Jiná Realita v bělorusku mají tak otřesný zdravotnictví, a předpokládám i průměrnou dobu dožití asi jak v rusku, takže nějakej covid je nerozhází (s nadsázkou samozřejmě). a že ledacos utají tomu taky věřím
Koronavirus
Garfie Jo! Tak na tuhle labku mam same dobre reference, udajne tam nedelaji vubec vyter z mozku, znama se dusovala, ze ji strcili ten nastroj do nosu asi tak hluboko, jako si strcis nosni sprej. Ze nechapala, ze to je jako vse...
Sweet Potato Jak nekdo psal na twitteru, kdyz se mely skoly znovu zavrit - "doprcic, ja do zitrka nestihnu koupit tridni darek k Vanocum".
Emerald Za pondělí už data jsou, skoro 35 tisíc testů, 10 273 pozitivních. Mluvíš asi o dnešku? O dětech taky silně pochybuju, aspoň ne všechny.
Garfie jj, za dnesek zatim vlastne skoro 9 tis cov+, pocet testu bude az zitra
Garfie Ted jsem si po sobe precetla tu puvodni zpravu, totalne jsem to pomotala, jen ta cast se skolami dava smysl![]()
mně na epidemii fascinuje jedna věc - a to bělorusko.
bělorusko nezavedlo nic. pořádali zápasy s plnými stadiony. a ...nic se tam neděje. přece by jim měly teoreticky ležet mrtvoly na ulicích. nechala by si v současné době opozice ujít něco takového? dokázali by to nějak utajit? jak je to možné?
Oni měly opatření. Máme v Bělorusku adopci na dálku, tak nám psala charita, že tam opatření jsou. Téměř nechodili do školy. Končili asi o měsíc dřív, pošta nefungovala.
Sweet Potato Jak nekdo psal na twitteru, kdyz se mely skoly znovu zavrit - "doprcic, ja do zitrka nestihnu koupit tridni darek k Vanocum".
Tak známá mi ukazovala zprávu- a nezapomeňte květinu na konec školního roku. ![]()
viktorka_od splavu Já ti nevím. O prázdninách jsme byli na návštěvě u lidí, co byli na naší ambasádě v Minsku. Viděli jsme fotky, videa a asi je to tam trochu jiný, alespoň podle jejich vyprávění, něž je u nás oficiální verze. Zrovna to zdravotnictví prý taky tak moc blbý není.
ionicera Ja tam smajlika nedavala, protoze jsem z toho spis v depresi - dcera je v devitce, jsem zvedava na ty prijimacky.
Len Lazne jsou prej desnej pruser, horsi nez duchodaky
Pavlena V Židenicích na testu jsem taky byla. Mají to výborně zorganizované. Nečekala jsem ani minutu, trvalo to asi 30 vteřin, výtěr byl jemný. Oni testují jinou metodou.
notna jj. horší je že mají málo termínů na pojišťovnu, takže v pátek jdeme do špitálu a to se začínám bát![]()
razorblade Ja u tech lazni byla presvedcena, ze aspon ty rekreacni pobyty v nich zakazali uz minuly tyden s tim, jak zakazali ubytovani v hotelich. A vcera me dost prekvapilo, ze jeste byly povolene.
Garfie drzim palce
a myslim na vas.
viktorka_od splavu Myslela jsem, že s pojišťovnami nespolupracují.
Emerald
Já tě chápu, taky už toho mám plný kecky!
notna Jakou jinou metodou? Ja myslela klasika pcr, vyter z mozku (u nich teda pry ne).
Lamicka Děkuju moc. Kamarádka, co tím zrovna prochází, říkala, že první týden byl v pohodě, ale pak se to začalo zhoršovat a zhruba desátý den od nákazy to bylo příšerné, je třetí týden doma a pořád je na tom mizerně. Ona pracuje v nemocnici, asi dostala větší nálož, ale stejně mě to rozhodilo. Ale optimisticky nám věřím! Zatím si aspoň užívám, že cítím víno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY