viktorka_od splavu Poštovné zdarma bývá celkem často. Dohromady se slevami jsem ho ale zatím bohužel neviděla...
Co jste si dnes koupili/y?
moninika jj to je jasný. já už ze slev nic nechci, spíš z té běžné produkce.
viktorka_od splavu každá běžná produkce se časem dostane do slev... (a voni maj ty slevy docela často)
viktorka_od splavu Poštovné zdarma je v období medzi zľavami. A v COS by som sa zliav nebála,nachadza sa tam bežná produkcia, žiadne handry z čias minulých.
Potrefenáhusa paktofonika chapu, akorat kdyz chci obyc triko nebudu cekat az ho o 2€ zlevni kdyz postovny je 9 ![]()
viktorka_od splavu no počkej, vono to začne jedněma šatama a pak nebudeš vědět, kdy přestat, mně se tam strašně moc líběj ještě dvoje zatím nezlevněný, ale bez tý slevy to nedám
Potrefenáhusa uvidíme![]()
Šla jsem pro jinx šaty s volánama, které ale neměli. Už jsem nesla ke kase modrý, když jsem našla tyto. Jinak ze slev nic.

viktorka_od splavu ty pruhovaný jsou fakt pěkný, zkoušela jsem si je, ale neseděly mi přes ramena.![]()
nellielovett Široký nebo úzký?
nellielovett Boží
Ja už chcem ísť do Cos.
Lamicka Pěkné, ale nejvíce se mi líbí ta poslední sukně - od zakoupené halenky.
viktorka_od splavu Těším se na fotku
.
nellielovett Pěkný! Já dnes v COS byla a tyhle šaty jsem tam neviděla. Zkoušela jsem si troje jiné a asi nejsem šatový typ
, nebo šatový typ COS. Ještě jednou jsem zkoušela ty, které kupovala viktorka_od splavu , ale v modré se zelenou, pak takové méně na tělo, které ovšem jsou z příšerného materiálu (umělina, takový šusťák) a pak typ kolektivních, bez rukávů a ty mi jsou strašně dlouhé. Navíc mi není jasné, jaké bych k nim nosila boty. Takže jen zkoušení a nákup nula
. Zítra si jdu do Zoot pro kabelku(y), tak snad vyberu alespoň tam.
Isca široký, ale menší velikost jsem nezkoušela.
paktofonika díky, jsou fakt dobrý a maj kapsy.![]()
nellielovett Široké v ramenou? Mně tedy přišly naopak docela úzké
.
nellielovett Široké v ramenou? Mně tedy přišly naopak docela úzké
.
Zítra si jdu do Zoot pro kabelku(y), tak snad vyberu alespoň tam.
Kam jdeš do zootu? Já zejtra taky - ale ne pro kabelku.
RoSa Praha 6
, kolem 15.hod.
Zde je důkaz: Ty boty prosím nekomentovat, přišla jsem v džínách.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články