razorblade mě osobně z koloběžky bolí ruce míň, ale možná mám jen na kole nějak špatně nastavené sedlo, protože jsem vytáhla kolo po zimě a po 10 km mě ruce děsně brněly. Jinak ty řidítka u koloběžky musíte držet daleko pevněji, takže možná to nebude to pravé, řidítka se u ní prostě pustit nedají. Ovšem na koloběžce je to fakt větší zabíračka než na kole, doporučuji koloběžku nejdřív vypůjčit a řádně ozkoušet. Kolo teď mám jako odpočinkové nebo když mě něco bolí :)
Co jste si dnes koupili/y?
Tezulie Já ti tip bohužel nedám, už asi 15 let chodím k té samé, a ta už několik let nikoho nového nebere... Když tam chci protlačit dceru, tak mi řekne, ať jí dám svůj termín :-(.
Zu kolobežku asi potrebujem nejakú špeci, vytiahnuť riadítka do výšky na niektorej, čo majú deti mi ten obraz nesraví, čo?
prosim nevite nekdo jak se jmenuje ta kabelka co si koupila Potrefenáhusa ? Nebo odkaz? Kamoska nutne potrebuje :)
0zero7 Jo kámoška, jo?![]()
Sweet Potato faaaakt, nekecam, me se libi, ale je moc mala na denni noseni a moc velka pro me na vecer, teda spon co jsem pochytila, nevidela jsem na postave
slniecko tak pokial maju tie detske, na akych sa tuna deti vozia 200m do skoly. tak to ani neskusaj. potrebujes normalne plaste, na tej detskej som sa odviezla 150m zo skoly a dufala som, ze mi nevyskocila platnicka.
0zero7 Já ji mám v divnobarvě, ale jak se jmenuje nevím. Já si s ní moc nepovídám.
0zero7 Myslíš tuhle? Jmenuje se Furla Club mají tři velikosti. Myslím, že Potrefenáhusa husa má medium (S), mají ještě mini (ta je fakt prťavá) a větší.
0zero7 jmenuje se club (crossbody) a maj ji ve vic velikostech, i malinkou
continuity ok, ďakujem za varovanie...
Jo, tak whiskas to stihla driv, je to přesně tak
slniecko Jee, myslíte takové ty malé kovové? Do toho bych nesla, na tom se podle mě dá fakt jen par metru... zkoušela jsem to a jeste se malem prevratila dozadu. Ja jezdím na velké, viz Koloběžkový portál
Zu keď mne sa nechce investovať zase do niečoho, na čom zistím, že ma to zase nebaví.
Holt, ako mi minule povedala bývalá spolužiačka - toť bývalá členka juniorskej reprezentácie v atletike. Asi som si to nadšenie proste minula v puberte na celý život.
Stříbrné tenisky Vagabond![]()

Mulen
tak ty jsem ještě nikde neviděla.
whiskas já dneska v Salamanderu. A jsou kožené![]()
Mulen Já myslela, že to jsou Vagabondy
.
whiskas no to jsou. Ale ze Salamanderu![]()
Já dneska nakupovala černobílé pruhy. Tenký letní svetr se širokými vodorovnými, rukávy hodinkové, průkrčník i rikávy do obloučků.
A šaty

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články