barbucha Oni tím jen formálně dolaďují (už) to, co se mohlo i doposud.
Koronavirus
Dolaďujou akorát tak naprostej nesmysl. Koncerty dejme tomu můžeš vysílat třeba na facebooku... ale kino bez diváků?
To za chvíli vylezou s tím, že se může prodávat chleba, ale nesmí se jíst... parta magorů toto.
barbucha Nejde o kino bez diváků, jde o pracovní projekce a tak. Filmaři a divadelníci i doteď mohli tvořit, ale tohle prý nebylo ošetřeno a přidali to tam na žádost zástupců kultury. Ne že bych se chtěla kopýtek zastávat.
Tak pracovní projekce se snad nedělaj v kině (kromě Matu myslím). A eště cirkusy k tomu
Jako jo, zkoušet můžou, ale pokud nemaj/nesměj mít diváky, tak k čemu jim to je...
Tak snad až otevřou kadeřnictví, budou tam smět chodit lidi ![]()
0zero7 Chloe ďakujem, ďakujem, ďakujem!!!
Áno, ročné obdobie bola presne jedna z vecí, ktoré ma zaujímali.
A potom také veci, že na čo by som sa mala v Kanade pripraviť, akože, niečo čo by ma mohlo prekvapiť, že tu je trebárs štandard a tam nie, alebo naopak.
A tipy, to je môj večný boj si pamätať kde ako, či vôbec a keď tak koľko a moja spomienka na výraz tváre taxikára, keď som bola prvý krát v živote v Miláne a snažila sa mu vnútiť tip mi v tomto nepomáha
.
Akože už som veľká a dopravu a ubytko a program to viem zabezpečiť, ale proste takéto veci, keby vás napadli, veď poznáte ako veci fungujú tu aj tam, že čo by som nemala zabudnúť, ale mohlo by ma to proste nenapadnúť, prípadne, či sa na niečo špeciálne pripraviť.
To neni jistý ![]()
slniecko Ono Se to muze lisit I od provincie. Ale samo musis zkusit Poutine, haha. Na Co bys chtela tipy? ASI to Ma cas jeste, kdyz ted radi covid.
Líbil se mi Sedláček v DVTV.
No, čísla vypadají slibně. Ale to už se jako skoro netestuje? Vždyť jsme furt na 27% pozitivních.
https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19
To se netrasuje, nebo tam lidi nechodí? Nejspíš málo vytrasovaných, lidi jsou přeci jen doma, s nikým moc v kontaktu. Ale přesto, ta promořenost je furt vysoká. Jsem teda zvědavá, jak to bude vypadat v lednu ![]()
Jennyfor naroste to a bude další lockdown.bude to pořád mezi otevíráním a zavíráním. no navěky asi ne, ale dlouhodobě ano.minimalne celý příští rok.
Jennyfor tak ja treba doma sedim, ale kdykoliv vystrcim nos, tak vsude plno lidi, particky na lavickach, na silnicich provoz, v obchodech tlacenice, proste normalka. s tim trasovanim muzu rict jen z osobni zkusenosti pry to je vsude jinde v poradku, no u nas 0, nikdo nikoho nehlasi a ani se neptali. na testy lidi nechodi, vylezi to a jdou do prace. znama mi vypravela jak byli v karantene kvuli nemocnym tchanum se kteryma bydli - a pak z ni vypadlo ze jim chodila nakupovat. no takze karantena spocivala v tom, ze nechodila do prace. ta cisla imho nevypovidaji o nicem.
No, čísla vypadají slibně. Ale to už se jako skoro netestuje? Vždyť jsme furt na 27% pozitivních.
https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19To se netrasuje, nebo tam lidi nechodí? Nejspíš málo vytrasovaných, lidi jsou přeci jen doma, s nikým moc v kontaktu. Ale přesto, ta promořenost je furt vysoká. Jsem teda zvědavá, jak to bude vypadat v lednu
V kontextu s % pozitivnich etstu to nedava smysl. Pokud by hygiena trasovala opravdu 100% kontaktu, tak by to znamjenalo, ze 30% kontaktu se nakazi, coz v pripade minimalizace superspreading udalosti lockdownem je vazne nerealne....
Nejspise lidi kontakty nehlasi, zejmena pokud jsou de facto porusovanim pravidel......
Je to blby, fakt je to poukazka na dalsi vybuch brzy...... Ja osobne se divim, ze to uvolnovani vic nenavazali na pokles % pozitivnich, pripadne by se mohlo zacit s nejakymi plosnymy testovanimi atd.... At je videt alespon trosku vetsi obraz......
viktorka_od splavu Tak asi trochu vypovídající jsou ty čísla s počty hospitalizovaných a tam to klesá. To se obejít nedá, že je někomu dost blbě a snad se to hlásí a zveřejňuje pravdivě.
No, já právě nikam moc nelezu, jen do Alberta, tam je to furt stejný, z okna žádný davy nevidím, kluk s přítelkyní jsou taky pořád doma a dcera s rodinou snad z domu nevylezli od léta.
Akorát tuhle mne nadzvedl chlapík od nás z práce, kleknul mi jeden počítač, bohužel ten s připojením do vnitřní sítě - aktualizace w10 versus ESET, popadalo toho napřič světem víc - tak mi přijel ajťák domů, my máme dost přísnou politiku, já si to nesmím sama nahodit. Tak jsem ho upozornila na tátu, že rouška a tak. No přijel, vrtal se v tom dvě hodiny, já furt na blízko, protože to je pořád restart a přihlašte se a znovu a znovu.
A pak už odchází, jen tak tlacháme, než se vypraví a on mi říká: Já jsem asi proti tý potvoře imunní. Manželka to měla, bylo jí dost blbě, čtrnáct dní teď ležela a mně nebylo nic. Tak se ho ptám, jestli byl na testech. Tak prej ne, proč taky, když mu nic není. Nechce žádnou neschopenku zbytečně ![]()
Tak je to už víc než 14 dní, taky mi nic není, ale fakt jsou některý lidi debilové.
Jennyfor ad hospitalizace - no k tomu ja se nevyjadruju, bych dostala asi ban;-) jinak co pises o chlapikovi to presne myslim, mam to vsude kolem. lidi na to proste dlabou. jen konstatuju.
Ja momentalne jako ejdine verohodne cislo vidim pocty mrtvych a tam to skutecne klesa. jako za vrcholem druhe vlny jsme 100%, ale protoze se malot estuje, tak to vypada, ze vse kelsa rychleji, nez tomu ve skutenosti asi je....... A hlavne je potreba srazit to % pozitivnich do stavu, kdy se zase da dobre trasovat......
NY zavrel skoly kdyz jim ta pozitivita vystoupala nad 3% ![]()
A666 no právě, jestli to kvůli tomu vánočnímu byznysu nebude moc rychlý rozvolnění.
Já teda naprosto chápu ten opruz s dětma školou povinnejma doma, nevím, jak bych to dávala, chápu i ty obchodníky, taky rozumím tomu, že vánoční tržby jsou pro malobchod naprosto zásadní, je mi líto lidí ve službách, fakt to není jednoduchý tohle ubalancovat, nebylo by, ani kdyby tam nesedělo tohle stádo tupců.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY