Garfie Ano, to omezeni je po 21. hodine, ja u toho kreslim, ale tohle mi nejak utkvelo...
Koronavirus
Luna Až na výjimky nebudou lidé moci mimo domov mezi 21. hodinou večerní a pátou hodinou ranní. Přes den budou moci lidé mimo domov jen za prací a podnikáním a cestovat jen za rodinou a osobami blízkými. Také budou moci vyrazit do obchodu při obstarávání základních životních potřeb, jako jsou potraviny, léky, hygienické prostředky nebo krmiva pro zvířata, a také kvůli zajištění potřeb pro své blízké a příbuzné.
viktorka_od splavu je potřeba si počkat na to ofiko narizeni, z těch tiskovek jim kolikrát něco vypadlo.
A květinářství, co květinářství? To mě zajímá!
já tam teda nevidím ani žádnou přírodu, nic....
continuity kvetinarstvi otevrena, vevnitr ale muzou byt max dva zakaznici, jestli jsem to pochytila dobre
Karja Mě to zajímá! A je mi to líto a radu žádnou nemám. A určitě to klidně piš a aspoň si postěžuj. Nemáš to jednoduché, ale chápu i Tvého přítele, protože mi HO taky leze na mozek. Teda zatím ještě dobrý, jsem doma třetí týden, ale na jaře jsem byla 3,5 měsíce a kolegové mi fakt moc chyběli. Nemám si teď s kým pořádně popovídat, pak se vypisuji tady :) Ale určitě to nemám tak složité jako Ty, protože musíš zvládnout dvě malé děti. Mně třeba psychicky hodně pomáhají knížky, zažeru se do příběhu a nemyslím na všechny problémy kolem, ale je mi jasné, že na to nemáš čas :( Drž se!
Jo a když mi z toho na jaře hrabalo, tak jsem se na manžela osočila kvůli prkotině a teprve pak mu s pláčem vysvětlila, že se fakt už cítím blbě, že jsem zavřená doma, nemám si s kým promluvit... Teprve pak mu to docvaklo a začal se více snažit mi to ulehčit.
viktorka_od splavu A kde to teda čtete? :-) Protože já jen poslouchám.
Emerald
Ano, květinářství máš správně.
Achjo, to zas někdo zapomněl půlku přečíst nebo jsem úplně zmatená já? Jako nedávám teď taky úplně stoprocentně pozor, ale přijde mi, že Prymula o nějakým významnějším omezení pohybu ve dne, co je popsanej v článku na Seznamu, neřekl ani slovo. No snad se na to ještě někdo zeptá...
Garfie no na seznamu:-)
čtu, poslouchám a ještě u toho diskutujem se synkem:P
continuity kvetinarstvi otevrena, vevnitr ale muzou byt max dva zakaznici, jestli jsem to pochytila dobre
![]()
slniecko ale však jo, vysvětlovat má vláda. zavést systémové nařízení a to vysvětlit lidem tak, aby ho pochopili. takže omezení lidí v obchodu třeba pomocí košíků je dobré řešení
continuity bohužel jste mě nepochopily, ale už to nechám být. to byl jen příklad
Mě by zajímalo, proč už není to platné znění na stránkách vlády a ministerstva. Hotové to mají, to je takový problém uploadovat jeden pdf soubor zatímco probíhá diskuse?
Garfie Luna To prave kopiruji vyjimky z absolutniho zakazu vychazeni pres den...
711990 tak s malejma budou chodit stejne, ty se nedaj nechat samy doma..
continuity jo tak intenzivni chozeni s odpadky uz me taky napadlo..
Krehutka mě zas zaujalo jak prymula řešil ta domácí vejce. sice nevím oč šlo, ale zřejmě něco moc důležitého![]()
viktorka_od splavu nezaslechla jsem, proč vlastně jenom domácí produkty, resp. Jaký je rozdíl mezi bramborou dovezenou z Polska, koupenou ve velkoskladu v Brně a prodanou na Zelnaku a bramborou vypestovanou na Vysočině a prodanou u vedlejsiho stánku z epidemiologickeho pohledu.
takže člověk nemůže ani do přírody na procházku?
Do přírody chodit lze? Můžu chodit běhat? Já to tam nevidím.
Krehutka Podpora domácích pěstitelů a zemědělců? Bo cizinec není našinec, přece... ! ![]()
prďola jako je to kouzelný na co všechno naši chlebodárci myslí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY