dnes dorazily šaty! tímto děkuji Zu a smekám před ČP!
přes prsa sedí krásně, jen mám pocit, že se mi moc rezevírají přes stehna, zkusila jsem je teď na rychlo v práci přes kalhoty... uvidím doma a hlavně, jak to bude v chůzi a v sezení.

dnes dorazily šaty! tímto děkuji Zu a smekám před ČP!
přes prsa sedí krásně, jen mám pocit, že se mi moc rezevírají přes stehna, zkusila jsem je teď na rychlo v práci přes kalhoty... uvidím doma a hlavně, jak to bude v chůzi a v sezení.

martek01 krásné! je ta látka splývavá nebo tužší?
Stará Stanová Kůže spíš tužší, takové jemnější plátno.....
martek01 Super, jsem ráda, že dorazily OK :)
martek01 pekné.Dúfam,že uvidíme fotku vo vedľajšom vlákne ![]()
Braun silk-expert. Opovažte se někdo napsat, že to nefunguje, očekávám zázraky. :))
Ten můj tedy nefunguje vůbec...
...asi to bude tím, že je pořád zavřený v šuplíku ![]()
Právě mi přišly kolektivní šaty, co má moora a i když jsem fakt neušetřila, tak z nich mám hroznou radost, jsou prostě nádherné!
Takže jí moc děkuji, že se tu zveřejnila, vyrazila mi dech a rozhoupala mě, známou vyčkávavčku, k nákupu.![]()
Luna no vidíš a budeš si je moci užít už teď a ne až po sezoně
tak fotku!
Luna Ukáž sa a prídem pomôcť s čerešňami!!! ![]()
Luna Super :-).
nemám je teda komu kupovat, ale co na ně říkáte? pánským hodinkám vůbec nerozumím, ale tyhle se mi vizuálně líbí. edit: tedy připadají mi zajímavé, takové jiné.
Jiná Realita Soudit podle nich dotycneho, jednoznacne palec dole, ale teda jednoznacne!![]()
Mutziputzi a jaké by byly palec hore? ![]()
(viděla jsem je v reklamě na boku stránky, jsou částečně dřevěné).
Jiná Realita ja jsem v hodinkach dost konzervativni, takze za me ne.
Jiná Realita Tech je fura na palec hore, ale urcite ne takovahle lacina kreativita![]()
Jiná Realita Nepáčia sa mi.
ach jo, no jak jsem psala, nerozumím jim.
Puvodne jsem sla pro boty.

Boty nemam.
barbucha Super šaty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.