Mam hloupy dotaz - pri PCR testu automaticky vyjedou protilatky, nebo se to musi chtit zjistit zvlast?
Koronavirus
continuity tak jsi taky z oboru a určitě chápeš, proč se tu vztekám. Teď to není o tom, že se mi tam toho tátu nepodařilo protlačit, ale o tom, že nás řídí stádo tupců.
Takovýhle systém by se dal v rozpětí třeba dvou měsíců tak vymazlit, mít ty jejich zdroje a dobrý programátory, že by si to fakt člověk pak nacvakal jen tak u kafíčka a ještě by mu to nakonec zahrálo písničku jako poděkování za chuť se dát očkovat. Nebo vytisklo kupón na kafe zdarma ![]()
Já musím podobný úlohy řešit denně. Samozřejmě na jiný úrovni zabezpečení, množství lidí, složitosti zadání.
Ale jako:
"Do zítřka potřebujeme systém registrace na mezinárodní konferenci, kde bude asi tak 40 přednášejících, každý hodinu, pojede to ve dvou sálech, trvat to bude 2 dny, počítej pauzu na oběd a můžeš někoho šoupnout na pátek večer. Přednášející se musí zaregistrovat s osobními údaji a poslat předem elektronicky přednášku, účastníci musí uvést své údaje. Kapacita sálů je jeden pro 150 a druhý pro 100 lidí. Účastníci si musí předem vybrat přednášky, nejvíce 10 možných, z toho 5 v jednom bloku v kuse.
No a na testování máš čtvrtek, pátek, od pondělí otevíráme registraci.
A jen tak mimochodem, budeme k tomu potřebovat i web, tak to udělej dohromady...."
No a když takovouhle matlaninu zvládnu já jen s jednou starou hlavou a dvěma roztřesenýma seniorskýma rukama, tak mi neříkej, že stádo mladých inženýrů v čele s Dzurillou by to nezvládlo za tři měsíce i s tím zakomponovaným faktorem počtu vakcín na místo.
Fakt mě to sere, jak jsou neschopný!!!
Ulice je navíc nepovinný parametr a číslo popisné povinný. No nevím komu to dává smysl, mě ne.
Vesnice nemusí mít pojmenované ulice, ale číslo popisný mají.
To ostatní samozřejmě pohnojili.

RoSaJako vyprskla jsem
, ale je mi spíš do breku...
Kokoska ja myslim, ze to je zvlast (PCR a protilatky)
Protilatky mi delali normalne z krve
Tak sice to nikomu nepomuze,ale v nemecku jsou stejne problemy s ockovanim,registraci atd.
Jennyfor chacha, nojo, ale ty pracuješ s úplně jinejma časovejma intervalama, jakože, dělat na tom od léta, hotový za tři měsíce... Myslím, že se Dzurilla jasně vyjádřil, že na tom těžce makají někdy od začátku prosince. :D K tomu si člověk přimyslí volno přes svátky a hned je jasnější, proč jim z toho vylezl tenhle paskvil. To je tak strašný diletantství na všech úrovních, že mně to ani slovy vyjádřit nejde.
Že si dělám zbytečné starosti![]()
Premiér Andrej Babiš uvedl, že od 1. února nejspíš nebude rezervace očkování přístupná všem, jak se původně plánovalo.„Považuji za zbytečné 1. 2. otvírat rezervační systém pro všechny občany. Bude potřeba to posunout, nevím, kdo to takhle navrhl,“ uvedl Babiš. Rozhodne se o tom v nejbližších dnech.
Karoleena no mě se chce jako regulérně zvracet. Já se tu samonasírám.
Řekni, že ještě existují místa, kde to funguje normálně, jsou tam chytrý a pracovitý lidi, vytvářejí se věci na špičkové úrovni, prostě 21. století.
Já mám pocit, z těhle veřejně předváděných srágor, že svět se v prdel obrací a na IT odborníka si teď už může hrát každý, kdo vybarví buňku v excelu a secvaká 6 listů papíru sešívačkou.
Dej mi naději. Jinak já už radši půjdu do toho důchodu, budu drobit v roušce ptáčkům a vyšívat na kanavu.
Úplně mi to rve vnitřnosti, já mám tuhle profesi ráda, je to kreativní, může dát světu spoustu užitečných nástrojů, aplikací, pomůcek, ve správných rukách je to skoro jako umění.
Nesmí se do toho ale motat fušeři, rádoby odborníci a ředitelé zeměkoule.
Tak snad vy mladý to nějak zachráníte. Až půjde tahle parta od válu, a doufám, že to bude brzo, tak to bude na vás.
Karoleena Jo a to ten Dzurilla dal pokyn k programování, až když viděl vakcínu poprvé na vlastní oči, aby v případě, že se jedná o imaginární entitu, tu aplikaci nedělali zbytečně? To pak chápu ten prosinec. Počkal, až píchli Babiše...
Premiér Andrej Babiš uvedl, že od 1. února nejspíš nebude rezervace očkování přístupná všem, jak se původně plánovalo.„Považuji za zbytečné 1. 2. otvírat rezervační systém pro všechny občany. Bude potřeba to posunout, nevím, kdo to takhle navrhl,“ uvedl Babiš. Rozhodne se o tom v nejbližších dnech.
Nevím, kdo to takhle navrhl
??? Hajzl jeden, to už fakt není možný.
Dělám v IT, při rozjezdu čehokoliv to vždycky drhne, člověk nikdy nedomyslí vše, i když mi děláme asi tak milionkrát složitější věci. Ale čekala jsem, že něco drhnout bude, i že to bude padat přetížením, protože to se otestovat dost dobře nedá...
Ale to co se děje, to je zlý sen, to už se nedá ani vyjádřit slovy. Ta nedomyšlenost, nepřipravenost, výmluvy a alibistické okecávání k tomu... ![]()
nejmenoval se on sám náhodou hlavním kordinátorem očkování? ![]()
Nasla jsem to https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/soukromi-testy-covid-google-facebook-cookies-sledovani-reklama_2101130600_cib
Neco vyvracel Blatny
, neco pry odstranili, ale chtela jsem se tu zeptat nekoho, kdo tomu rozumi.
Kokoska praktici mají očkovat snad až tou vakcínou od Astra Seneca, mám pocit. Tj. až někdy v březnu.
Evaeva jsi optimista![]()
Liesel Jo, to je vtipný, prý:
HN: Co jste udělali pro to, aby ten systém nespadl, až se všichni přihlásí?
D: To snad nemyslíte vážně. Normálně se to postavilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY