MP Meri ja bych volala tu pohotovost, zadanku netusim jestli muzou vystavit, ale v pripade zhorseni stavu by asi radsi vedeli co to je a jestli ma jit na do cekarny nebo nekam do covidcentra, aspon doufam..
Koronavirus
Kokoska Jako ty máš vlastně asi pravdu, že všichni budou chtít zůstat!!! To mi vlastně vůbec nedochází, já to beru ze svého hlediska, kdybych byla na jejich místě, těšila bych se, až to skončí a už nikdy o politice nechtěla slyšet!!
viktorka_od splavu Ale třeba v Olomouci není žádný soukromý zařízení, samoplátce i na žádanku dělají v obou nemocnicích.
Garfie jako nechtelo se mi tomu verit ale vy jste tam nejaka pustina! vsude kolem se laborky muzou potrhat o kseft a u vas koukam snad vazne nic
priklad:P https://www.agellab.cz/odberova-mista-covid/olomoucky
jinak u nas i fakultky delaji samoplatce to ano, ale nepreferuji. soukromy laborky to mivaji naopak
viktorka_od splavu Jo, já tomu nechtěla věřit už před měsícem!
Přímo v Olomouci jsou dvě místa a pak nejbližší okolí, to co jsi postla, proč myslíš, že muž byl v Brně!!
Garfie no od te doby co jsem na dovolene zjistila, ze nejblizsi zubni pohotovost pro Jesenik je v olomouci se uz nedivim nicemu. ja jsem vdecna za tu posledni obydlenou zatacku pred vidni![]()
Prosím nepochopil někdo, jestli se bude moct přes vánoce do apartmánů na horách? Ne hotel, čistě apartmánový dům.
viktorka_od splavu To si pamatuju, jak jsme řešily!! Strašný, fakt
A to ani nevíš, že záchytka je na tom stejně!
(to se zdá jako blbej problém, ale když ty lidi jim kolikrát stihnou po cestě vystřízlivět....)
Jinak teda fakt spějeme k průseru, 5 krajů je v čisté pětce (z toho v 2.vlně silně postižený Zlínský kraj je na tom s 81 nejhůř), 3 mají velmi slušně nakročeno se tam dostat a v 3 jsou 2 kraje. Přesto máme celorepublikově skóre 3 a držíme se ho zuby nehty. Fakt chtějí skočit z 3 rovnou do 5?
Jinak jak jsem v lsitopadu psala o té velké demonstraci u nás v Lipsku, tak spoluorganizátor té demonstrace (kde tvrdili, jak je koronavirus výmysl) je už skoro měsíc na ventilátoru.......
Tak mi dneska říkala snacha, že nějaká její kamarádka byla na oslavě dědečkových narozenin. 30 lidí, a co byste řekli? Maj ho tam! Všichni. Naštěstí se s ní už dávno neviděla, jsou v kontaktu jen přes WhatsApp.
viktorka_od splavu no co, však projet v zimě, když jsou dva metry sněhu, celé Jeseníky a pak ještě 30 kilometrů nejhorších silnic v republice, to pro otrlého bruntálce s bolavým zubem nic není ;)
Kopíruji koment z diskuse pod dnešním rozhodnutím:
Chtěla jsem si vytisknout Ať žije naše vláda, ale tiskárna mně vytiskla Naše vláda je parta neschopných psychopatů.
Asi tisková chyba 
A666 čo boli u nás, už je jeden účastník mŕtvy.
Pinot Noir
no ale zchoulostively brnak na to tehdy malem chcipnul![]()
andulka01
jako my si fakt asi zvladnem udelat prdel z cehokoliv![]()
viktorka_od splavu Ale jde nám to čím dál hůř...
andulka01 to je takové to freudovské přeřeknutí - chceš říct Miláčku, podal bys mi sůl? A řekneš Ty parchante, zničil jsi mi život!
Já už si připadám jak v nějaký frašce. Už zas plánujou zavřít hospody. Proboha svatýho, to je snad neměli otevírat vůbec. Hospodští nakoupili zásoby a teď si je můžou strčit za klobouk. A to lyžování bez ubytování je stejný jako divadla bez herců, hlavně aby nemuseli platit, že zastavili podnikání. Tohle je fakt šílený. Do toho sníží daně a taky ještě chtějí hrábnout do důchodů, no já teda nevím, takhle řídit domácnost, už jsme pod mostem. Hlavně že Babiš shrabuje dotace kudy chodí, malý firmy nedostanou nic, ale navíc jim všechno zakážou. Teda tuhle vládu nám byl fakt čert dlužný. Jak jsem to dřív jakž takž dokázala omlouvat, tak teď mi začínají všichni voliči ANO fakt vadit. A to je špatně, samozřejmě. Ty nálady se jen prohlubují, vidím to kolem sebe. Ale možná, že je to přesně to, na co hrají. Já už tady skoro ničemu nerozumím.
Torrah myslím, že ani všichni voliči ANO netušili, čeho se tu dočkáme.
Edit - koukám, že v Rakousku taky otevřou jen sjezdovky, hotely a restaurace mají do 7.ledna zavřeno.
Torrah Já kdysi četla komentář, že pokud by Babišovi k beztrestnosti pomohlo polít celou naši zem napalmem, tak to bez rozpaků udělá a spokojeně odejde do zapadajícího slunce. Tak holt když budeme správně konspirační, tak je to fakt všechno schválně a hrajeme na to, že se to všechno posere tak strašlivě, že jestli to jednou skončí, tak už nikdo nebude mít energii a chuť ho řešit.
S tím lyžováním mě to celkem štve. My do Rakouska jezdíme vždycky v březnu a letos jsme nejeli, protože jsme měli naplánovaný Vietnam, který nakonec nevyšel. A teď to nepůjde zas. Na Vysočině, kam jezdíváme a kde se nepotřebujem ubytovat, asi bude narváno, jestli vůbec bude sníh. Sjezdovka je tam ale poměrně krátká a prostát víc času ve frontě na vlek než jezdit je pěkná otrava.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY