Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline eM
1753 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 17:59

continuity já se zas chci už konečně probudit z toho zlyho snu...

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:15

Bowle Pinot Noir Možná to není překlep, v Brně omezují provoz Dětské nemocnice, aby mohli zaměstnanci pomáhat ve fakultce na covidovém

Sweet Potato S tou Bohdalovou je to ale nějaký kec, ne? 

Dadoo očkovat???

Online OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:24

Dadoo Tohle by mě zrovna moc neděsilo, bodnout jehlu do svalu zvládne cvičená opice natož certifikovaná dobrovolnice :) pokud bude v dosahu někdo schopnej postarat se o případný nežádoucí účinky, tak v tom nevidím problém. A třeba bude jenom pomáhat s administrativou.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:27

Garfie Nevím, ona prý tvrdí, že jde 7.1. do Ikem, tam ale o tom prý nic nevědí.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:30

continuity mluvila jsem teď přes Vánoce s naším rodinným lékařem. Řekl, že podle místní (Belgie) strategie je leden-březen na domovy důchodců, duben květen očkování zdravotníků a ohrozenych skupin a od července zbytek populace. Ze to vidi na proockovani v Belgii tak na rijen listopad. Za stavajici situace. Řekl, že to je přechodný rok

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:37

Sweet Potato Já to někde chytla, ale moc se mi to nezdá. Aspoň teda doufám (ne že bych jí to nepřála pochopitelně). 

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:48

MaeGandal no kdyby se ty ohrožené skupiny nějak provokovaly do léta, tak druhé pololetí už by mohlo být lepší. Ale vzhledem k tomu, že ten článek psal, že budeme mít třetinu potřebných dávek, moc tomu nevěřím. Jsem dnes v nějaké deprézi.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:50

Dadoo ja si myslim, ze to neni nic spatneho. Pichnout injekci neni nic strasneho, krev bych nechtela, aby mi nabirala davala jsem injekce spolubydlici na VS. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 18:59

Vy to vubec nechapete,tu vladni strategii. Z JAR se siri prej nejaka nova desiva varianta a vlada je mazana.zatimco hloupi izraelci uz naockuji celou populaci a pak zjisti,ze na noveho vira vakcina nezabira,my budeme mit naockovane jen postradatelne duchodce a prilis nadsene zdravotniky a zbytek populace zachranime novou vakcinou! Tedy babis ji zachrani a stane se svetove znamym zachrancem naroda,ktery vejde do dejin.

Offline Garfie
28621 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:03

Sweet Potato Hmm, tak to vypadá vcelku jasně. Tak doufám, že se aspoň skutečně stane "tváří" a přispěje k nějaké pozitivní kampani...

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:03

Jiná Realita ježiš ale pšššt !! vždyť víš, že je to tajný, to se nesmí nikdo dozvědět! 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:07

Jiná Realita SunEclipse Sdílejte to, než to smažou!!!!!

Offline Kokoska
35144 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:07

Dadoo jen pockej, az si toho vsimne nekdo u nas! 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:12

Ovšem ten britskej nápad, že když na druhou dávku nebude ta samá vakcína, tak přeočkujou nějakou jinou, je taky dost výživnej. Napřed jsem si myslela, že je to vtip, ale začíná to vypadat, že to myslej vážně. 

Situace u nás samozřejmě průser, jak už jsem si myslela, že už mě nemůže nic překvapit, tak jsem se teda dost spletla.

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:30

Já když jsem to pomyslela, tak mi taky přijde, že to není nic špatného. Kdyby tam k těm proskolenym laikům byl vždy nějaký zdravotník jako pojistka pro nepredvidane pripady, tak vlastně proč ne. Píchání můžou natrénovat, to není nic složitého a aspoň to pak snad zvládnou rychleji. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:36

Sweet Potato no tak v Poľsku takisto pár známych ľudí potajomky naočkovali. Keď sa na to prišlo, zrazu boli všetci ambasádori, len im to nikto nepovedal. Tak hej, ambasádori, ktorí sa nechajú očkovať potajomky. Lol. Hlavne si myslím, že na ambasádorov bude ešte času až až a nemusia sa nechať očkovať medzi prvými, to podľa mňa ľudí viac naštve než zmotivuje. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:38

Tak krajům jde už hodně dlouho o krk, víc bych se k tomu asi nechtěla vyjadřovat. Takže netřeba je litovat, hejtmani milerádi skočili po příležitosti si udělat vlastní očkovací strategie a trochu de ukázat. Tohle bych podepsala.

Krajské úřady se tak poprvé v historii nacházejí v situaci, kdy mohou ukázat, že takto pojaté regionální samosprávy nejsou úplně zbytečné, což jsem si třeba já v minulosti myslel a stále myslím.

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 19:39

Sweet Potato no já mám pocit, že se novináři už naštvali a začli informovat o situaci v nemocnicích. Doteď to totiž v mediich vypadalo, že se nic neděje.