viktorka_od splavu proč si o nem nemyslis nic dobryho? Ja ho nejak nesleduju, ale tohle je uplne presny. Hrc sem hrc tam, vyhlasime 5 stupnu Psa a co mame dneska? Stupeň 3 1/2. To teda zrovna duveru nevzbuzuje. Nehlede na to, co tu uz probehlo, ze Babis jako predseda vlady by se mel chovat jako sef svych ministru a netvarit se, ze s tim nema nic spolecnyho.
Koronavirus
jakoze objevil co vime uz x mesicu no to jo. a zbytek toho postu je proste mimozni, eh.. nemci delaji vsechno nejlip a staci se jich drzet. tak urcite.
No jasně, nejlíp to děláme přece my! Best in covid a vůbec ve všem!
Já většinou s Jarošem souhlasím, vždycky si ho přečtu. Je chytrej, píše srozumitelně a úderně...
Jsem zvedava, jak dopadne to slavny celonarodni testovani, ktery chtej spustit 18/12. Mati vcera volala nasemu doktorovi kvuli otestovani, aby mohla navstivit babicku a padla rec na tohle celostatniho, do kteryho podle ministra budou zapojeni hlavne obvodaci. No nas milej pan doktor ji rekl, ze jim na to sere a radsi bude doma s detma. Ja kdybych matce a segre nesehnala otestovani pres kamaradku, tak se za babickou proste nikdo z nas nedostane, protoze duchodak odmita testovat prichozi z duvodu "personalni kapacity" a ten amtigenni test se porad neda nikde sehnat! Ted vsichni testujou ucitele. Ja jsem se kvuli tomu snizila uz i k telefonatu nasi krajske radni pro socialni oblast, abych ji vysvetlila, ze jestli pani reditelka duchodaku bude furt odmitat testovat navstevy a nasi babicce se mezi tim neco stane a my se s ni neuvidime, ze se segrou udelame takovy toco, ktery si za ramecek neda. Bychom sly klidne i na tv nova.
barbucha "my se snažíme dostávat náhodnými přískoky vlevo, vpravo, trošku dozadu..." tohle je asi nejvýstižnější popis, co jsem poslední dobou četla. :)
Jinak teda musím říct, že jsem ráda za náš korporát. Ač mám vůči němu mnoho výhrad, v koroně funguje naprosto perfektně. Od jara doporučen HO v maximální možné míře, hygienická opatření na pracovišti super, pro zájemce zajištěno očkování proti chřipce, do toho různé online aktivity proti trudnomyslnosti (online kurz pečení perníků s Josefem Maršálkem, online kurz výroby adventních věnců, online divadelní představení, různé kvízy a blbiny tohoto typu o drobné ceny) a příští týden online vánoční večírek. Vůbec nechápu zaměstnavatele, kde jde pracovat formou HO a oni se i přesto brání. A tu poznámku o plánovaných firemních vánočních večírcích jsem vůbec nepobrala. To je přesně ta Jarošova brzda, plyn. Nedělá to jen vláda, ale dělá to i spoustu lidí.
Achjo, opatrnost se vyplatila a sem pozitivni![]()
711990 Jeje
Tak to je mi líto, snad to bude mít lehkej průběh. A musí teda tím pádem i Toník, nebo jste šli rovnou oba?
Garfie sla jsem jen ja, ale myslim ze to mam ja od nej. Parkrat zakaslal a ostatne je to on, kdo olizuje tlacitka ve vejtahu a klouzacku na hristi(byt prazdnym)....jako zatim mi fakt nic neni, tak snad to bude ok.
Jinak Tonda jeste nevim, nikdo mi k tomu jeste nic nerekl, obvodacka jen rekla at zustanu 14 dni doma radsi
711990 tak ať to máte rychle zdárně za sebou, na Vánoce už budete zdraví!
moora No, vychazi to akorat, jen do toho muze hodit vidle sambo, kdyz se bude testovat za 5 dni a byl by pozitivni...ale aspon budem pak bezpecny pro pribuzny na chvilku.
711990 Tak držim palce!
711990 soucítím a přeju ať to zvladnete.
711990 a jeje. Tak ať je brzo všechno v pořádku, abyste si mohli užít Vánoce.
711990 tyjo, to je mazec, fakt by mě zajímalo, kolik je kolem lidí, kteří jsou pozitivní a vůbec o tom neví. Každopádně přeju, ať jste stále bezpříznakoví a máte to brzo za sebou.
bram no presne....
711990 přeju co nejlehčí průběh
711990 no ty blaho! Držím palce, ať to proběhne jenom takto lehce.
711990 ty jo tak at to preklepete zdarne.
U svagru byl teda nakonec pozitivni jen synovec, ostatni 3 jsou cisti, a vypada to ze i babicky jsou ok:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY