letenky do Vietnamu na jarni dovolenou ![]()

letenky do Vietnamu na jarni dovolenou ![]()

wendulka byla jsem u něj v obchodě ve Vídni a i tam to vypadalo jak v nějaký galerii, tak to bude určitě zážitek.
Doufám
.
Šiš![]()
.
Já to obdivuju, že fotíš klasicky na film a přitom to vypadá krásně. U nás v rodině to umí jen moje máma, která na to absolvovala kurz ještě jako mladá.
a pruvodce na letni dovolenou a na podzimni

jinx
Skvelý nákup
paktofonika dekuji, tesim se. Minuly rok jsem to casove moc nestihala a Asie mi chybi, navic zrovna ve Vientamu jsem jeste nebyla, takze o to vic.
Solathis Hodim, sama jsem zvedava, jake to bude napr. s vydrzi ![]()
jinx ach, krásný nákup ![]()
wendulka tak taky to nebylo hned, jsem nedávno prohlížela mé první pokusy. Třeba když se mi na jednom festivale podařilo seskupit jednu celou španělskou skupinu, která tam byla jako headliner, no a vyvolám negativ a oni tam neměli hlavy. Nebo sposta fotek na výšku s obrovským černým flekem, mi tam trochu stínil obal od foťáku, jsme pak zjistili a tak různě.
Spousta nezaostřenejch fotek, všichni se mi smáli a říkali, že mám dreamy a headless style.
Ale už dobrý, přítel fotí, tak se mi poctivě věnuje.
nellielovett Jo, to je fakt. I máma se občas sekla. To jsme takhle byly spolu před mnoha lety na dovolené v Bulharsku a jely jsme na výlet do Nesebru. A kousek odtamtud byl takovej dřevěnej větrnej mlýn. Tak jí říkám, aby mě vyfotila s tím mlýnem po mojí levé straně na pozadí. Pak jsme to doma nechaly vyvolat. No a mlýn vyfocenej pěkně ostrej, nasvícenej, akorát já se už do toho záběru nějak nevešla, ale to tak, že ani kouskem těla![]()
.
wendulka se stane no ![]()
jinx moje matka e Vietnamu byla a fakt hodně se jí tam líbilo, byla nadšená. Tak hezkou dovolenou přeju!
Kúpila som si včera nový lak a dnes už tretia pochvala na vlasy
(tony&guy s fialovým písmom)
jinx Krásný nákup :-).
jinx
báječný nákup, užij si to.
paktofonika nepoužívam lak na vlasy, len na nechty a chvíľu som musela rozmýšľať, čo si to s ním porobila:) ?
Lilly_Ku Chválím! ![]()
Mitzi A ten baret k nim máš?
Bohužel ne, ten tam nebyl. Ale kdybych tu fotku viděla, asi bych se po něm sháněla, protože to je spolu fakt dobrý ![]()
nellielovett Och, tak to si ukládám. Pokud vyjde čas, že bych tam taky zaskočila. Díky za odkaz
.
No já se dnes kvůli tomu dokopala k pořízení nového foťáku, který by podle recenzí měl zvládnout slušné fotky i v horším osvětlení, tak jsem na sebe za ty čtyři týdny zvědavá
.
Vendulko, napiš mi pak, co jsi vybrala. Uvažuji o foťáku už asi 3 roky, co mi odešel Canon PowerShot G10.
Na zrcadlovku se necítím, ale nějaký šikovný kompakt bych si moc přála. Včera jsem byla na nádherném výletě a ty fotky z mobilu prostě nejsou to pravé...
Sukni

halenku z popelinu
dorazily pruhované šaty z COS a vypadají fakt dobře
večer zkusím a hodím foto, snad mi sednou a nebudu v tom jak zaraženej trpaslíček:-) ještě jsem objednala muži triko, to černý s dlouhým rukávem co jsem tak dlouho sháněla a vypadá relativně dobře, i když ta délka neni ideální. mívají někdy poštovný zdarma? páč těch 9 éček mi přijde teda dost:-/ jinak vidím to zboží prvně a jsem celkem pozitivně překvapena:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.