrebu to vazne nechapu. bohunicky spital..
A Prymule, když se konečně zbaví ty falešný skromnosti, bude už uplne dokonalý
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rozhovor-s-prymulou-u-vojtecha-v-uradu-se-me-boji-106348
Falešná skromnost! Drzej je jak štěnice! Zejména kolem toho osvědčení...
Hele moc bych za to nedala (von to sice popírá, ale právě proto, u takovýho šmejda), že by toho ministra vzal! Kdoví jestli to neni jedna z těch - tajnejch - podmínek.
viktorka_od splavu Ona ta testovací kapacita asi teď bude právě nic moc, ne? Některé ty odběrové stany se zavřely, tak předpokládám, že to zase asi kleslo ...
MP Meri nevim co kde se zavrelo, ale vymluvy na nedostatek materialu nebo lidskych zdroju uz jsou snad pase, tak nechapu cekani na odber vzorku ve fronte potencialnich nakazenych odeslanych k odberu hygienickou stanici hodiny. ve fakultni nemocnici.
continuity souhlasím s tebou. Plastové zábrany chápu na recepci, na personálním, kde courá spousta lidí. Ale když sedi v jedné kancelari 6 lidí celý den, tak si ty viry cestu najdou, ať sedíme 1,5 nebo 3 m od sebe.
Tak jsme se ujistili, že všichni kadeřníci nakoupili štíty a šlus
prostě výsměch...
andulka01 a to mi včera konečně dorazil jeden skvělý, objednaný 2.5. ![]()
Je plexi a JE PŘES NĚJ I VIDĚT!
Doma jsme konstatovali, že je využijeme při malování, aby to nebyly úplně vyhozené peníze...![]()
Tak snad to opravdu zruší. Držím palce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.