notna jasněže jo
Koronavirus
Emerald Myslim, ze ten prusvih lazne byla snaha ututlat. No proc asi. Vouchery, rozhodne nejezdete k mori, ale do lazni. Asi by bylo zajimave porovnat, kolik nakazenych se vratilo treba z Recka a kolik z lazni. Vlhky procedury, spousta senioru pohromade...Nedavno pred laznema varoval nejakej doktor, nepamatuju si s jistotou kdo, ze u nich zemrel starsi par po navratu z Fr. lazni...
Emerald Šlo dokončit načaté pobyty. Stejnějako v hotelích.
mirajo hnus. a zas slyším prymulu jak vykládá, že budeme hlavně chránit ty nejslabší, bude se hodně testovat v domovech důchodců![]()
Emerald Mohla :-).
Pavlena Raději dám odkaz, abych se nevyjádřila špatně https://www.e-gene.cz/testovani-na-covid19.html
Držím všem, kteří s tím zápasí, ať už v rodině nebo osobně pěsti. Lehký průběh a hodně protilátek ![]()
notna jasněže jo
Testy na pojišťovnu mají nově. To je fajn. Dřív byli jen pro samoplatce. Mě právě přišlo výrazné upozornění na to, tak jsem si říkala, jak se mi to pomotalo. A bylo tak.
999
Trochu me zmatly ty svetlejsi vlasy, ale rikala jsem si, ze bys to mohla byt ty, protoze podporujes podniky v okoli. Ja sla zase podporit kvetinarstvi U cerveneho lva v Saske.
notna chápu, já to dřív nepotřebovala, tak mě zajímal jen aktuální stav. ale jinak tu laborku znám a vím že s pojišťovnama (při jiných testech) normálně spolupracují
Testy se publikují jeden den zpětně a počet nakažených 2x jednou v 18:00 a po druhé 01:00 příštího dne. Dnešních téměř 9 tisíc ve mě žádné naděje nevzbuzuje, dost možná bude další rekord.
Ale ten počet mrtvých! vcera nareportovano 164 novych a dnes už 152 a to ještě není všechno
Emerald Jj, už jsem skoro blondýna :-). Měla ses přihlásit.
mirajo průser s laznema byl už v létě. Těch nakažených důchodců rozhodně nebylo málo. Kdo se tam hrnul teď na podzim? To už vážně nechápu, já se bojím tak od půlky září i do hotelu.
999 Ja te videla jen zezadu, jak stojis u toho okynka, takze jsem si nebyla jista. A taky jsem si myslela, ze jsi mensi.
continuity mrtví mě taky dost sejmuli
moora No já se na test probojuju nejdřív za týden a to už to budeme mít (doufám) téměř za sebou, nemá vůbec žádné příznaky, byl to jen "preventivní test". Už se vidím, jak za ty dva týdny přiberu sto kilo, už teď mi to denní vaření dětem dává zabrat
Já za 10 dní 6 kg dole. Částečně tím, že první dny jsem jenom spala a skoro nejedla a teď, jak nemám čich a chuť, tak jím jen z donucení. A žádné čokolády, zmrzlina, víno....
A sere mě to, akorát manžel je spokojený, může si teď beztrestně lepit ty svoje modýlky, zamořit acetonem celý barák a mě je to úplně jedno. ;-)
Snad dobrá zpráva. Mobility report Google ukazuje, že lidé v minulém týdnu dost omezili pohyb. To by mělo pomoci snížení R.
https://www.gstatic.com/covid19/mobility/2020-10-23_CZ_Mobility_Report_en.pdf
Emerald Tak malá jsem :-). Příště se přihlaš.
Alena_In to zní skoro jako reklama na covid! ![]()
ale bacha muž čich i chuť normálně má. hlad teda moc ne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY