mam z nich hroznou radost.

mam z nich hroznou radost.

continuity hezky. Me jsou vsechny Ray Bany maly.
0zero7 Tak nakonec koupilas! Hezký jsou, v takovéhle šedé mesh mají i ty Cortezy právě, měla jsem je v užším výběru, ta barva je prostě dobrá...
Candance![]()
napadlo mě ohledně těch šatů totéž.
0zero7 jééé, tie som zrovna včera držala v ruke a chcela si ich kúpiť, ale keďže som potrebovala niečo do dažďa, povedala som si, že budem praktická a fakt si kúpim niečo do dažďa. Ale boli úžasné
slniecko ale třeba u nás je docela dost půjčoven (vlastně i prodejen), kde se dá odzkoušet. Při nákupu něčeho levného si právě to nadšení nepřivodíte, i ve sportovních řetězcích jsou dost k často vidění koloběžky se strašně vysokým nášlapem, špatně konstruované, jen prostě levné. S vysokým nášlapem budete "klikovat", budou vás hrozně bolet nohy, ruce, nebude vás to bavit, co to udělá se zády netuším...
Zu tak to ma ani nenapadlo, že by sa dala požičať kolobežka, pozisťujem to, vďaka!
Karoleena ty saty jsou super a koukam, ze maj posledni Lko... jakej je to presne material? Ja se bojim, aby to nebyl ten sedej uplet, na kterym je videt kazda mikrokapicka potu

jinx Pekný nákup. Spodné prádlo je odkiaľ?
paktofonika dekuji, jeste jsem si koupila dve rtenky, ktere se mi nechtelo hledat... plcky jsou agent provocateur ![]()
jinx Moc pěknej nákup
. A ty kalhotky nejlepší
.
Karoleena ty šaty jsou skvělý
999 jo jo ![]()
razorblade No to kdybych věděla... mám je teprve objednaný, na výdejnu dorazí někdy během tohoto týdne, ale to už asi na eshopu nebudou, že bys případně objednala až pak. :/
Karoleena no... koukam, ze uz nejsou ani ted :D aspon usetrim :)
Karoleena razorblade Ja som si objednala tie dlhšie čierne. Som zvedavá.
Potrefenáhusa Nene, mysím, že Mulen myslela spíš něco takového ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.