Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 19:36

viktorka_od splavu to nevím, mluvilo se o psech. Ale když jí budeš mít na vodítku a budeš tvrdit, že neumí čůrat na kočkolit

Ale konec legrace, manželova kolegu fakt kontrolovali policajti, když se zdržel v práci a jel domů autem až po té deváté. Škoda, že tady občas někdo neobejde ty vnitrobloky a nezkontroluje tu popíjející a družicí se mládež.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 19:52
Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 20:07

viktorka_od splavu Pry staci sacek s, ehm, exkrementem, a delat, ze se pes zabehl

49434 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 20:11

Myrtila  no fuj

Offline Myrtila
5433 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 22:08

viktorka_od splavu Chtela jsem jenom poradit

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 22:09

Nestačil by sáček prázdný? Nebo vodítko?  Běhat s plným sáčkem po městě moc nedava smysl. Příčetný člověk to hodí do prvního koše. Tak aby vás někde preventivne neinternovali

49434 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 22:12

continuity vodítko, to je nápad! to ještě někde najdu:-)

Myrtila tak dík:P

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 22:26

viktorka_od splavu vodítko bez psa stojí dvě stovky. A budou vás vést v patrnosti. Příště uz je to pět set až tisícovka. Vlastní zkušenost. 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:30

Ja jsem dneska byla rano na nakupu a bylo tam milion lidi. Tim me napadlo, jak moc jsou ty obchody rizikove? Vzdyt moje mama v obchode pracuje, pohybuje se tak nejak vsude, za tou kasou mi to prijde v pohode, horsi podle me, jak tem prodavackam porad nekdo funi za krk v regalech, ony nemaji cas pri vybalovani zbozi cekat na nejaky rozestupy a uhybat zakaznikovi. Nicmene proste, cely dny je v narvanym krame a nemocny u nich nebyl jeste zadny zamestnanec, dva byli na testech, ale byla to jen obycejna viroza. Proste si rikam, ze kdyby to bylo v obchodech tak moc blby, tak to ten personal vic odnese. O nejakych opatrenich si nedelejte iluze, na myti rukou neni cas, rouska se furt nandava,sundava. Do toho moje mamka si furt nandava/sundava bryle do oci. 

A pokud je ten pocet zakazniku doporuceny, tak to ty velke markety nebudou dodrzovat. Oni jedou na uplne jina cisla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:37

Karja já nevím. Můj pocit je, že až tak rizikové obchody samy o sobě nejsou, ale hodně to zvyšuje tu mobilitu. Někdo třeba zbytečně jede MHD někam dál, ještě potká známé, tak s nimi kecá,... Blbé jsou podle mě spíš ty kluby, divadla, kina. Ale je to fakt můj pocit.

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:44

Evaeva Jo kultura bohuzel stoprocentne rizikova je:-(' S tou mobilitou mas pravdu, plus to kecani zakazniku, prodavacka prohodi dve vety, nekeca nad maslem ctvrthodiny se znamou...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:49

Karja hele, já ti nevím. Třeba žádná z mých známých a kamarádek kolegyň kadeřnic se taky nenakazila (leda bysme o tom žádná nevěděla), a to jsme měly od jara příležitostí dost... Chtěla bych vidět nějaký statistiky, z obchodů, služeb atd...

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:56

EDITH4B Hmm, mas pravdu! Asi i tech bezpriznakovych bude vic nez dost. Ja kdyz si to tak vezmu, co treba moji kamaradi maji za povolani, jezdej treba do velkych vyrobnich firem po cele republice a jeste mezi svymi kolegy rousky nenosi, tak ti musej ,,byt jasny,, a nic!

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 00:01

Já jsem byla dneska v Albertu a Rossmannovi. Místo aby nechali uličky volné a snadno průchozí, aby se tam kupujicí netísnili, tak narvali do těch uliček ještě navíc stojany se sezónním zbožím, dárkovými balíčky a tak a tím ještě zmenšili ten manévrovací prostor. Úplně na hlavu toto. 

Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 00:05
Reakce na dorota:

slniecko pokial viem, do skol by mali ist iba ziaci zo znevyhodneneho prostredia, ktori sa nemozu vzdelavat distancne, nemaju pristup k internetu, resp. ziaci specialnych skol. Citala som dnes poobede vyjadrenie Mikasa, ze skoly sa este otvarat nebudu, ze min. do 27. 11. by ZS a SS mali mat distancnu vyucbu. Zasada vsak krizovy stab, tak uvidime, co vymyslia a ci zas nebudu nejake zmeny. Oficialne info by malo byt na strankach min. skolstva.

​Vďaka.

Ono, len tá komunikácia ...evidentne to mali problém poňať aj školy, do ktorých mi chodia deti, viď tie mejly. Nehovoriac o tom menení vecí v intervaloch, že to sa fakt nedá. Akože ja chápem, že situácia nie je jednoduchá, ale tak sa mi nezdá, že by sa tak prudko menila pomaly každých pár hodín.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 00:06

Karja je to zvláštní. Tu statistiku bych ale fakt vidět chtěla!

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 00:11

Ginevra tím se právě zajistí ty rozestupy. Už se tam nik nevejde. 

Já mám teda samošku pod oknama, na stredu jsem zakoupila popcorn a uvidíme.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 00:26
Reakce na continuity:

Ginevra tím se právě zajistí ty rozestupy. Už se tam nik nevejde. 

Já mám teda samošku pod oknama, na stredu jsem zakoupila popcorn a uvidíme.

​Tak to bude kino! Úplný cinéma vérité. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 08:40

continuity Teď jen jestli to bude komedie, thriller nebo film noir. Těšíme se na recenzi.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 08:50

Karja a u nas v blizkem meste prijeli 2 typci do pomerne velke vyrobni haly skolit o novem softwaru a nakazili skoro vsechny pritomne, cca do 30 lidi