Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:34

Hele, tak zatim se tu naočkovalo 330 lidí, z toho byla jednou lehká alergická reakce resp. náběh (u tetiny s potravinovou alergií) a jedna, která netušila že už je pozitivní, měla slabý příznaky chřipky potom. Takže doobjednali ty antigenní rychlotesty a v případě pochybností každýho otestujou, kdo  ještě nebyl.

To je vše... kdyby to někoho zajímalo

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:38

barbucha Zajímá a díky za informace. 

A ten plizivy, neuspechany a rozvazny postup je strategie? 

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:41

Mha 

Teď nevim co myslíš... jako nejde to bleskem, ale závisí to na dodávkách a taky na možnostech toho kterýho špitálu (zatím jsou ty očkovací centra jedině v nemocnicích, teď jich je 29 celkem).

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:43

jinx to jsem nezaslechla, ale včera se prý Babiš na youtube rozvyprávěl nad očkovací strategií, když pominu, že to zveřejňuje takhle, tak prohlášení typu - že bude mít přednost nemocný "mladší" před zdravým šedesátníkem a že se od puli ledna mohou lidé nad 80 registrovat na očkování a od února či března ostatní a bude se kontrolovat zdravotní stav, přestávám věřit, že vůbec chtějí očkovat.

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:55

bych si tipla a nebudu daleko od pravdy, ze v tom unoru proste doufaji ze budou mit v provozu nejaky rezervacni system. na ktery se mozna ted chysta vyberko.. takze unor 2022. mozna.

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:56

barbucha Napadlo mě, jestli ta rozvaznost je treba úmyslně, aby se zabránilo např. jako v Německu preockovani nebo jestli je to, že se pořád nemůžou rozhýbat, dodržení administrativních postupu apod. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:57

viktorka_od splavu Mohli by spojit do jednoho očkování a dálniční znamky

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:09
Reakce na continuity:

Inzerát na ředitele komunikace MZ. Soucasti přijímacího řízení je

Nabídky se strukturovaným životopisem, motivačním dopisem a návrhem koncepce mediální strategie ministerstva v souvislosti s nemocí covid-19 (v rozsahu max. 3 normostran A4) zasílejte nejpozději do 15. ledna 2021.

​klasika... nechají si zadarmo vypracovat koncepci - ubožáci, fakt hnus!

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:34

viktorka_od splavu prý budou používat reservatic, co se už někde používá na antigenní testy. No doufám, že to nakonfigurují lépe. 

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:44
Reakce na Mha:

barbucha Napadlo mě, jestli ta rozvaznost je treba úmyslně, aby se zabránilo např. jako v Německu preockovani nebo jestli je to, že se pořád nemůžou rozhýbat, dodržení administrativních postupu apod. 

​No, nevim jak jinde, ale tady to visí prostě na dodávkách.

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:46

barbucha Díky, není nad to mít informace od zdroje:)

(a od iluminatů) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:52

Nekde jsem cetla,ze na konci roku uz by mohlo byt u nas naockovano celych 63%populace.

Tak ted jen doufat,ze ucinnost vakciny bude delsi nez pul roku,protoze jinak bychom porad dokola ockovali jen tu rizikovou cast,protoze nez by ji doockovali na konec,uz by prvnim vyprchala...

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:53

barbucha a už dáváte šest dávek z ampule? tim se to trochu namnoží, ne? 20% navíc, a zadarmo!! to mi připomíná ty tvarohy: objem zmenšenej z 250g na 200/225g, za stejnou prodejní cenu... ten hokynář se v něm fakt nezapře!

Offline horse_66
155 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:59
Reakce na Liesel:

Babiš na youtube rozvyprávěl nad očkovací strategií, když pominu, že to zveřejňuje takhle, tak prohlášení typu - že bude mít přednost nemocný "mladší" před zdravým šedesátníkem a že se od puli ledna mohou lidé nad 80 registrovat na očkování a od února či března ostatní a bude se kontrolovat zdravotní stav, přestávám věřit, že vůbec chtějí očkovat.

​No, tak tomu se směju do teď.... teda nesměju. :( Dceru před Vánocemi přesunuli z kardiologie, kde pracuje jako lékařka, na covidové oddělení. Očkovaná měla být 30.12., ale zatím není. Vakcíny byly poslány z Brna do jiného města. Takže tak.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 10:12
Reakce na jinx:

Liesel a kdo konkretne o tom bude rozhodovat, vi se? 

​vcera rikal Babis na CRo, ze to bude rozhodovat vymakany pocitacovy system... nevim proc, vzpomnela jsem si na chytrou karantenu a eshop s dalnicnimi znamkami...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 10:13

Lamicka cim dal lepe teda

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 10:20
Reakce na continuity:

crazydaisy no kandidovat bude chtít, to je podle me jiste. 

Jinak už se blýská na lepší čase.

Inzerát na ředitele komunikace MZ. Soucasti přijímacího řízení je

Můžu jít klidně spát, vše je pod kontrolou. 

​Muhehe. Jen aby to neuspěchali.

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 10:34
Reakce na RoSa:

barbucha a už dáváte šest dávek z ampule? 

​My dáváme dvanáct - nejsme u rothschildů!

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 10:41

barbucha A jak se vám tam vleze těch 12 čipů?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2021 13:24

Sweet Potato jsou to mikročipy