prďola To ani ne. Ze začátku jsem si teda říkala, že je to super, ale teď bych radši to víno. ![]()
Koronavirus
prďola tak to já budu radši tlustá.
Akorát jsem o tom dnes přemýšlela, že bych potřebovala sundat už dost kilo, ale teď na to kašlu, hlavně ať to ve zdraví přežijeme. naštěstí se mi sádlo úplně neklepe, takže něco budou i svaly. ![]()
viktorka_od splavu ale to zní taky docela dobře, ne? teda hlavně ta poslední věta ![]()
![]()
všem C+ tady i v přibuzenstvu - držte se! ![]()
prďola no nevím, mlsoty neplácám z hladu:D
Alena_In no jo, ale 6kg dole! kdo to má, pánové?!
O to líp se budou přijímat kalorie z vína!
continuity tak jasně, že se nikdo nechce rouhat "předem", to jen, když už je vše za ním. a mám mlhavý dojem, že rozhodnutí sundat dost kilo by v tvém případě mohlo být ekvivalentní rozhodnutí rovnou sublimovat ![]()
Alena_In Tak teď vlastně nevím, jestli si ty příznaky nemám přát!! ![]()
prďola jako děkuji za kompliment, ale potrebuji osm a se stresem se to u me nezlucuje Já nejsem žádné tintitko, furt mě zbude dost ![]()
váhám jestli do vtipů nebo kam...![]()
![]()
![]()
viktorka_od splavu proč v tom hovne pořád šlapou?
continuity to se mě moc ptáš...
viktorka_od splavu to zní, jako bychom od Burešova Dada plynule přešli k Prymulovu Surrealismu ![]()
continuity Protože Prymula se drží jak veš kožichu, děsně se chce obhájit, tož dává rozhovory vpravo vlevo - a výsledkem je čim dál větší wtf. Viz ten rozhovor, co jsem dávala odkaz výš.
Řekli mi, že přijde Havrlant.
Kdo vám to řekl?
A to je k čemu, kdo mi to řekl.
![]()
já to už nemůžu ani číst,jak mi je trapné. Ani ten kandidát,. Blatný, ve mě moc důvěry nevzbuzuje. nemám nic proti jeho lékařským dovednostem, ale do ledna řídil 12 lidi. No uvidíme, možná je to manažer bohem obdařený.
continuity já se teda od první zmínky o něm (blatném) nemůžu zbavit dojmu že to musí být nějaký omyl, nebo netuším co je motivem výběru právě tohohle člověka (osobně ho neznám a snad je dobrý lékař, což je hezké - nicméně co to má společného s funkcí ministra nechápu)
continuity No vyvolává to takové nepěkné myšlenky, že někdo dostal šanci přeskočit svého šéfa. A prý je z týmu "covid je jen horší chřipka", to by mne kapku děsilo. Kéž příjemně překvapí!
Sweet Potato no potes panbu. A už ho Zeman potvrdil?
Ja se omlouvám, já dva dny ležela v reportu, co jsem dnes v osm poslala, tak nevím nic ( a to ještě není komplet). ![]()
continuity Eh. Tohle prý fakt není fake účet. Já teda furt doufám, že je.
viktorka_od splavu Já to totálně nechápu, fakt. Pro mě to je, jako by najednou šel Marek Eben nafotit sérii aktů
Prostě totální ústřel.
Musím říct, že z Blatného mám stejný pocit. Ale je pravda, že jsem ho ještě neslyšela mluvit. Ale zase by si mohl nechat poradit od odborníků. Ovšem jestli ho bude Babiš poslouchat![]()
buh s námi a zlé pryč. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY