A666 tuhle lidi nosi toto. Jak si to venku zafuni, tak to vypada docela nechutne a taky je to asi docela k nicemu, si myslim..
Koronavirus
Kokoska no já bych čekala, že když se jim to konecne otevře, budou dbát na dodržování opatření a trvat na tom i u hostů, ať ten dobrý stav vydrží co nejdéle. Ne že ti v hospodě rezervují tři stoly s deseticentimetrovou mezerou, abyste se slyšeli. Chápu, že chtějí za těch pár dni urvat co nejvíc pro sebe, ale pak je ten konec dost jasný.
nika nojo, ale ze ty to tak delas, jeste nic neznamena. Porad rikam, ze jako introvertni typ s minimalnim okruhem kamaradu mam velkou vyhodu, ale kazdy to tak nema. Lidi se chteji bavit, prozivat zivot s prateli, jit na svarak, udelat grilovacku... nakonec mne uz to kafe s pokecem taky chybi, nektere lidi jsem nevidela skoro rok.
continuity to je dalsi vec, stejne jako ta kadernicka rouska pod nosem.
Jo, je to přesně takhle...... Mě je děsně líto hlavně těch, co ty pravidla fak dodržují.....Jako třeba Catherinne a další tu z parfumánie....
Jo, mě to taky chybí. navíc lidi, co to pcotivě dodržují, si prostě začínají připadat jako idioti......
Furt lepší balík respirátorů než státní dluhopis ![]()
A666 jj ten polostit ma ten muj taky, ja jsem s tim v pohode
Ještě jeden kousek z Kulveita:
Roušky jsou lepší než zavřené firmy.....
Většinou vůbec není rozpor mezi epidemiologickým pohledem a ekonomickými zájmy, ale jen mezi uvažováním v horizontu týdnů a v horizontu roku. Například se ukazuje, že nikdy nemá smysl nechat epidemii zásadně vyrůst – to je základní sdělení, které ale překvapivě řada lidí nereflektuje. Uvažují v horizontu dvou týdnů. Měli pocit, že třeba pozdním zavřením hospod v říjnu vyhráli týden provozu navíc. Ve skutečnosti možná prohráli tři týdny provozu v prosinci.
Jakub Horak
· "Není to omyl. Cílem je, abychom nechodili po vánočních trzích a po ulicích s kelímky a jídlem," vysvětlil Blatný.... Podle mě je cílem aby všem z toho už jeblo.
RoSa mě u toho vždycky napadne , cp ti chudáci z ostatních stánků, než chlast a jídlo, všechny ty baňky, soli do koupele, dřevěný hračky....těm také musí bez tech společenských svařáku klesnout tržby na minimum, ale nejsou zavření,tak nebudou mít určitě nárok na nic
#
Sairon kamarádka je perníkářka. Celý rok peče perníky, prodává je na trzích, největší obrat má samozřejmě na Vánoce. Letos nebyly ani jarní trhy, ani vánoční. Nezbylo jí, než se živností skončit. Od ledna jde do předčasného důchodu. Náhrady, co dostala, zčásti vrátila zpět státu, za sociální a zdravotní, a ze zbytku by nevyžila. Začala dělat brigády v obchodech a kde mohla, ale už je v letech a ten neustálý stres, kdy nevěděla, co bude, se na ní dost podepsal. Tak to prostě vzdala. A to před covidem říkala, že bude pracovat, dokud to půjde, že ji to baví a je to prostě její práce. Jenže takovouhle anabázi nikdo nečekal.

Tak jo, takže v Sasku zavedli zákaz nočního vycházení s výjimkou Štědrého večera a Silvestra. A demonstrace se omezují až při překročení určité incidence v regionu/okresu. Ale roušky (ve chvíli, kdy se lidé "potkávají") jsou povinné vždy a všude ![]()
Saské vedení se evidentě inspiruje u Babiše, já chci smysluplná opatření od Merkel ![]()
Torrah přesně, ten stres je strašný. Mě tento týden neustále bolí břicho, mám křeče, když něco sním, je to ještě horší. Jak to všechno několikátý den s každým probírám, tak už fakt nemůžu.
Včera po debatě, že v pondělí rozhodnou co a jak, jsem nahustila pá, so a po, co to šlo, samý přesuny. Dneska jsem šla domů v osm, takže pohoda, ale ostatní dny o půl jedenáctý. Zítra budu v práci od devíti ráno do desíti večer a v neděli asi umřu.
Jako já jsem moc ráda, že je hodně práce, ale to otevřeme, zavřeme, otevřeme, zavřeme, se na mém zdraví očividně začíná projevovat.
Catherinne Tohle musí být opravdu děsivé, ta nejistota a neustálé se přizpůsobování situaci. Úplně chápu, že je ti blbě. Tohle se podepíše na každém, obávám se, že se ještě budeme divit, až to skončí. Drž se![]()
Catherinne to musí být děsný :( Budu ti vyprávět o klucích a o víně, ať můžeš vypnout mozek, jo?
Pinot Noir už se těším ![]()
Catherinne to je fakt jak přes kopírák, ty naše dny. Jak jsem Ti psala, drž se! To zvládneme, musíme ![]()
Vládní zákaz prodeje nápojů z restaurací a jejich výdejových okének podle ministra průmyslu Karla Havlíčka (za ANO) neznamená, že by si lidé nemohli u okénka koupit nápoj v kelímku a odnést si ho jinam. Řekl to v pátek večer Radiožurnálu.
to jsou hrozný hotentoti: tak to měli formulovat jako "zákaz konzumace v místě prodeje", a ne "zákaz prodeje"... to je těžký, když někdo neumí zformulovat myšlenku do jednoduchý věty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY