whiskas dole vedle kasy byly.
Já mám nepoměr ramena a boky, tak to pak je hned.
whiskas dole vedle kasy byly.
Já mám nepoměr ramena a boky, tak to pak je hned.
Whiskas podle mě sedí líp než Viktorce(přijdou mi velký i v ramenou) a k pruhovaným by mi víc seděly tenisky než baleriny...
whiskas možná to s tím vláknem není špatnej nápad
Tak celkově se to člověku občas sejde, že si něco nekoupí a pak zalituje
whiskas no, jsou mi velký (je to M, co normálně nosím), Sko by mi bylo líp, ale! ten pas už tak je moc vysoko. kdyby nebyly pruhovaný, daly by se nosit s páskem, ovšem..
tu šňurka v místě kde mám pas, kousek nad pupíkem
se omlouvám že jsem to tu tak vytapetovala
ale fakt mě to mrzí, šaty jsou moc hezký, příjemný materiál, pěkné zpracování.. achjo![]()
whiskas Tak u viktorka_od splavu je hneď vidno ze sú jej obrovské. Tebe sú tie modré dobre, aj z boku pohoda. Ak by mala viktorka dobré číslo tak podľa mňa takisto v pohode.
EDITH4B jj určitě jsou mi velký (i když těžko říct co udělají po vyprání) ale v tom pase jsou prostě úplně mimo, tam by menší velikost nepomohla, nebo by z nich vznikly takový ty princesový:-P no a už tak mi připadá že jsou mi krátký, resp, tak akorát, jsou ke kolenům a kratší by vypadaly blbě. čekala jsem je spíš delší
si teď připadám jak nějaká obluda![]()
viktorka_od splavu Bohužiaľ sú naozaj veľké. Aké číslo si kúpila. Podľa mňa by ti bolo dobré tak S. Toto bude asi väčšie že?
paktofonika jj toto je M, jenže S by bylo kratší a ještě výš pas. prostě nejsou na mě šité:-(
viktorka_od splavu kolik měříš na výšku. Třeba bych je adoptovala
...
EDITH4B 167
viktorka_od splavu hmm, tak jsem menší jen o tři centimetry, ale třeba by to stačilo.
viktorka_od splavu JJ už to čítam. No škoda, sú fakt pekné.
EDITH4B no, já mám poměrně dlouhý trup resp jsem taková souměrná, byť teda na těch fotkách si připadám jak quasimodo:-)) níž položený pas i boky. takže jestli máš spíš kratší trup a delší nohy a jsi v ramenou urostlejší - bacha přes prsa tam zas moc místa není - tak můžou být tvoje:D
viktorka_od splavu Jsem ti to psala s tím pasem. Mně ty pruhované dělaly totéž, ale je fakt, že to jsem měla na sobě větší velikost.
viktorka_od splavu hele, já bych je testla.Nepohybuješ se v okolí polikliniky Zahradníkova
?
viktorka_od splavu Právě, v té menší velikosti jsou, podle mého názoru, docela těsné přes prsa (o.k. u mně před hrudník :-D)) a větší dělají v pase toto
. Ten pas je fakt vyšší. Jdu mrknout, jak to má modelína v COS.
Ounz Obávám se, že bych tam byla poměrně sama
.
Tak modelka má na sobě údajně S, ale jak je hodně hubená, vypadá to prostě dobře.

nellielovett Fakt? Já ty svoje myslím ukořistila nahoře, ale ruku do ohně za to nedám, zkoušela jsem toho víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.