Kolektivni
Ja je puvodne nechtela, ale kdyz uz jsem se trapila v kabince, vzala jsem to smahem, a nakonec to byla jasna volba. No co, mam od cosaku jen dvoje modry a cerny mi chybely ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Neříkala jsi na srazu, že vypadají jako spálený žehličkou?
Mluví ze mě závist, vůbec mi nesluší...
No, puvodne jsem proti nim mela mnoho vyhrad
- ale jen do chvile, nez jsem si je zkusila! A nezvan, slusej ti. A mne taky! ![]()
Akorat se budem muset domluvit, ktera v nich prijde na sraz ![]()
barbucha aaaaa, mam pocit, ze jsem posledni, kdo ty saty vlevo nahore nema. doufam, ze na me pockaj do 21/6, kdy si je chci koupit za odmenu/na zal po statnicich :D
razorblade V kľude, ja ich nemám a ani mať nebudem:)
paktofonika ty mas zas kolektivni cocony (ktery ja nemam sanci obliknout) :D tyhle uzlikovy jsou asi jediny kolektivni, ktery si myslim, ze obliknu i ja. snad nebudu v tom cervnu zklamana :D
barbucha A pro koho je ten krajkový svetříček?
razorblade Tak držím palce aby na teba počkali ale stráž si to pretože to už bude obdobie zliav tak aby náhodou ![]()
Já si dnes šla zkusit tyhle, jen kvůli velikost (jsou on-line, v obchodech jen modrá) a neobjednám si je :-(. Potřebovala bych být o kus větší, takhle jsem ani nedosáhla rukama do kapes :-).
Ja jsem vyzranej burt, a jsou mi dobre! ![]()
Miminkovskej svetricek je kupodivu pro me
Pul len, pul bavlna - na leto super. Holt v cerny ho nemeli, no.
paktofonika Štve mě to, řekla jsem si, že si pořídím něco letního a tyhle hedvábné se mi zdály ideální, včetně té výrazné barvy... Ale fakt to nešlo, i ty průramky jsou velké.
barbucha a vies ze by som chcela vidiet tie saty na tebe? Skus sa prekonat, pls ![]()
999 Ja vôbec netuším podľa čoho to šijú, jedny šaty obrovské druhé len tak tak. Je to škoda pretože sú pekné.
A štve ma aj to že tu niekto písal že nové triká sú oproti tým z minulého roku o číslo väčšie. No neviem kde si kúpim druhé.
Zkusim mozna, az budu mit cas, ted musim este mazat pro proviant nebo me hladova zver sezere. Zatim si proste predstavuj barbuchu v cernym pytli, no. ![]()
999 a nezahlidla jsi prosim tyhle?
paktofonika Mně je letos všechno, co je přestřižené v pase, nebo má pásek, velké... Kromě těhle šatů mě štvou ty overaly.
999 Skúšala si ten čo ma catherinne??
Lamicka Tak ty jsem zkoušela už vloni a teď znovu, slušely mi, nesu si je k pokladně a říkám si, proč jsem si je nekoupila už vloni. A pak jsem si vzpomněla, že se nesmí prát. A protože je ten spodek plisovaný, tak bych si to netroufla risknout. Tak jsem je tam zase vrátila :-(.
paktofonika no tak v dětskym, ne?
barbucha mrcho! beztak jsi je pohaněla preventivně a promyšleně, aby vás pak s nima nebylo moc!
999 tak dáma ruce do kapes nedává... ale velký průramky jsou blbý, to jo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.