999 St. Martin, tam mě vzaly dcery v říjnu, bylo to výborný! U nás na vsi teď nefunguje skoro nic, hospodský okynka myslim.
Koronavirus
Vilemina Já je chválim, kudy chodím :-). Poctivá kuchyně, všechno domácí a o v normálních časech vařili pro turisty tak, jako by k nim chodili každodenně. A současná situace mi dává za pravdu, nefňukají, makají. Jsou super:-).
999 působilo to tam na mě velmi dobře, určitě tam zase zabrousime. Jo, korinavirus zkazil holkam vymyšlenej dárek k narozkam, pedikura, pak Medek a pak večeře v Mlýnci, takže nic, no.
Karja hele, já ti nevím. Třeba žádná z mých známých a kamarádek kolegyň kadeřnic se taky nenakazila (leda bysme o tom žádná nevěděla), a to jsme měly od jara příležitostí dost... Chtěla bych vidět nějaký statistiky, z obchodů, služeb atd...
No to jsme se přesně bavili s mým kamarádem, který má velké kosmetické a nehtové studio, pedikůru a velké kadeřnictví....ani jeden nemocný zaměstnanec a to rozhodně zrovna on na dodržování věcí dost pr...a zaměstnanci též. Kamarádka s kosmetickým studiem a kadeřnictvím a taky u nich nic. U nás, kde je denně kolem 100 lidí taky nikdo nemocný. Ze 60 zaměstnanců teď jedna, která si to přivezla z dovolené u rodiny. Vůbec mi přijde, když nepočítám špitál, že by to bylo rozšířené mezi lidmi, kteří jsou neustále v práci. Víc nemocných známých mám na HO, doma ze školy, na mateřské a v důchodě. Může to teda být náhoda, ale zase sociální bublinu mám dost velkou a rozšířenou.
Renusatko ja to mam presne opacne, vetsina lidi co znam to ma z prace (vcetne nas teda)
Zitra musim jit nakoupit rodicum, nez odjedu. Budu referovat.
Vidim to omezeni poctu lidi tak, ze ve velkych hypersuper samoobsluhach u rohliku a v zelenine bude hlava na hlave a ta tretina prodejny, kde je zdrava vyziva a chlast, bude prazdna. Jako doted, jen se na to bude stat fronta.
pobavilo mne: Zatímco část účastníků protestního pochodu, kteří dorazili z Národní třídy zpět k soše sv. Václava na Václavském náměstí, se rozešla, několik desítek lidí chtělo společně vyrazit pochodem na Pražský hrad. Zvolili ovšem špatný směr a vyrazili k Nuselskému mostu. Přibližně po 50 metrech je kolemjdoucí zastavili s tím, že jdou špatně. (Novinky.cz)
Renusatko znám několik případů, kteří si to donesli z kanceláře, pak několik ze školy-celá rodina to chytla od matky učitelky a další, kteří neví odkud to měli, protože byli na HO...a potom několik důchodců, kteří taky netuší odkud.A potom několik, kteří se nakazili v nemocnici při plánovaných zákrocích.Jo a ještě skupinka z rodinné oslavy.
999 falafel, to se musím stavit!
Vilemina Je to tam super:-).
moora Dej vědět, půjdeme se projít :-).
viktorka_od splavu Z práce ano, myslím spíš ty zaměstnání, kde během dne potkáš spoustu lidí na malém prostoru nebo kadeřnice, které jsou s klientem hodinu i déle (ale zase se potkávají pořád s velkým počtem lidí). Lidi, kteří dělaji 3 v kanclu, nikam jinam nechodí a jeden to donese a ostatní odnesou, ty znám taky. Spíš opravdu nikoho, kdo dělá "s lidma". Kamarádka v lékárně nebo i kamarádka na úřadu práce, taky jsou všichni v práci v pohodě. A opravdu z těch známých ani sestry v ambulanci, z rhb, žádné známá kadeřnice, kosmetička. Možná je to prostě jen náhoda
Renusatko jo, náhoda. muž jezdí do prahy, spí po hotelech, jedná se spoustou lidí a stejně to trvalo dost dlouho, než si to dovezl. a jeho kolega už to od něj v kanceláři za celý den nechytil.
zato manžel kolegyně to chytil od šéfa, který nakazil komplet celou firmu (ale nikdo z nich nešel na testy, jen ten šéf)
viktorka_od splavu kudyma se coras, ze tam neni kafe? To sezenes i tady na lonte!!! Aji ve svatek a nedelu!![]()
Luna kdybysme došli až na prigl, tak by to klaplo, ale na to sme líní![]()
Renusatko A nepsala jsi, že máte všichni protilátky?
Fiction Právě že máme, skoro všichni, ale nemocný nebyl nikdo.
Renusatko když pominu nespolehlivost testů, tak nechytil x nebyl nemocný je přece velký rozdíl..
viktorka_od splavu Dobře, tak kdyby jsme nešli na protilátky, tak si myslíme, že jsme to nikdo nechytili. To stejné si myslím, že může být u těch ostatních. Neznám teda v okolí nikoho nemocného ani pozitivního, kdo pravidelně pracuje s lidma a hodně mezi lidma. Prostě nikdo neměl důvod jít na testy. Já celkem asi neřeším jestli to ti lidi měli nebo ne, ale spíš to, že nikdo neví, že by to měl. Ať teda je to přesné.
Renusatko No, takže jste nákazou nejspíš všichni prošli. Pokud je na vaše protilátkové vyšetření spolehnutí. A i když jste nebyli manifestně nemocní, mohli jste být přenašeči...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY