andulka01 drina by se mi hodila na speky :) asi pristi mesic zainvestuju :) a myslim, ze na kolobezce se nebudu opirat tolik vahou tela jako prave na kole
Co jste si dnes koupili/y?
999 Já do kopce jedu tak pomalu, že na mě sedají mouchy, a z kopce se taky bojím, tak se docela divím, že spolujezdci těch piv nevypili víc. Jízdu z kopce po šotolině fakt nemusím.
Tulipe Děkuju :-) tři litry za dres, to bude doma veselo :-) a hlavně si ho budu muset fakt na tý silnici zasloužit
a já jsem letos úúplně nanic. Bude to bolet.
Lamicka juu to jsou ty moje!
Skvělá volba. Nebudeš litovat.
Nosím je už několik let - bílé už mán dvoje a koupila jsem si třetí do zásoby, kdyby je náhodou přestali dělat. Černé mám jedny, ale další nové mám taky v zásobě.
nellielovett Magráta Pro mě nejlepsi nákup :-). Je to vyloženě v psychologické rovině, okolí změnu ani nezaregistruje ...
na tento nakup se strasne tesim, pr. uz mam vlasy na muj vkus moc dlouhe a nemam to rada. ale ted chci pockat, asie se blizi a nic v tropech neni lepsi, nez vlasy dost dlouhe na to, aby pohodlne drzely stazene v culiku. Ale hned po navratu.... ![]()
Lamicka taky je vlastním a jsou to super bačkory. Nosím je na boso a v klídku jsem v nich prochodila tři dny po Benátkách
...
999 To o těch vlasech je dobré, musím si to někam poznamenat, až se mě bude kadeřnice zase ptát, jak to chci:)
Umí to jen jedna, té se to právě ani nemusí říkat, jenže je na mateřské kdesi v kotěhůlkách. Ale možná se tam zas vypravím![]()
jinx Užij si Asii :-). A pak ten pocit u kadeřníka... Já když mám v cajku vlasy, všechno ostatní je marginální :-).
Gatita Já bych za dobrou kadeřncí jela 100 km...:-).
Potrefenáhusa ta tmave modra Furla je krasna!
0zero7 ty ruzovy saty se mi dost libi, jen nevim (promin, neber to zle!), jestli jsou na tebe.. rozhodne se v nich ukaz, ty me zajimaji.
No tak to mi posleze taky doslo, jelikoz do nich mam myslim prilis zenske tvary a moc velky prsa, leda az se dostanu do lepsi formy, jinak se mi teda moc libi, ale momentalne vypadam lip v tech cernych. Zle to neberu vubec, naopak, mas to v oku. Zkousela jsem je teda i vetsi a to bylo horsi, mam nakonec M. Mozna s keckama a svetlou bundou riflovou posleze, uvidime, kdyztak poslu dal....
betsey jeeee, mas sportovni road bik? BOZI!
Gatita Já bych za dobrou kadeřncí jela 100 km...:-).
to je presny, moje se odstehovala na dva roky o 4000 km daleko a pak se vratila. Ta radost!!! Mezidobi a zkouseni kaderniku teda nic moc, ted taky vstanu a jdu, nejlip jeste spat na vlhkym a uplne se na to vykaslat.
Kokoska jo jízda z kopce po šotolině... vždycky mám v očích smrt a přiznávám, že někdy i sesednu z kola a vedu ho ![]()
0zero7 diky, je úplně bozi, skvěle se nosí a hodí se snad ke všemu ![]()
razorblade Mně teda přijde, že na koloběžce se opírám víc, minimálně při sjezdu. Ale možná je to jen můj pocit.
Sweet Potato Záleží aký máš bicykel. Na Sobi 20 sa nepopieraš vôbec :D
Já jsem si dnes koupila "nové" vlasy :-). Což v mém případě znamená dobarvit odrosty, přidat melír, který nevypadá jako melír, stříhat do vlasů tak, aby to nevypadalo, že jsou střihané, musí do sebe zapadat, abych se ráno podrbala a šla, zregenerovat... Odcházím po dvou a půl hodinách, není vidět, že jdu od kaderníka, ale mám krásné vlasy...Ideální stav
.
Dlouho jsem nic nepsala, ale tohle mi jde zrovna aktuálně do rány. Nutně potřebuji kadeřníka, který tohle umí a hlavně, který fakt umí stříhat a to i krátké vlasy, kde se chyba jen tak nechová. Máte někdo pražský nějaký tip? Redsalon je docela fajn, ale blbě dostupný a poslední návštěva nedopadla ideálně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články