Sweet Potato pole position ![]()
Koronavirus
Sweet Potato no jesteze jsem sova. ![]()
Nás každé, ale každé, boží ráno vzbudí jeden konkrétní pes, kterého majitel přiváže v sedm ráno před obchod. ( V sedm otevírají). Včera jsme si říkali, že by ty zavřené neděle mohli nechat napořád, alespoň jeden den v týdnu se tady dá dospat. ![]()
Sweet Potato
Ten zvukovej doprovod, adrenalín jak sviň
Sweet Potato
jak to asi vypadalo před startem?
Sweet Potato no jesteze jsem sova.
Nás každé, ale každé, boží ráno vzbudí jeden konkrétní pes, kterého majitel přiváže v sedm ráno před obchod. ( V sedm otevírají). Včera jsme si říkali, že by ty zavřené neděle mohli nechat napořád, alespoň jeden den v týdnu se tady dá dospat.
Každé ráno kolem našeho projede plnou rychlostí traktůrek technických služeb. Pokaždé nás vzbudí a u mně už se to rozvinulo do stresové reakce - uslyším ho a hrkne ve mně, vyletí mi tep a zrychlí se dech jen z té hrůzy, že už zase jede ![]()
Tyvole ![]()
SunEclipse aha dik!! Ja to psala z pameti druhej den. slniecko obvykle zpropitne je 15% za ok servis a jidlo. Davam 20% kdyz je to super. 10% kdyz Jdu jen pro takeout. Uz Se stalo (vyjmecne), ze jsem nedala zadny a rekla to, protoze hruza. Spropitne Se tady automaticky ocekava, "protoze prece vsichni vedi ze servirky atd vydelavaji mensi nez minimalni mzdu" tak se pri mensim spropitnym Muzes potkat s kyselym ksichtem. Nicmene stalo Se mi to za leta parkrat. Jidlo jsem vratila asi trikrat a vzdycky mi dali novy no problem.
Do statistiky přispívám případem tchýně, 91 let, opravdu velice špatný zdravotní stav. Poslední rok je v domově s pečovatelskou službou. Covid19 se u ní projevil dvoudenní bolestí hlavy, jinak zcela bez potíží. Mělo jich to tam víc klientů a nikdo z nich nebyl ani v nemocnici.
Muž v příbuzenstvu, 53 let, zdravý, hubený nekuřák, minulý týden na covid zemřek...
olteuprimnou soustrast, to je hrozny:(
olte covid je nevyzpytatelný, soustrast.
olte Upřímnou soustrast.
olte to mi je líto ![]()
Moc všem děkuju
olte taky přeju upřímnou soustrast
olte Strašný. Upřímnou soustrast.
olte úprimnú sústrasť :(
olte - upřímnou soustrast.
Fakt je nevyzpytatelný. Já jsem dost přehodnotila postoj ke covidu - silní, kuřáci, dokonce i riziková skupina- problém se srdcem - průběh v pohodě, ti co se o sobe starají, štíhlý - průběh horší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY