Kan tak ale solidarita k celku očividně nefunguje už dost dlouhou dobu.
Koronavirus
nika Aha. Tak já to že někdo něco chce (cestování) a proto pro to něco udělá (očkování) nepovažuju za donucení, ale za svobodnou volbu. Donucovací prostředky si představuju úplně jinak.
Já bych jen ráda poskytla náhled, že cestování dnes už není jen něco navíc, ale často to, co umožňuje rodinám se vidět. Já ani mamka netušíme, zda se můžeme nechat očkovat a jak jsem pro pobídky očkování, tak zrovna u cestování bych ocenila alespoň možnost očkování vs. test (klidně si hos ama zaplatím), zjména v off měsících jako je léto.....
Sweet Potato vzdyt se tady o tom nekolik stran debatuje...jaka zvyhodneni by mohli ockovani pobirat. Vsechno, co tu zazniva je co by kdyby. Jen pisu, ze to je nerealne reseni.
A666 tak s testem určitě počítám a také s tím, že si ho zaplatíme.snad ,kdybychom chtěli vycestovat a ještě nestihli očkování ,tak bude možnost testu.
Tak já už jsem úplně v klidu a vyhlížím lepší zítřky. Od půlky ledna se můžou na internetu registrovat k očkování lidé 80+.
a registrovat je bude kdo? staniční sestra, obvoďák nebo vnoučata? ![]()
já už jsem se smířila s tím, že na mě se dostane nejdřív na Vánoce... ![]()
Jos Ale je rozdíl mezi pustým teoretizováním "očkovaným bych dala slevu na daních" a stížností "stejně mi nepustěj děti do letadla", to mi přijde jako zbytečné trápení se problémem, který ještě nenastal a nejspíš ani nenastane.
Sweet Potato já si myslím, nebo doufám, že i do letadla bude muset zůstat na výběr, jestli s očkováním nebo s testem. stejně tak přes hranice.
protože jinak by šlo o diskriminaci lidí, kteří se očkovat nesmějí, nebo pro ně vakcína (zatím) není, třeba děti do 18 let (ty by jako létat nemohly, nebo by si klidně letěly bez očkování i testu, když přitom děti jsou významným přenašečem)?
Sweet Potato Mne pripada absurdni oboji. Vcetne porovnani se slevou na deti. To je tu fakt nekdo, kdo ma deti kvuli sleve na danich?![]()
Jiná Realita Taky to vidím nějak takhle.
Jiná Realita Takhle to zni rozumne, proste musi byt nejaka dostupna varianta pro vsechny. Ale kdo vi, jak to bude.
Jiná Realita taky doufám. Myslím, že většina lidí by to i pochopila a přijala.
„Situace není dobrá, je jiná,“ tvrdí Babiš k aktuální situaci zdravotnického systému.![]()
mirajo Tak tohle je vrchol jeho poezie.
mirajo Tak tohle si vypujcim na rodičovské schůzky...
Mha jsi učitelka nebo rodič?
continuity Jako rodič ![]()
Já bych si tipla, že pokud by někdo zodpovědný ohlásil jen omezené množství vakcíny, bude zájem úplně jiný, než když se řekne, že se dostane na všechny, co projeví zájem.
Luna S ilustracema od vas/tebe tu sbirku chci
mirajo Jako ja surrealismus rada, ale nevim nevim, jestli tu fantazii mam az tak velkou...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY