Jiná Realita Pěkné a ty boty k nim
.
Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita moc hezky
Jiná Realita a kdo si je včera musel koupit taky, aha?
vystrih budu taky muset poresit asi patentkou

Potrefenáhusa pani moc sluši!
Potrefenáhusa já výhledově taky, ale nějak nemám v tom vedru chuť nikam nic přišívat, tak mám ten malinký zavírací špendlík O:-) zajímavé je, že na vás vypadají, že mají mnohem delší pas, zatímco já jsem si včera říkala, že na tom, jak jsem krátká, je docela vysoko.
já jsem v nich byla včera celý den a jsou moc příjemné (a pan policista mi přes můj starý xicht určitě díky nim řekl slečno
což mě pobavilo)
Jiná Realita Potrefenáhusa slusi vam to v tech satech ![]()
Potrefenáhusa Co to jsou za boty? Nějaké ty SaltWater nebo jak to bylo? Mimochodem, sluší Ti to ![]()
Jiná Realita já si to přesně rikala, ze na tobe vypadaji, ze mají ten pas strasne vysoko oproti ty moji fotce, ale ony ho fakt hodne vysoko mají, já ho mám taky vepredu na zebrech, v pase ani omylem
brrr jj, saltwater
Potrefenáhusa
zaděláno na kolektivní kus? Moc ti sluší
.
Potrefenáhusa Hezké šaty a je zajímavé, jak na každé z vás vyzní úplně jinak...
Potrefenáhusa Jiná Realita Obe vyzeráte skvelo!!! Po ceste domov mam Orsay ![]()
Potrefenáhusa Jiná Realita oběma vám moc sluší
SunEclipse ty šaty jsou krásný !
paktofonika já to sice nemám při cestě domů, ale můžu si trochu zajít, že ?
Magráta Jasné! :D
A to já vůbec netuším kde a co je Orsay, co ale bezpečně vím je, že bych na rozdíl od obou kolegyň v těch šatech vypadala jak blázen...čili mě případná kolektivní mánie zase mine![]()
Mutziputzi Tak asi by ti byly hlavně krátké
.
Ty neznáš Orsay? A LA Socki znáš? ![]()
whiskas Mně se pletou Orsay, Promod a podobný, přiznávám, že jsem v žádném z nich nebyla, tak nevím, jestli se sortimentem liší.
Tak, ale Potrefenáhusa má pásek na šatech o dost níž ne je šev. Jiná Realita má pásek přesně na švu. A taky uvázání. Ten uzel to trochu rozbije.
A sluší oboum.
Mutziputzi jo, liší.
orsay je jako "jsem úřednice v malé bance v malém městě a chci vypat pěkně oblečená". promod je z nich nejvíc originální. camaieu je dokonale nudné. mohito dřív bývalo velice zajímavé, líbívala se mi půlka obchodu, teď jde směrem orsay, ale navíc má fakt strašlivé materiály. nejvíc mě překvapilo CaA, které u nás dlouho bylo obchodem pro babky, a teď jsem tam asi dvakrát byla a měli tam hodně pěkné věci pro mladé holky (taky byly okamžitě pryč) i pěkně nastylované na figurínách - takže buď nový vedoucí, nový aranžér, nebo mění sortiment.
já mám nejradši reserved.
chodím do všech (u nás nic jiného není), při troše hrabání se v každém něco najde (akorát v camaieu už asi ne, protože mají na mě naprosto nepadnoucí střihy a navíc ultra nekvalitní trička)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.